Kunst og underholdningLitteratur

Gogol. "The overfrakke," historien analyse

Historien "The Overcoat" er en af de bedste værker af den mystiske (i udtalelsen fra filosoffen Berdyaev) russiske forfatter Gogolya Nikolaya Vasilevicha. En historie om livet i den "lille mand" Akaky Bashmachkin simpel transcriber af en af de mange kontorer amtet byen, tager læseren på en dybere refleksion over livets mening.

"Lad mig være ..."

Analyse af værket "The Overcoat" af Gogol kræver en tankevækkende tilgang. Akakiy Bashmachnikov - ikke bare en mand "lidt", han trodsigt ubetydelig understregede løsrevet fra livet. Han har ingen ønsker, hele hans udseende, synes han at sige til andre: "Jeg beder dig om at forlade mig alene" Tjenestemænd yngre gør grin med Akaky, men ikke ondt, men stadig skuffende. Saml rundt og konkurrere i Vid. Sommetider patienter vil røre, da skomageren ville løfte hovedet og siger: "Hvorfor gør du?". Den narrative Teksten til denne sociale spændinger, føler det og tilbyder Nikolay Vasilevich Gogol. "Overcoat" (kort analyse af denne hidtil ukendte kan være længere selv) indbefatter kompliceret psykologisk væve.

Tanker og forhåbninger

Akaki kun lidenskab var hans arbejde. Han kopierede dokumenter er pæne, rene, med kærlighed. Da jeg kom hjem, og noget som en middag, en skomager begyndte pacing rummet, tiden gik langsomt for ham, men han ikke vejer. Akaki satte sig ned og skrev hele aftenen. Så gik han i seng, tænker de dokumenter, der skulle skrives om til den næste dag. Disse tanker behagede ham. Papir, pen og blæk var meningen med livet, "den lille mand", som var i hans slutningen af halvtredserne. Beskriv de tanker og forhåbninger Akaky kunne kun en forfatter som Gogol. "The overfrakke" analyseres med stort besvær, fordi en lille historie at indsamle så mange psykologiske konflikter, der ville være nok til en roman.

Lønninger og ny kappe

Akaky løn var 36 rubler om måneden, de penge var knap nok til at betale for boliger og mad. Når i St. Petersburg frost ramte, skomageren var i en vanskelig situation. Hans tøj blev båret til huller, fra kulden hun ikke havde gemt. Overfrakke poisterlas på skuldrene og ryg, blev ærmerne revet på albuerne. Mesterligt beskriver den dramatiske situation Nikolay Vasilevich Gogol. "The overfrakke", temaet som ligger uden for rammerne af konventionelle fortælling, gør du spekulerer på om mange ting. Akakiy Akakievich gik til en skrædder for at reparere sit tøj, men han sagde, at "reparere nemozhno" havde brug for en ny overfrakke. Og prisen på opkald - 80 rubler. Penge til Bashmachnikova stor, at han ikke havde overhovedet. Havde brutalt besparelse at akkumulere den nødvendige mængde.

Efter nogen tid på kontoret fik prisen for tjenestemænd. Akaky fik 20 rubler. Sammen med den opnåede løn har en tilstrækkelig mængde. Han gik til skrædderen. Her de nøjagtige definitioner af litteraturen afslørede dramatiske situation er kun ved forfattere som Gogol. "The overfrakke" (analyse af denne historie er umuligt at undvære for ikke at føle den menneskelige katastrofe, ingen mulighed for at bare gå ud og købe en frakke) rørt til kernen.

Død af den "lille mand"

Ny kappe vendte fryd for øjet - dreadnought, kat krave, knapper af messing, alt dette selv, da det løftede Bashmachnikova over hans håbløse liv. Han stod op, begyndte at smile, følte sig som en mand. Kolleger kappes kapret forfrisket Akaky inviteret med til festen. Efter dagens helt gik hjem, dristigt at træde på fortovet oledenevshemu selv ramt på en forbipasserende kvinde, og når den er slukket Nevsky, nærmede sig to mænd ham, intimideret og tog sin frakke. For den næste uge gik Akakiy Akakievich til politistationen, håber, at nye ting razyschut. Så havde han en nervøst sammenbrud, er begyndt feber. "Lille mand", er død. Så endte livet for hans karakter Nikolay Vasilevich Gogol. "The overfrakke", en analyse af denne historie kan praktiseres i det uendelige, afslører hele tiden nye ansigter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.