SundhedMedicin

Sådan behandler wen

Wen (eller som de kaldes i medicin - lipoma) - en lille størrelse formation, der består af fedtholdige vævsceller. De kan forekomme på en hvilken som helst del af kroppen, den mest ubehagelige oplevelse - det er, når talkum vises på ansigtet. I sig selv, de ikke forårsager smerte og i virkeligheden, er ikke specielt påvirke den samlede helbredstilstand. Wen sandsynligheden for overgang til en malign tumor er meget lille.

Den mest sandsynlige årsag til disse formationer anses for at atheroma eller blokering af sebaceous kanaler. Men helt årsagen til fede tumorer videnskab er ikke undersøgt. Lipom kan forekomme hos både kvinder og mænd, og en alder af mennesker, der lider af lipoma, kan være helt nogen. De forekommer oftest hos kvinder i alderen fra 30 til 50 år.

Talkum udvikle sig i det subkutane væv, men i særlige tilfælde er det muligt deres udseende i lunge, bryst.

Efter at have fundet på kroppen er dannelsen af mænd og kvinder tænke over, hvordan man behandler wen. Men med tiden, hvis lipoma er ikke særlig stor, folk vænner sig til det og ikke tage nogen drastiske foranstaltninger. Men talkum er voksende, og det fører til zakompleksovannosti. Igen, er spørgsmålet, hvordan at behandle wen, hvordan man kan slippe af med det?

For det første, skal du straks forstå, at behandlingen skal udføres af kvalificeret personale. Lipomas har en negativ egenskab til at vokse i størrelse, kan udvikle en komplikation eller forårsage kræft. Du kan ikke slippe af med olie lampe, simpelthen at tabe sig, vil det ikke forsvinde, fordi i sin natur er en tumor.

Den mest almindelige behandling er fjernelsen. Sådan fjerner wen? Afhængig af størrelsen af lipoma praktiseret forskellige muligheder.

Der er 2 enkle måder. Hvis talkum er lille i diameter og 3 cm, tumoren pierce tynde medicinske nål gennem hvilken administreres medicinen, fremme dannelsen af resorption. Hvis lipoma har en stor størrelse, er patienten ordineret kirurgi. Mellemstore talkum fjernet under lokalbedøvelse, anæstesi, stor - under generel anæstesi. Efter generel anæstesi er nødvendig for at forblive under observation i 1-2 dage. Drift fører til fuldstændig genopretning i de fleste tilfælde.

For at forhindre dannelsen af fedtvæv tumor checkups bør gennemføres hvert halve år. Kan identificere tumoren ved hjælp af ultralyd eller røntgen. Tidlige symptomer på sygdommen detekteres ganske let, lettere gennemløb og fjernelse af tumorer.

Sådan helbredelse wen uden kirurgi? Moderne eksperter foreslår flere måder. Radio-bølge metode er ideel til fjernelse Wen små størrelser. Såret heler uden ardannelse, behøver ikke sting. Selve proceduren er ublodig, da hun ikke har nogen komplikationer.

For at fjerne lipomas på ansigt og kropsdele, der er åbne for visning, bedste laser kirurgi. Såret efter det heler meget hurtigt og efterlader ingen spor af et ar.

Punkteringsfrie aspiration fremgangsmåde er, at tumoren i en fin nål indsættes og fjerner dens indhold. Men denne metode har en ulempe: lipoma skal er ikke fjernet, så den mulige tilbagefald.

Traditionel medicin i sine egne svar på spørgsmålet "Hvordan til at behandle wen?". Effektiv mod Wen er kanel. Du er nødt til at tage det 1-2 spsk om dagen, indtil fuldstændig forsvinden af olielampe.

Sådan behandler wen traditionelle metoder? På wen stablet film hønseæg. Kan vises efter anvendelse af rødme og hævelse. Dette er en normal effekt, og efter at han havde en gammel film er fjernet og en ny overlejret. film produceret før ændringen af den ønskede virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.