ForretningLandbrug

Skovningsmaskiner "ROSTSELMASH": fotos, anmeldelser, lineup

Selskabet "ROSTSELMASH" producerer en række forskellige landbrugsmaskiner. Kombinerer varemærket godt stykke arbejde med rengøring kornet. Også værd at bemærke, er, at de er meget forskellige i design. Thresher forsynet med nogle modeller. Hele vifte af mejetærskere "ROSTSELMASH" high performance skiller sig ud.

Det er også værd at bemærke, at de kvalitetskrav trommer bruges i modifikationen. Til salg er en god model for prisen på 40 tusinde euro. Som kombinerer producerer "ROSTSELMASH"? På markedet er der en masse ændringer. For at lære om alle fordelene ved de enheder, er det nødvendigt at overveje de mest populære processorer.

Parametre RSM161 modeller

Disse finsnittere "ROSTSELMASH" fremstillet med en bred tærskemaskine. For korn høst enhed er ideel. Blandt de funktioner vigtigt at bemærke den store gitter for rengøring. Rotoren er i dette tilfælde anvendes automatiske type. Bunker på mejetærskeren i denne serie er beregnet til 6000 liter. Hvis du mener de anmeldelser af eksperter, den permeabilitet ved en stor teknik. Aflæsning højden er på niveau med 3400 mm. Når dette bruges på rysteapparat 5 kvadratmeter. Køb dette Combine Harvester "ROSTSELMASH", at brugeren kan for 35 tusind euro.

Beskrivelse RSM162 modifikationer

Disse høstmaskiner "Rostsel'mash" (foto nedenfor) har mange fordele. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at de har en knuser. Omslyngningsvinklen er 120 grader. Motoren er anvendt i modifikationen NE230 serien. Blæserhastighed er 340 rpm.

Bunker ved ændring af denne serie gælder for 5000 liter. Shaker anvendes i dette tilfælde lille størrelse. Hvis vi taler om manglerne, er det vigtigt at nævne den lave gearkasse. Højden af udledning er lig med kun 3200 mm. Informationssystemet klasse "Advier" brugte køretøjer. Aircondition er fastsat i mejetærskerens førerhus. Prisen for denne model starter fra 44 euro.

Anmeldelser af brugte skovningsmaskiner RSM165

Disse finsnittere "ROSTSELMASH" fra andre modeller er kendetegnet ved en stor bredde af skærebordet. Direkte til tærsker de bruges med gear. Hvis du mener eksperterne, at permeabiliteten er høj. Motor modifikationer har installeret ND300 serien. Aflæsning højde ikke overstiger 2.340 mm. Transmission gælder hydrostatisk type.

Også værd at bemærke er, at modellen er udstyret med information af høj kvalitet indikatorsystem type. Upload hastighed i dette tilfælde er lig med 42 liter pr sekund. Vinklen af tromlen omkreds er 120 grader. Køb mejetærsker præsenteret, kan brugeren til en pris ikke mindre end 34 tusinde euro.

Parametre kombinere modeller RSM168

Disse modeller kombinerer "ROSTSELMASH" er lavet med en stor knuser. I standard modifikation gælder varmelegeme. Informationssystemet, modellen har en klasse "Advier". Hvis du mener eksperterne, er førerhuset udstyret med høj kvalitet aircondition. Separat, er det vigtigt at bemærke, at der er en mejetærsker losning mekanisme af korn. Vinklen af omvikling af tromlen er lig med 130 grader.

Trskemand anvendt i dette tilfælde er stor. Shaker ved versionen er der kun én. Upload hastighed er 30 liter per sekund. Brændstoftanken er placeret på bagsiden af strukturen. Overførsel af modellen har en hydrostatisk type. I butikken denne processor er prissat på 40 euro.

Beskrivelse Torum 80 modifikationer

Disse finsnittere "ROSTSELMASH" anmeldelser tendens til at få positiv karakter. Mange eksperter siger, at der er en bred overskrift. Det er også værd at bemærke, at modellen står en fremragende manøvredygtighed. Hvis vi taler om de muligheder, er det vigtigt at bemærke, at bredden af headeren er 7 meter. losning højde er 3200 mm. Kabinen er i versionen gælder "Comfort" -serien.

Motoren i dette tilfælde en klasse ND430. Informationssystemet er installeret som standard indikator type. Mange kunder ros enheden for en god solomotryasku. Aflæsning i dette tilfælde tager ikke meget tid. Hvis vi taler om de ulemper, eksperterne peger på den lille tragt. I denne brændstoftank 430 er installeret kun i liter. præsenterede Køb mejetærsker serien, kan brugeren til en pris på 44 tusinde euro.

Anmeldelser af brugte skovningsmaskiner Torum 82

"ROSTSELMASH" Disse finsnittere nylig i høj efterspørgsel. Majs anvendes i dette tilfælde, en klasse "Steam". Også værd at bemærke er, at motorfabrikanten forudsat NO340 klasse. Hvis du mener de anmeldelser af eksperter, udledning højde justeres ganske enkel.

Bredden af slibningen er lig med 1200 mm. Tragten er angivet i dette tilfælde et lille volumen. Hvis vi taler om de ulemper, købere siger svag tromle, som ofte flyver holderen. Upload hastighed er lig med 44 liter pr sekund. Pris præsenteret for processoren er omkring 33 tusinde euro.

Parametre forage modeller Torum 86

Disse finsnittere "ROSTSELMASH" har en masse fordele. Første note købere header bred. I dette tilfælde er modellen kabinen er meget rummelig. Hvis du mener eksperterne, kan udledningen kunne højdereguleres uden problemer. Baran i dette tilfælde er monteret i den bageste del af strukturen. Tærsker lille diameter anvendes. Majs anvendes i modifikationen af klassen "Steam". Også værd at bemærke er, at blæserhastigheden er 1200 rpm. Køb denne bruger mejetærsker har mulighed til en pris, der ikke mere end 45 tusinde euro.

Beskrivelse kombinere Torum 90 modifikationer

Denne mejetærsker er kun én tromle. Mange eksperter siger, at modellen bliver brugt en høj kvalitet header. I denne hydrostatisk transmission billede producent type. Til gengæld er den motor, der bruges NO400 klasse. Særlig opmærksomhed i modificerende fortjener en komfortabel højdejustering aflæsning korn.

Bredden af tærskning er præcis 1300 mm. Cabin i dette tilfælde en klasse "Komfort" og aircondition i det forudsat. Hvis vi taler om de ulemper, ejerne siger svag ryster. Beskyttelsesgitter, denne model er desværre fraværende. Køb mejetærsker i denne serie, kan brugeren til en pris på 48 tusinde euro.

Anmeldelser af brugte mejetærskere Acros 595

Processoren feedback fra køberne får mest forskelligartede. Blandt fordelene, eksperter opmærksom god med hovedet. I dette tilfælde skal rengøre maskinen uden problemer. Separat, er det vigtigt at nævne den brede tromle. Thresher anvendes i dette tilfælde PP klasse. Vinklen af omvikling ved denne modifikation er lig med 130 grader. udledning højde kan justeres uden problemer. Blandt ulemperne er vigtigt at nævne den lille bunker.

Hastigheden af kornet losning er kun 22 liter per sekund. Drum hastighed - 400 omdrejninger i minuttet. Shaker i dette tilfælde er over tragten. Kabinen er indstillet på at kombinere klasse "Komfort" og aircondition i det forudsat. Transmission standard gælder hydrostatisk type. Den anvendte motor NO240 serier, og brændstoftanken beregnet til 340 liter. Køb mejetærsker i denne serie, kan brugeren til en pris på 40 tusinde euro.

Parametre Acros 597 modeller

Disse selvkørende finsnittere "ROSTSELMASH" funktionen reaper serien "Steam". Hvis du mener de anmeldelser af eksperter, med ændring af cross problemer er ikke bange. Højden af udledning er lig med 2.300 mm. Bunker på maskinen placeret på bagsiden af strukturen. Upload hastighed er ikke særlig høj. Men modellen har en tromle, som er lig med bredden af 1300 mm.

Tærsker producent er tilvejebragt en lille diameter. Oplysningerne system bruges klasse "Advier". Mange eksperter siger, at ændringen ikke kræver hyppig refill, fordi brændstoftanken er beregnet til 230 liter. Køb en mejetærsker i denne serie kan være til en pris, ikke mere end 43 tusinde euro.

Beskrivelse Acros 598 modifikationer

Denne processor sælges med to tromler. Hvis vi taler om de fordele, er det vigtigt at bemærke den brede overskrift. Straks tromle knop står for dens styrke. Tank kapacitet er 430 liter. i førerkabinen klimaanlæg til rådighed.

Informationssystemet i modifikationen standard sæt "Advier" -serien. Reducering anvendes planettypen. Køb en modifikation, den kan brugeren på en pris, der ikke er mindre end 39 tusinde euro.

Anmeldelser af brugte skovningsmaskiner Vector 425

Denne mejetærsker er meget populær på grund af den høje udledning hastighed. Hvis du mener eksperterne, er tragten forudsat meget bred. I dette tilfælde er headeren brugt "Steam" -serien. I alt er der to modeller af trskemand. Aflæsning højden er på niveau med 23400 mm. Hopper kapacitet er 5000 liter. Mange eksperter siger, at udledningen højden kan justeres uden problemer. Drum i dette tilfælde kan også justeres.

Reducer på dette høstmaskine har en planetarisk type. grind hastighed er 500 omdrejninger pr. Også værd at bemærke er, at kabinen bliver brugt klasse "Comfort". Køb den angivne bruger kan kombinere prisen på 42 tusinde euro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.