Nyheder og SamfundPolitik

Natalia Narochnitskaya: biografi, familiebilleder

Politolog, historiker og pædagog Natalia Narochnitskaya, biografi, hvis familie er forbundet med akademisk videnskab er ikke i en generation, der er kendt for sit grundlæggende arbejde med udenrigspolitik Rusland. Det udmærker sig ved en lys social position, som er baseret på en konservativ ortodoksi.

Barndom og familie

Tanken om, at familien er den afgørende faktor for begyndelsen af menneskets liv er en masse beviser. Et slående eksempel på dette er Natalia Narochnitskaya, biografi som bevæger sig langs vektoren defineret i barndommen. Hun blev født den 23. december 1948 i Moskva, søn af en fremtrædende videnskabsmand og historiker. Natalia bedstefar på hans fars side var direktør for den nationale skole, min bedstemor arbejdede der som lærer.

Hendes far - en fremragende videnskabsmand, akademiker og historiker. Han var en stor ekspert i russisk udenrigspolitik den første tredjedel af det XIX århundrede, videnskabeligt arbejde begyndte under ledelse af E. Tarle. Forældre var forfatter til alvorlige bøger om international politik og historie. På trods af at han var nødt til at leve i de vanskelige Sovjettiden, han holdt den traditionelle patriarkalske synspunkter. Akademiker ledes det ansete videnskabelige tidsskrift "moderne og nutidig historie", i mange år ledet Institut for Historie af USSR Academy of Sciences. Natalia onkel, en historiker, blev arresteret i 1937 og forsvandt. Tilstedeværelsen i posten spørgeskema om sin bror som en fjende af folket forhindrede ikke far til vores heltinde at lave et imponerende akademisk karriere, viser hans bemærkelsesværdige evner, som var nødvendige af staten.

Mama Natalia, en anden historiker, der beskæftiger sig med udenrigspolitik Rusland i den anden halvdel af det nittende århundrede. I sin ungdom deltog hun i partisanbevægelsen i Belarus, blev taget til fange og var i stand til at flygte fra en koncentrationslejr. I 1947 blev hun gift med Narochnitskii, som levede lykkeligt i 40 år. Parret havde to døtre, Natalia og Elena. Begge blev senere historikere, fortsætter familietraditionen. Natalia siger, at hendes barndom var meget glad: forældre elskede hinanden og deres børn, læse en masse i familien, talte om historien. Børn bliver undervist i fremmedsprog. De ansat en guvernante. Allerede i 7 år Natalia læse tysk Heines digte. Hun har også studeret musik, lærte at spille klaver, dans.

formation

Efter at have modtaget god træning derhjemme, Natalie gik i skole som "udmærket". Særlige skole med dybdegående undersøgelse af det tyske sprog, hun dimitterede med en guldmedalje, valg af fremtidige erhverv var ikke svært. I 1966, Natalia Narochnitskaia biografi, som blev forudbestemt familieinteresser, kommer ind i MGIMO School of International Relations. I fem år havde hun dimitterede med udmærkelse. I løbet af de års studier har hun mestrer endnu tre sprog: engelsk, fransk og spansk.

Akademisk og professionelle karriere

Efter gymnasiet Narochnitskaya Natalia Alekseevna fordeling kommer til at arbejde i Institut for verdensøkonomien og internationale forbindelser. den træder også MGIMO kandidat. Speciale, fortsætter med at arbejde på IMEMO først som junior og derefter seniorforsker. Fra 1982 til 1989 arbejdede han i New York på FN-sekretariatet. Så vender han tilbage til IMEMO.

I de 90 år af dens spændende nye sociale perspektiver. Narochnitskaya interesseret i restaureringen af den nationale idé i Rusland. I 2002 forsvarede hun sin ph.d.-afhandling om emnet "Rusland og russisk i verdenshistorien." Hun har skrevet flere grundlæggende værker om historie internationale relationer i vores land. For eksempel bogen "russiske verden".

Udendørs aktiviteter

Siden det tidspunkt, perestrojka Natalia Narochnitskaya, hvis biografi hænger nøje sammen med den kristne bevægelse i Rusland, begynder at engagere sig i offentlige aktiviteter. I 90'erne blev hun en aktivist af Folkets Frihedsparti, medlemmer af bevægelsen "Power" og "Zemsky Sobor". Hun har udført medformand for første og andet kongresser af World russiske katedral - denne platform er designet til folk med interesse i enheden i den russiske nation i hele verden.

Narochnitskaya var i gruppen af forfatterne til de vigtigste dokumenter, som Rådet har vedtaget. Især lov om enheden i de russiske folk, som erklærede vores landsmænd splittet nation, der har ret til familiesammenføring. Kvinder tager aktivt del i skabelsen af et stort antal sociale bevægelser, som i høj grad påvirket den postsovjetiske russiske samfund: Imperial ortodokse Palæstina Society, "russiske verden" Foundation, "Unity of ortodokse Peoples". I 2004 opretter hun organisationen "Historiske Perspectives", der beskæftiger sig med problemerne i landets fremtid.

I 2008 ved afgørelsen af den russiske præsident V. V. Putina kvinde står i spidsen for Det Europæiske Institut for Demokrati og Samarbejde i Paris, hun gør meget for at forbedre venskabet mellem Rusland og Frankrig. I løbet af de fire års arbejde under vejledning af Institut Narochnitskaya brugt omkring 50 foranstaltninger med henblik på at bevare demokratiet i Rusland og etablering af udenlandske relationer af landet.

Politisk aktivitet og visninger

Politikker Narochnitskaya Nataliya Alekseevna, opdraget på kristne værdier, prædiker konservative-ortodokse ideer, samt en tilhænger af demokratiet. I 2003 blev hun valgt en stedfortræder for Statsdumaen af "Rodina" blok, han tjener på Udenrigsudvalget. Hun var souschef i delegationen af den parlamentariske forsamling i Europarådet, har det sikret, at PACE begyndte en konstruktiv diskussion om globale spørgsmål for interaktion mellem Rusland og Europa. Under valgkampen i 2012 Narochnitskaya blev registreret som en autoriseret person V. V. Putina, til at repræsentere ham i debatten, for eksempel, jeg mødtes med Vladimir Zhirinovsky.

pædagogisk aktivitet

Narochnitskaya Natalia Alekseevna, fotos af som kan ses i en række populærvidenskabelige magasiner, gennemfører aktive uddannelsesaktiviteter. Hun er en erfaren debattør og er aktivt involveret i tv og internet diskussioner. En kvinde skriver en masse artikler til forskellige tidsskrifter, giver interviews, udsender strålende journalistisk arbejde. For eksempel er det er forfatter til følgende bøger: "The Great War af det XX århundrede", "For hvad og med hvem vi er i krig", "ortodoksi, Rusland og russisk på tærsklen til det tredje årtusinde," osv ...

Priser og resultater

Narochnitskaya Nataliya Alekseevna, hvis biografi tæt forbundet med aktiviteterne i den ortodokse kirke, blev gentagne gange tildelt sit højeste udmærkelser. Hun er indehaver af bekendtgørelse af St. Olga og Great Martyr Barbara. Og for offentlig aktivitet blev tildelt "Olympus", og fra Prime kvinde modtog en Certificate of Merit af formanden og bekendtgørelse af Honor for hans bidrag til bevarelsen af traditionelle russiske kultur. Natalia Alekseevna har også flere priser fra andre lande, for eksempel medaljen "For fortjenester" af regeringen i Serbien.

privatliv

Natalia Narochnitskaya, biografi er fuld af sociale aktiviteter og arbejdet foregik, og som kvinde. Hun blev gift tilbage i studieårene. Parret havde en søn, der fulgte i fodsporene på deres forfædre og også engageret i internationale aktiviteter. I dag arbejder han attaché ved det russiske konsulat i Edinburgh. Narochnitskaya ægteskab varede mere end to årtier, men stadig brød. I dag Natalia Alekseevna fortsætter med at gøre, hvad han kan lide, derudover en masse læsning og rejser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.