RelationerBryllup

Stag. Hvordan til at udføre: arten og ekstrem

Bachelor Party - en begivenhed som væsentlig som selve brylluppet. For nogle brude - endnu mere spændende end maleriet, og bryllupsfesten på en restaurant. Efter alt, for mødet skulle komme op med noget "slags" til og foran venner var ikke skamfuld, og huske, at det var, i et ord, til sjov og spændende! Banal fest med liter alkohol og kedeligt som en stripper i kagen roligt forblive i fortiden. I dag, er relevante og moderigtigt anden hjort. Hvordan til at udføre sine nuværende bejlere, hvor steder, som giver præference i udvælgelsen - se senere i denne artikel.

Hvad bør hjort

Moderne hjort i stigende grad flytter til hvad at blive til et indholdsrigt og menneskeværdigt kulturel begivenhed. Vi har bemærket, at tankeløs fuldskab og tvivlsomme diva hellere tale om den dårlige smag triumf synderen (selv om det er en ret til gommen - for at vælge, hvordan man organiserer en polterabend). Som moderne brude tilbringe deres sidste timer af bachelorhood? I dag mere og mere populære originale manuskripter af begivenheden. Intelligent, typer sport, karaoke, bowling, go-kart, i byen i landet - uanset hvor de tilbringer hjort. Den vigtigste ting, der var sjovt, livlig, dynamisk, med drevet. Selvfølgelig afhænger meget af de økonomiske muligheder er stadig en bachelor. Men hvis du vil, og med et beskedent budget kan organisere mindeværdig polterabend.

Bachelor Party: hvordan udføres scenariet af ferien

adrenalin elskende nærmer en bachelor paintball, i dag er det meget moderne. Gæsterne vil være i stand til at kommunikere frit, og dermed til at modtage et skud adrenalin, udviser fysisk aktivitet og sund spænding. Det er bedre, hvis alle deltagerne ved aktionen vil være bekendt med hinanden, for at undgå enhver kejtethed og stivhed. For at være sikker, tage instruktøren: måske ikke alle venner pro i denne forretning.

En komplet sådan en travl dag, kan du karaoke, god bar eller klub. For aktive børn passer hjort i skisportssteder (hvis det sker om vinteren, og økonomi tillader alle deltagere til at gå der), hvor man kan køre på et snowboard eller ski. Der er de bachelorer, der foretrækker den dag at bestige klippen og hoppe med en faldskærm. Denne bachelor sikkert vil ikke glemme nogen. Hvor i Moskva for at holde en polterabend? Positiv hav, drive og adrenalin vil vandre i Laser Club: gå rundt i labyrinten af ultraviolet og træfning med de "fjender" opmuntre op, at styrte i havet af positivitet og spænding. Det er kendt, at mænd er - er evige børn og våben - deres favorit og det vigtigste legetøj. I familielivet vil være væk før, så dette er en stor mulighed for at fjolle rundt foran masser af "voksen" liv!

Bachelor Party: hvordan de bruger deres ferie i naturen

Den mest sikre løsning for dem, der ønsker at samle en stor gruppe. Du kan organisere en "vild" exit, og du kan leje et hus for ethvert land base. Tilstedeværelsen af reservoiret, hvis det er "gamle" hjort, obligatorisk. Hvad andet end en fælles fiskeri samler gamle venner? Tag med eller bestille en picnic, nazharte grill, koge suppe af sin fangst. Opdel i hold og arrangere konkurrencer i beachvolley eller mini fodbold, badminton. Leje både, katamaraner, jet ski - alt, der bidrager til aktiviteten og anstrengelse. Bachelor Party i det fri med de bedste venner, forynge med en positiv og kraft til en mere ansvarlig begivenhed - brylluppet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.