Kunst og underholdningLitteratur

Hvad var navnet på grafen fra et eventyr "Chipollino" Gianni Rodari

Eventyret om cipollino fanger mere end én generation af børn. Sammen med drengen-løg kuppel, denne historie har en masse andre lækkerier. Hvad var navnet på grafen fra et eventyr "Chipollino", som blev en trofast følgesvend af hovedpersonen? Hvilke tegn bør overvejes indbegrebet af menneskelige laster? Dette blev yderligere snak.

Start ekstraordinære historier

I gaden en menneskemængde var samlet for at gawk på processionen af Prins Lemon. Blandt dem var far til cipollino - Cipollone. Uhæmmet offentlig skubbe, og endelig pave vigtigste helten i fortællingen, der stod i de første rækker, kom til at træde på foden af en citron. Til denne stakkels Cipollone blev kastet i fængsel, hvor vilje herskerne sidde meget ordentligt menneske. Da Chipollino lært om det, gik jeg til at besøge sin far. Han sagde, at hans søn skulle gå rundt i verden og få viden og visdom.

Så skæbnen bragte drengen til The Godfather af græskar. Gamle græskar bygget sig et lille hus lavet af mursten, der indsamles hele sit liv. Chipollino fungerer også som assistent for skomageren - mestre drue.

Andre positiv fortælling tegn - en pige Radise, professor Pear og Chernichko, der bor i skoven. Dette er en meget venlig og sjove grøntsager. Efterfølgende læseren lærer, og hvordan du navngiver grafen fra et eventyr "Chipollino", som spillede en meget vigtig rolle i arbejdet.

Sammen med de positive aktører vises og ondt Senor Tomat. Boy-løg bare ikke lide ham på grund af den dristige natur. Efter Chipollino forsvarede hus gudfar Pumpkins. Som et resultat, at Tomat ordrer fange en ærlig dreng.

Introduktion læsere til Greven

Prins Lemon er ikke kun ædel i denne verden. Landsbyen, hjem til venner Chipollino, placeret på land ejet af grevinde af Vishnu. For nylig, i deres slot kom to fætre - grådige og snedige Baron Orange Duke Mandarin.

Jeg har en nevø Kirsebær - Kirsebær ung. Så vi lærte at tælle fra et eventyr kaldet "Chipollino". Vi først møde ham, når han går i haven, hvor overalt hang skilte, der siger, at han er forbudt at gøre. Drengen Cherry har ingen venner, er han ikke lov til at spille med landsbyens børn. Hans underholdning begrænset uddannelse. Sommetider tante medføre, at barnet til at lære de samme lektioner ved flere lejligheder.

Livet graf ændrer sig, når han møder Chipollino og radiser. Børnene kaldte ham fra bag hegnet, og, på trods af forbuddet, Cherry talte til dem. Deres samtale var meget interessant og sjov. Børn lo med glæde. Men de hørte de andre indbyggere i slottet, og gik for at se, hvad der foregik. Earl Little haft tid til at advare venner af deres ældre slægtninge og landsbyens børn løb væk.

Den første feat Cherry

Efter afskeden med nye venner græd meget unge grev. Den højtstående tog det som en sygdom, og begyndte at invitere forskellige læger. Men for at behandle barnet var meningsløst. Den eneste at gøre den korrekte diagnose, var kastanje. Men hans instruktioner om, at drengen har brug for at kommunikere med deres jævnaldrende, tante ignoreret.

Endvidere grafen for Cherry "Chipollino" frivilligt deltog i en større fidus. Begivenheder uden for slottet udviklet sig hurtigt. Græskar hus, fordi der kæmpede Tomat om cipollino, gemte sig i skoven. Jeg bevogtede ham Blueberry. Vred samme Senor Tomat sendt alle medskyldige i fængsel. Ved et tilfælde befandt sig bag tremmer selv Chipollino.

Jordbær domstol stuepige, der arbejdede på slottet af kirsebær, vendte sig til den unge herre. Han straks enige om at redde Chipollino og hans venner.

Snedig plan, der kom op med Cherry, arbejdede. Fangerne blev løsladt. Selvom, måske de fleste af dem ikke engang ved, hvordan du navngiver en graf fra et eventyr "Chipollino", der reddede dem.

Fælder unge grev

Men på dette eventyr af Grev Cherry slutter ikke der. For at fange forbrydere, Prins Lemon er en udenlandsk detektiv. Hans navn er Mr. gulerod, og han er ikke adskilt fra sin hund ved navn Hold-Grab. En detektiv bevæbnet med dusinvis af teleskoper mikroskoper og kompasser. Med hensyn til de arbejdsmetoder gulerod, de alle anerkendte land.

Unge Cherry hero udforske gæster. Ser dem, som om de ikke interesserer ham. Efterfølgende drengen sender dem ned den forkerte vej i skoven. Der detektiver falde i den fælde, der kom op med en snedig Cherry.

Adventures på Zoo

I mellemtiden, drengen-løg gemmer sig med sine venner i skoven. Der mødte han med en bjørn. De smede venskaber og cipollino erfarer, at forældrene til et nyt bekendtskab, der bor i den zoologiske have. Den største ønske af bjørne - komme ud i naturen. Rørt af drengen beslutter at hjælpe familien klodset. Han efterlader venner på en sikker hule, og han går Bearback til zoologisk have. Alt går efter planen, men en forræder Seal ballade, og som et resultat bjørne og modig dreng pære låst i et bur.

I eventyret Dzhanni Rodari "Adventures Chipollino" der er ikke kun frugt og grøntsager, men også mennesker. Så de, der fangede de ubudne gæster til zoologisk have, var en simpel vagt.

Chipollino sender nyheder kirsebær, og han straks frigiver den anden, betale straffen for det. På den måde, Earl sagde, at han så ind i hulen, men det var tom. Da det viste sig, de venner gå på jagt efter Chipollino.

big overfald

I søgen efter den forsvundne unge greve gik til alle indbyggerne i slottet, i tillæg til appelsiner og mandariner. De nedstammer i kælderen. Duke var på udkig efter skat, og Baron drak vin. Pludselig væggen skiltes, og hele selskabet kom ud af den hemmelige passage. Deres vejledning blev Earl Cherry. Rebels beslaglagt slottet, lukkede Orange i kælderen, og Mandarin på sit værelse.

Cipollino, Cherry og andre helte overvejede hvordan vil kæmpe hær af Limon. Imens Duke lys sendt SOS signaler. Tomat spottet dem. Så alle vidste om mytteri. Citron om morgenen soldaterne gik ind i angrebet. Delvist knust deres store orange, når rullet fra bjerget. Adskillige flere cipollino vandes vin fra en slange, og de faldt i søvn. Men alle soldaterne ankom. Advokat ærter ikke tåle belastning, og forrådte hans kammerater, som viser soldater Lemon indgangen til slottet.

Hændelser tager fart i arbejdet i Gianni Rodari "Adventures Chipollino". Brave dreng pære sat i fængsel, og greven Cherry låst på loftet.

Befrielse fra lænker

Forstyrret Earl sad rundt, indtil jeg fik en besked fra en ven. Brevet bragte en edderkop. Det viste sig, at cipollino i fængsel. Han spørger greven Cherry besvime ikke. En anden af sin anmodning - for at sige det andet brev, som han har modtaget i den angivne placering. En anden besked var for en gammel ven Mole - mestre i at gøre underjordiske tunneler.

Tæl efterkommet anmodningen, og snart Chipollino og andre fanger var i stand til at undslippe. Han blev sat fri og cipollino far.

lykkelig slutning

På et tidspunkt hvor den dømte undslipper fra fængslet i landsbyen myndigheder sætte tingene i orden. Tomat med det formål at berige egne komtesserne Cherry pålagt nye skatter. Fra nu af, de fattige skulle betale ikke kun for den luft du indånder, men også for nedbør - regn og hagl. Særligt ked almindelige grøntsager og frugter, så nærmer tordensky.

Det syntes, at retfærdigheden aldrig vil sejre. Men den næste nat, drage fordel af det faktum, at slottet var tom, Earl Cherry og cipollino hang over taget af flag frihed. Dette var udgangspunktet i kampen for de mennesker mod vilkårlighed herskere. Som et resultat af den optøjer alle medlemmer af regeringen flygtede.

Mange af revolutionen gjorde Earl Cherry. I den sidste fortælling alle er glade, og overalt høres latter. Således endte den "Adventures of Chipollino". fortælling helte er begyndt at leve godt og lykkeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.