RelationerBryllup

Restaurant til bryllupper, SPb. Restauranter i St. Petersborg. Bryllup til 20 personer - restaurant

Alle nygifte ønsker, at deres bryllupsdag skal være så god som muligt. For at gøre dette skal du tænke på mange små ting, men det er meget vigtigt at vælge det sted, hvor banketten selv vil finde sted. I denne artikel vil vi overveje alle St. Petersborgs restauranter, der passer til denne begivenhed.

Hvad er vigtigt at huske?

Først og fremmest er det nødvendigt at sige et par ord om det faktum, at bryllupsfestet bør vælges kompetent og klogt. Hvilke kriterier vil være meget vigtige for at gøre dette?

  1. Først og fremmest er det nødvendigt at sikre, at placeringen af lokalet er praktisk for alle gæster. Overvej alt hvad du behøver her: en nærliggende biludveksling, udsigt fra restaurantvinduerne mv.
  2. I dag er følgende punkt meget vigtigt: parkeringspladsen. Hvis brylluppet er ret stort, skal du finde restauranten, hvor gæsterne kan placere alle deres køretøjer.
  3. Lige vigtigt er også at opretholde bruden af brylluppet, restauranten skal matches i den passende stil.
  4. Når du vælger mødestedet til et bryllupsfest, skal du også tænke på de fleste gæsters gastronomiske præferencer. Ideelt set, hvis restaurantens køkken er traditionelt, vil mange gæster lide det.
  5. Og selvfølgelig er institutionens atmosfære vigtig. Hvis det unge par er behageligt og hyggeligt i denne restaurant, betyder det, at det er nødvendigt at arrangere et bryllupsfest (samtidig er det nødvendigt at angive, hvilket maksimalt antal personer denne institution kan acceptere).

Lidt Italien

Så vi leder efter en ideel restaurant til bryllupper (St. Petersborg). Hvis en sådan vigtig fest antager tilstedeværelsen af et rødt farveskema, hvorfor ikke vælge den bedste institution i Arcobaleno - restauranten på hotellet? Usædvanligt indvendigt i rødt er nøjagtigt som de fleste inviterede gæster. Men stadig en højdepunkt i restauranten er en unik og intet som et køkken. Kokken kombinerer dygtigt kombinationen af tilsyneladende uforenelige smag. Duck med kvæde med chokoladesauce, varm pæresalat med rosmousse og gule couscous - dette er langt fra en komplet liste over interessante, originale og naturligvis lækre retter. Med hensyn til hallen er den klar til at rumme omkring 70 gæster.

Lidt luksus

Vi leder efter en restaurant til bryllupper. St. Petersburg er så unik, at du kan finde en institution for enhver smag. Så for dem der foretrækker luksus, er restauranten "Chaliapin" perfekt. Men her kan du ikke finde koldheden i et rigt interiør, luksus her dygtigt kombineret med en behagelig og varm hjemlig hygge. Hallen er klar til at rumme op til 60 gæster. Samtidig går institutionens administration med til at møde arrangørerne, og uden problemer arrangerer borde og dekorere hallen som de unge ønsker det. Også institutionen er klar til at levere ikke kun levende musik, men foto og video. Og vigtigst af alt - her kan du endda underskrive, vil administrationen uafhængigt invitere medarbejderen på registret. Andre bonusser: transport af gæster, sikker parkering, mulighed for at holde en efterfest osv. Så vælger denne restaurant som det vigtigste feststed, den unge vil helt sikkert spare en masse tid til at organisere forskellige bagateller.

Den ædle fortid

En anden fremragende restaurant til bryllupper (St. Petersborg) er Komarovo. Dette er et intelligent sted, som ikke vil forlade ligeglade nogen af de inviterede gæster. Udsøgte møbler, dæmpet lys, luksus af fløjl, bøger, behagelig levende musik - alt dette minder om indsamling af aristokrater fra begyndelsen af det sidste århundrede. Menuen vil ikke imponere med dens sortiment, men her traditionelt russisk køkken og dygtigt tilpassede moderne retter er koncentreret.

For elskere af naturen

Hvis de nygifte er "naturens børn" og ikke asfalt, vil de helt sikkert lide DachA-institutionen - en restaurant til bryllupper (SPb) og andre hyggelige identiteter. Der er flere værelser (hvoraf den ene er til VIP'er), der er et hjørne til børn, det såkaldte "børnehytte", hvor børn kan gå perfekt uden at forstyrre voksne. Der er en sommerterrasse kaldet Veran-da. Køkkenet er traditionelt, og derudover tilbydes grillen tilberedt på grillen. Har eget konfekture. Hallen er klar til at rumme op til 60 gæster, som her vil være meget komfortable og hyggelige.

Om lykke

Hvad er det vigtigste for et ungt par, der besluttede at binde deres forhold til ægteskab? Selvfølgelig, familie lykke. Derfor en fremragende restaurant til bryllup ceremoni - "Isle of Happiness". Dette er en smuk restaurant, der vil appellere til sine gæster med sin hyggelige atmosfære og lækkert køkken. Arrangørerne vil være tilfredse med prispolitikken, samt muligheden for at gøre alt "nøglefærdige" her på stedet. Der er også flere værelser, der er klar til at rumme fra 20 til 150 gæster, køkkenet tilbydes europæisk. Det eneste negative: det er lidt ubehageligt at komme til feststedet, men det kompenseres alt sammen af den særlige restaurant.

lys

En anden fremragende restaurant til et bryllup er oasen. Denne institution har flere banket haller, der er klar til at rumme op til 120 personer. På dette sted lækker fed og godt serviceret. Gæsterne vil gerne have store lyse værelser, smukke møbler, lækkert europæisk køkken. Arrangørerne for en gæst bliver nødt til at shell ud omkring 1200 rubler, hvilket ikke er så meget. Udsmykningen af hallen kan laves til din smag og farve - administrationen går med vilje til at imødekomme de unges ønsker. En interessant funktion: For hver gæst på bryllupsfesten kan du tænke over din egen menu, givet de gastronomiske præferencer for tætte mennesker. Og som en lille bonus - præsenterer restauranten restauranten små hyggelige gaver til alle nygifte.

Kombination af incongruous

Kigger gennem de bedste restauranter til et bryllup i Skt. Petersborg, skal du også være opmærksom på institutionen "Summer Palace", som ligger i Peterhof. Gæsterne her vil blive forbløffet af luksusen af paladsarkitektur, dygtigt kombineret med resultaterne fra det tredje årtusind. Bare et par klik på fjernbetjeningen - og rummet bliver til et eventyrslot, hvor bruden føles som en prinsesse og brudgommen - en prins. Menuen her er meget forskelligt, kokken dygtigt valgte de bedste retter fra alle køkkener i verden. Gæsterne vil også sætte pris på det højeste serviceniveau.

Levende musik

Det er også værd at tjekke restauranterne med levende musik (SPb). Besøgernes anmeldelser gør det muligt at skelne tre smukkeste og mest passende steder til en bryllupsfest: Donik, Fyodor Dostoevsky og Empire. I det første tilfælde er interiøret designet i en streng klassisk stil. Den anden restaurant vil forbløffe med det italienske interiør, dygtigt kombineret med restaurantens russiske ånd (samtidig er hallen kompetent opdelt i tematiske zoner). Institution "Empire" generelt vil forbløffe med kejserlig luksus og udsmykning af haller. Køkkenet i alle versioner er europæisk, retterne er lækre. Behagelig med personalet, som er helt skolet og næsten usynligt. Administrationen af institutionen er klar til at hjælpe med at organisere forskellige bagateller. Og selvfølgelig er det vigtigste højdepunkt i alle disse tre restauranter, der tilbyder deres tjenester til en bryllupsmiddag, professionel levende musik.

Lille Georgien

Gennemse de billige restauranter i Skt. Petersborg er det værd at fremhæve institutionen "Batumi", hvor du uden problemer kan spille bryllup. Det mærkelige af dette sted er georgisk gæstfrihed i moderne kunstudførelse. Sort vinyl sofaer, hvide duge, designer lysekroner og sort / hvid vægge - alt dette vil forbløffe gæster, der vil forvente fra en institution med dette navn på noget mere traditionelt. Der er et separat værelse til 20 personer, som er helt isoleret. Køkkenet vil også blive forbløffet, hvor autentiske georgiske retter og moderne europæisk køkken er dygtigt kombineret. Drikkekortet er fyldt med lækre georgiske vine og ægte limonader. Restaurantens prispolitik, som er meget overkommelig, vil også gerne.

Østlige sedler

Hvis du planlægger et bryllup til 20 personer, er restauranten "1001 Nights" et fantastisk sted at være vært for din vigtigste fest. Først og fremmest vil gæsterne lide selve restaurantens beliggenhed. Nær paladspladsen med Hermitage og General Staff, det smukkeste panorama af Neva. Haller i samme institution vil strejke med østlig skønhed og pragt. Alt her er opretholdt i den angivne stil: lys tusmørke, behagelig stille musik, murmure af springvand. Indretningen af institutionen er lavet i behagelige cremefarver med en accent på lyse orientalske mønstre, som blev skabt af hænderne på de bedste herrer i Usbekistan. Vinduerne er dekoreret med smukke farvede ruder, på gulvet - en mosaik. Dette er det mest vidunderlige sted for en bryllupsceremoni. Derudover skal arrangørerne ikke engang dekorere hallen - alt er så smukt, højtideligt og storslået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.