SundhedSyn

Restaurering af vision og øje behandling folkemusik retsmidler

Eye - en vigtig og samtidig, ubeskyttet krop. Generelt, hvis der er problemer med dem, så vi selv har lov til at dette kan ske. Øjnene er konstant i kontakt med den ydre fjendtligt miljø, deres tilstand påvirkes af vejrforhold (varme, kulde, tørhed, fugtighed, vind), blænding, kemikalier, langsigtede arbejde ved computeren. Af den måde, er for nylig antallet af brugere med høj hastighed computere stigende, og derfor appellerer til øjenlægen var så meget mere.

Hvad kan behandles i hjemmet

Hvis før øjenproblemer ofte opleves ældre og medarbejdere i risikofyldte industrier, men i dag, hvor medicinsk hjælp slå en teenager, er det ingen overraskelse. En fælles klage - det er at rive, skære smerter, følelse af tilstedeværelsen af et fremmedlegeme, dunkende, "tørre øjne". Behandling af folkemusik retsmidler i alle disse tilfælde er kun mulig efter at diagnosticere årsagen. Og en masse af dem - fra smitte til kontakt med fremmedlegemer.

Det er vigtigt ikke at behandle øjet folkemusik retsmidler, indtil du indstiller den nøjagtige diagnose og årsagen til sygdommen. Derfor er det første skridt er at kontakte oftalmologi center, hvor en læge efter en grundig undersøgelse ordinere et behandlingsforløb.

Det var kun, når årsagen er fastslået, at du kan udnytte styrken af traditionel medicin. Derhjemme, kan øjet behandling af folkemusik retsmidler hjælpe i kampen mod forskellige lidelser:

 • tørre øjne syndrom;
 • inflammatoriske processer;
 • rødme og hævelse.

På grund af tørre øjne syndrom, der forekommer

En sund menneskelig tårefilm ensartet dækker hornhinden, det er konstant fugtet. Hvert 10. sekund, er filmen brydes og derved forårsage os en refleks blink til at fugte hornhinden igen. Sådanne processer - er normen.

Tørre øjne syndrom opstår, når vi sjældent blinke eller plenochka pauser for tidligt.

Lidt tårevæske produceret af en person i nogle få tilfælde:

 • med fødselsdefekter;
 • traumer inflammatoriske processer;
 • mangel vitamin;
 • samtidig tage beroligende midler og antidepressiva og prævention.

En tårevæske fordamper hurtigt:

 • når ujævn overflade af øjet;
 • nesmykanii århundrede;
 • grund af udsættelse for tør luft eller vind;
 • under langvarig arbejde ved computeren eller læsning.

Tørre øjne: symptomer, behandling af folkemusik retsmidler

Med udviklingen af syndromet navngivne man føler tørhed, svie, brændende fornemmelse i den ene eller begge dine øjne. Han har en følelse af et fremmedlegeme, et stykke glas eller sand. Hertil kommer, at udvikle en stærk reaktion på vinden, øjne vand ufrivilligt.

Eye behandling Hjem opskrift anbefales efter vil kende den nøjagtige diagnose. Her er nogle af dem:

 • Tag en lille mængde honning, opløses i kogende vand i et forhold på 1: 2 og øjet indpodet 2 gange om dagen, 2 dråber.
 • Forbered peberrod og løg, rist og blandes. Hæld kogende vand i forhold på 1: 1. Vent lidt tid til bitterhed tilbage i vand (15 minutter), til at fugte bomuld disk og sætte på øjet, for at stimulere blodgennemstrømningen.
 • Hvis der er kramper i øjnene, er et afkog af bladene og barken af Mulberry. Begrave den brug 1-2 dråber pr øje.
 • Fjerne syndrom vil hjælpe infusion af 2 spiseskefulde eyebright, fyldt med kogende vand. Det er nødvendigt, at blandingen var til stede i et varmt sted i 15 minutter, hvorefter infusionen filter, kage dekomponeret i gaze og påføres på øjet. Stand 30 minutter, tinktur han indtages oralt 3 gange om dagen i 1/3 kop.

Hovedformålet med national behandling - fugte øjnene. Dette forudsætter anvendelse af en tilstrækkelig mængde væske, anvendelse af forskellige befugtningsmidler, som kræver nethinden. folkemusik retsmidler Behandling omfatter masse opskrifter. For eksempel er en af de enkleste og mest effektive betragtes vedhæftede skiver af agurk, begrave øjne ricinusolie eller lavendelolie.

Kost til øjensygdomme

Husk, hvis du har tørre øjne syndrom, bør behandlingen af folkemusik retsmidler kun ske i forbindelse med medicinsk behandling og under lægeligt tilsyn!

Hvis tørre øjne og hjælpe en speciel diæt. Behov for at spise vegetabilsk olie, frugt i store mængder og druer. For at forhindre behov for at bruge mindre tid foran en computerskærm og en tv-skærm. Må ikke misbruge alkohol, kaffe og sure mad.

Ved behandling af tørre øjne selv er godt etableret linolie. Dette produkt indeholder gavnlige omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at eliminere den inflammatoriske proces. Og en af de bedste folkemusik retsmidler er aloe vera gel eller en tyktflydende væske kaldet anlægget. Anvend den på øjenlågene og reducerer sværhedsgraden af tørhed symptomer betydeligt.

Igen, hvis diagnosen af "tørre øjne syndrom", symptomer, behandling af folkemusik retsmidler og medicinske lægemidler skal overvåges af en læge.

hornhindedystrofi øje

Denne sygdom er ofte arvelig, udtrykkes den turbiditet af hornhinden (transparente del af den ydre skal) af øjet. Manifest patologi, normalt op til 40 år. Det er ikke ledsaget af betændelse og skrider ret langsomt. Over tid, en persons vision bliver meget værre.

og andre faktorer kan føre til sygdommen:

 • kirurgi;
 • øjenskader;
 • autoimmune, biokemisk og neurotrofisk tilstand.

Symptomer på hornhinde dystrofi øje

Symptomer på sygdommen kaldes stærk skarp smerte i øjet (progressiv fase) vises rødme, føle tilstedeværelsen af et fremmedlegeme. Patienter bliver ubehagelig sollys, de har øget tåreflåd, niveauet for fald. Den undersøgelse af patienten afslørede uklar hornhinde.

Sådan behandler

Først efter en omhyggelig undersøgelse og medicin ordineret af en læge, hvis der ikke er alvorlige skader på væv af nethinden i øjet, behandling af folkemusik retsmidler kan tillades som et supplement. I sådanne tilfælde kan det hjælpe en vandig ekstrakt af propolis, som sælges i hvert apotek. Det bør tage 1 tsk 3 gange om dagen før måltiderne.

For at reducere sværhedsgraden af symptomerne hornhinde dystrofi godt selv bevist øje behandling folkemusik retsmidler, for eksempel, honningbi og andre produkter. Til dette er det nødvendigt at blande gelée og honning i forhold på 1: 1 og hæld blandingen blev afkølet kogt vand. Den resulterende sammensætning blandes og lagt under øjenlåget 2 gange om dagen. Der kan være en let brændende og tåreflåd.

Det er vigtigt at medtage i menuen for patienten fødevarer rige på høj kvalitet animalsk protein:

 • magert oksekød;
 • kylling;
 • kalkun;
 • kanin;
 • æg og skaldyr.

Hvis du ikke starte ordentlig behandling rettidig dystrofi øje folkemusik retsmidler og med hjælp af traditionel medicin, kan sygdommen føre til en fuldstændig blindhed som kører patologiske processer er irreversible.

Nå til gedemælk. Det skal koges og fortyndes med koldt kogt vand i et forhold på 1: 1. Den resulterende sammensætning grave øjne inden for en uge en gang om dagen. Umiddelbart efter inddrypning overlejret mørk, tyk bandage. I denne tilstand, er du nødt til at ligge ned i 30 minutter.

Desværre, den arvelige form af sygdommen, som regel, prognoser for helbredelse er ikke meget gunstige. Derfor, i diagnosen "retinal dystrofi øje" behandling af folkemusik retsmidler skal være meget præcis og konsekvent.

Hvordan til behandling af inflammation i øjet

Årsag betændelse i øjet kan være en række faktorer:

 • overspænding;
 • indtrængning af fremmede partikler;
 • betændelse i blodkarrene;
 • infektion;
 • øjenskader;
 • allergier;
 • virkningerne af aggressive stoffer.

Nævnte tilstand - en beskyttende reaktion på patogene stimuli af enhver oprindelse. Enhver behandling bør være kompliceret, så du straks bør konsultere en læge for at få råd og undersøgelse. Og først derefter kan hjælpe i den medicinske behandling af folkemusik retsmidler.

At lidelse hurtigt trak sig tilbage, bruges ganske effektive retsmidler - afkog af vejbred. Det vil tage 10 g frøplanter, uploaded to skeer koldt vand. Sammensætningen blandes og hældes ham en anden halv kop kogende vand. Den afkølede bouillon filtreres og anvendes til både indendørs og udendørs anvendelser. Inde medicin beruset før måltider 3 gange om dagen.

Hvis du har fundet betændelse i øjnene, kan behandling af folkemusik retsmidler omfatte lotion fra kamille stof. De giver en god effekt:

 • 20 g af græs er fyldt med kogende vand;
 • infused bouillon i en time;
 • filtreret.

Den resulterende sammensætning af skyl øjnene flere gange om dagen. Daisy kan bruges til forebyggende formål og badning. Det har beroligende egenskaber.

Sådan fjerne svulsten og smerte

Revet rå kartofler hjælper med at fjerne en tumor fra hans øjne. Tilstrækkeligt én lille kartoffel revet på et groft rivejern, pakket ind i gaze og påføres til øjet i 20 minutter.

Rødme hjælper med at fjerne løg bouillon. Oprenset pære koges i vand med nogle få dråber borsyre. Den resulterende sammensætning af den vaskede øje 2 gange om dagen.

Fjern smerten hjælper naturlægemidler hyldebær, fælles Torskemund og blå kornblomst. Alle urter taget i lige dele, bland, hæld kogende vand. Den 2. glas vand i 3 timer. L. blanding. Infused bouillon af 8-9 timer i varmen, er det bedre i en termokande. Filtreret infusion udvaske øjne.

former af sygdommen

Øjenbetændelse - er en sygdom, er akut, forårsaget af bakterier, svampe og vira, og den kroniske form, udviklet som følge af forkert behandling af akut infektion og reducere immunitet.

Når betændelse i person føler en brændende fornemmelse, kløe og kramper i hendes øjne. Der er en frygt for verden og forbedrede tåreflåd. Alle symptomer forværres om aftenen. Afhængigt af årsagen til sygdommen, kan der være udflåd fra øjnene, som er purulent eller bluetongue karakter.

Korrekt øje behandling folkemusik retsmidler indebærer afskaffelse af de grundlæggende årsager, provokeret problemet.

Drug og behandling i hjemmet i alle tilfælde vil omfatte en lokal antiseptisk behandling. Øje læge ordinerer hormonale lægemidler, antibakterielle midler og salver.

Når øjenbetændelse hos nyfødte i hvert fald er det umuligt at vaske dem med modermælken, spyt eller vand. Således vil sygdomsprocessen kun blive værre.

En integreret tilgang

Når de første symptomer på den inflammatoriske proces i øjnene bør straks søge læge. Måske seriøs behandling vil ikke være nødvendig, men lægen efter undersøgelsen afslørede årsagen til en patologisk tilstand, og give anbefalinger til behandling.

Gamle og moderne opskrifter af traditionel medicin gør det muligt effektivt at behandle øjensygdomme, herunder conjunctivitis, et fald i synsstyrke, inflammatoriske og andre processer. Dog bør behandlingen udtømmende, herunder medicinsk behandling, anvendelse af tilgængelige værktøjer og særlige øvelser for øjnene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.