Kunst og underholdningLitteratur

Napoleon og Josephine. Ever After

Napoleon og Josephine ... Indtil sin død, den store hærfører tilbedt denne kvinde. Kærlighed til hende, han gennemførte alle deres sejre og nederlag. På trods af den gensidige forræderi, og aldersforskellen, parret forblev tro mod sine følelser. Denne kærlighedshistorie betragtes som en af de smukkeste.

fremtidig Kejserinde

På øen Martinique i slutningen af juni 1763 in familiemedlemmer til en konventionel plantageejer blev Zhozefa Gaspara de Tasha født en pige Mari Zhozefa Rose. Alle kaldte hende Josephine. Når den kommende kejserinde af Frankrig var seksten, blev hun gift. I hendes mand gik til Viscount Aleksandr De Beauharnais. Parret flyttede til Paris, hvor hendes børn blev født snart. Efter fremkomsten af arvingerne efter Alexander praktisk forlod familien, han gennemførte en løs livsstil, ikke fundet det nødvendigt at skjule det.

Så Josephine levede omkring femten år. Under den franske revolution, parret er i fængsel. Efter et stykke tid, så lad Josephine og hendes mand henrettet.

Skæbnesvangre møde. Napoleon og Josephine

Begynder at leve et verdsligt liv, enken de Beauharnais var faktisk afhængig af deres kærester som deres levebrød havde. En af dem, Paul Barras, beslutter at slippe af med den holdt-elskerinde, Josefine bekendtskab med en ung unprepossessing officer Napoleon Bonaparte. Sidstnævnte var en fattig, under Marie Rose i seks år, men en mystisk kraft trak dem til hinanden. Efter at have accepteret en invitation til middag fra den smukke Creole og tilbragte sin aften, blev Bonaparte fascineret af det for resten af livet. De bliver kærester og derefter mand og kone, skiftende papir hans alder. I begyndelsen af marts 1796 bryllup, og Napoleon og Josephine blev gift for Gud. Bonaparte præsenterede Sweetheart safir ring. Inde i ringen var indgraveret: "Dette er skæbne."

Og snart skæbne kejserinde Josephine gjort, og Bonaparte - Kejser. Den store kommandør, trygt tage fat i hele verden og få en sejr efter den anden, fra hver kampagne sendt hans elskede kone blide og lidenskabelige breve, fulde af åbenbaringer og tilståelser.

bristede forhåbninger

Men som tiden gik, Napoleon drømte om arvinger, og Josephine kunne ikke blive gravid. Desuden rygter om utroskab sanatorier kreolsk, længe alene bekræftet. Derefter besluttede Napoleon at indgå et nyt ægteskab med Prinsesse Marie-Louise af Østrig, for at bevare dynasti og udvide hans race. I 1809, Josephine og Napoleon skilt.

skilsmisse

Kejserinde Josephine beholdt titlen efter pres fra Bonaparte. Hun får Elysée-palæet, Navarra Slot Malmaison og tre millioner om året. Våbenskjolde, escort, beskyttelse og alle kongelige attributter blev overladt til hende.

Alle de resterende fem år af sit liv ex-kone har været at indsamle kunstværker, samt dyrkning af en bred vifte af eksotiske planter.

Napoleon og Josephine: en kærlighedshistorie

Efter skilsmissen, Napoleon og Josephine vedligeholde relationer. Kejseren går på at skrive sine ømme breve, der er fulde af kærlighed og varme. Ny ægteskab, har fremkomsten af længe ventede søn ikke bringe lykke til Bonaparte. Efter nederlaget ved Waterloo sendt kejseren i eksil på øen St. Helena. Josephine blev nægtet hans akkompagnement, og efter et par måneder efter, at opgivelse af Napoleon fra magten, hun dør. Maj 29, 1814 smuk Creole gået.

Og i 1821 på øen St. Helena han døde og den store hærfører af hele tiden, Napoleon Bonaparte. Han døde med navnet på hans elskede Josephine på læberne. Deres kærlighedshistorie er værdig til at blive sunget på vers.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.