SundhedStomatologi

Med plast krone: installation, levetid, anmeldelser

Proteser tandpleje for de sidste ti år har nået en høj udvikling. Tandlæger, ligesom juvelerer, sagkyndigt bearbejdet implanteret, simulere og genskabe biokompatible proteser, som er egnede i størrelse, farve og form til den naturlige tandsæt. Manglen på en manglende fortænder eller hjørnetænder tand er ikke længere et problem i moderne tandpleje.

Takket være innovative teknologier og unikke materialer kan genvinde et smukt smil i 33 tænder og kæbe spredes på hylden. Det er æstetisk tiltalende, komfortabel og sikker som muligt. Mængden af biokompatible materialer, der anvendes til implantation af protesen og steg betydeligt. Derfor er novice er svært at navigere og forstå dette følsomme spørgsmål.

Foruden kostbare finér Lumineers, zirconiumoxid og keramisk særlige efterspørgsel på budget patient anvender plast. Sidstnævnte materiale - den mest økonomiske og overkommelige for mange dele af befolkningen. Metall krone betegner ortopædisk struktur, som er fremstillet af flere materialer: nikkel, cobalt og chrom.

Ledige materialer ikke forårsager irritation i munden og billig i pris. Top krone eller protese er belagt med en plastbelægning. Dette design kan bruges på en midlertidig eller permanent basis. Det bevarer fuldt tygge evne, eliminerer kosmetisk defekt, beskytter nativt tand fra indtrængen af patogene mikroorganismer med betydelig pasform til gummiet.

Indikationer for proteser

Enhver tandklinik, men snarere tandlæge før installation af implantatet eller protesen er forpligtet til at inspicere mundhulen, for at finde ud fra patientens allergi og først derefter anbefale materialet. Metalloplastmassa kan etableres i fravær af en eller et antal tænder (udført bro).

Desuden tyder følsomhed og sletning emalje. Installationsprocessen tager omkring 10 dage, idet der tages hensyn produktion design. Kontraindiceret proteser af dette materiale på placeringen af unormale tandsæt, atrofi af alveolarkammen.

styrker

Med plastik krone har flere fordele. Den største fordel - en acceptabel pris i forhold til andre materialer. De ubestridelige fordele kan nævnes skånsom mod tandkødet og tandemaljen. Ved montering af protese ikke skader omkringliggende fortænder. Det skal bemærkes, pålideligheden på grund af tilstedeværelsen af en metal base, der er forsvarligt fastgjort til den drejet tand og ikke tillader det at forværres. Protesen ifølge metalloplastmassy let justeres, når beskadigelse eller deformation.

Ulempen

Ulemper ved dette materiale, men de er ubetydelige. Meget afhænger af professionalisme læge, som vil sætte protesen. Med plast krone mister keramik af farver, holdbarhed og æstetik. Det er ikke så klar og stærk. Det varer ikke mere end 5 år med god pleje.

Men i praksis var der tilfælde, hvor implantatet / protese varet mere end 7 år, uden at afvige fra tandkødet. Grund af den lave styrke, hårdhed og høj porøsitet plast kan blive beskadiget, sliver, ændre farve. I denne forbindelse er det ikke anbefales til brug i posteriore tænder uden metal støtte. Det er vigtigt, at designet passer stramt mod tandkødet, eller under kronen vil begynde at akkumulere bakterier, hvilket fører til inflammation og tab værktøj.

Ansøgning metalloplastmassy implantat

For at reducere belastningen på benet, tandlæger anbefaler at installere plastik konstruktion med metal base. Dette giver dig mulighed for at holde tygge funktion så præcist justere protesen af patientens bid og for at undgå et betydeligt pres på implantatet er implanteret. Ved udløbet af en sådan krone (et par år, når den er fuldt slå rod kunstige tænder) kan være dyrt at installere struktur zirconia keramik, aluminiumoxid.

forordninger pleje

Dental klinik giver en garanti på monteret protese (ca. 12 måneder). For at forlænge levetiden af plast, der dækker patienten skal overholde grundlæggende regler for hygiejne.

  • Først og fremmest afstå fra brugen af farve produkter som skader farvepaletten.
  • Prøv at undgå de faste og varme fødevarer, ikke at deformere foringen.
  • Efter hvert måltid skylle munden med vand eller ved særlige midler, til brug floss tænder.

Med omhyggelig pleje af kronen ikke mørkere, ikke vil gøre ondt og vil vare 5-6 år.

installation teknologi

Produktion af metal-plast kroner i to trin. Første, tandlæge fjerner (polermidler) den overskydende stof, skaber en tand stub under lokalbedøvelse. Derefter vælger en farve så tæt som muligt, og derefter fjerner støbeformene med en blød masse, og overfører emnet fagmanden. Gør krone tager ikke mere end 10 dage.

Klar til at prøve protesen er nødvendigt justere, polsk og cementfabrik. Det bør præciseres: metalrammen kan presses og formes. Den sidstnævnte mulighed med et print af tandsæt replikerer patientens bid mere præcist. Støbt konstruktion er holdbar, pasform og er med til at forbedre det æstetiske udseende. Faste klinikker bruger kun sådan præform.

Med plast kroner: prisen per enhed

Plastic beklædning med en metalramme er meget billigere end keramik på grund af tilgængelige materialer. De gennemsnitlige omkostninger for en enhed ikke overstiger 4000 rubler. Den velrenommerede klinikker omkostninger kan øges. Med plast krone er et bedre alternativ til guld tandproteser, med sådan et design dit smil gør ikke ondt. Men holdbarheden er ikke nødvendigt at håbe.

Med plastik kroner: kundeanmeldelser

De fleste af patienterne positivt sige om kvaliteten af sådanne produkter. Vinder materialetilgængelighed, æstetik ortopædisk protese. Når du installerer noget ubehag ikke føler. Metallet basen giver styrke og holder tygge evne. I overensstemmelse med hygiejne dæksel ikke mister sin oprindelige form og ikke er deformeret.

Valg af materiale til en protese, bør det være styret af placeringen af tandsæt. Selvfølgelig, de bedste tandkroner er lavet på basis af ikke-metal, selv om deres pris er ganske høj, og ikke alle har råd. Valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.