FinanserRegnskab

Som betalinger til den ansatte og samtidig reducere?

Ofte personalet forlader virksomheden efter eget ønske, eller i forbindelse med en række overtrædelser begået af dem i den normale drift. Men nogle gange er der situationer, hvor det er nødvendigt at reducere personalet for at opretholde den samme ydelse. Arbejdsgiver er urentabelt at udstede ovennævnte årsag til afskedigelse under Labour Artikler, da de er afhængige enorme udbetalinger til medarbejdere og samtidig reducere. Skrupelløse ledere opsøge andre måder at løse problemet, hvilket ofte fører til skandaler.

Vi følger reglerne

Så hvis en medarbejder er juridisk kompetent person, ethvert forsøg på bedrageri på den del af ledelsen vil ikke lykkes, fordi betalingen til medarbejderen, når reduktionen gennemføres uden undtagelse. Det er underforstået, at redundans procedure skal begrundes og gennemføres i nøje overensstemmelse med den plan, oprettet ved lov. Hvis virksomheden beslutter på afviklingen af organisationen, samt hvis vedligeholdelse ydeevne på et acceptabelt niveau kræver afskedigelse af medarbejdere i en bestemt kategori, ledelsen skal meddeles på forhånd om disse planer for alle medarbejdere. Desuden er det ikke nok til at sætte annoncer på hovedbestyrelse oplysninger, skal du personligt informere hver med ordrer eller instruktioner. Indspillet dette faktum i en separat tidsskrift, hvor malet alle medarbejdere. Desuden bør alle vide, at myndighederne ikke bare kan afvise samvittighedsfuld arbejder, i stedet for hovedet er forpligtet til at tilbyde en stilling, der svarer til den uddannelse og erfaring. Desværre er de fleste mennesker er ikke klar over tilstedeværelsen af sådanne genstande i arbejdsloven. Og ejerne af virksomheder og selskaber er ikke villige til at lægge på yderligere ansvar, så skamløst ignorere ovennævnte princip.

Hvilke betalinger til den ansatte og samtidig reducere?

Så instruktøren informeret om den planlagte reduktion af personale i to måneder. Nu, personalet ved, hvad de kan forvente, så det kan være interesseret i de tilgængelige stillinger. Mange virksomheder tilbyder en dokumenteret opgørelse af egen fri vilje. Dette skyldes den modvilje mod at pådrage sig yderligere omkostninger, positionen af den enkelte medarbejder, når afskedigelsen erklæres for at reducere. Betalinger efter offentliggørelsen af den officielle beslutning bør udføres tre gange. To lønninger lagt i flere måneder faktisk arbejdede og den tredje rate kaldes fratrædelsesgodtgørelse. Dens størrelse ikke er mindre end den gennemsnitlige månedsløn.

Fratrædelsesgodtgørelse samtidig reducere: vigtige nuancer

Som nævnt ovenfor, har medarbejderen mulighed for at finde en fri position inden for to måneder. Som regel kvalificerede fagfolk er klar til at tage en masse virksomheder. I et sådant tilfælde, at medarbejderen skrev en erklæring om, at han ikke er imod den tidlige afslutning af ansættelsesforholdet. Men han ikke mister retten til at modtage betaling af medarbejderen under sammentrækning. Det er beregnet ud fra det antal dage tilbage før datoen for de planlagte fyringer og den gennemsnitlige månedsløn. Hvis medarbejderen blev afskediget, og et nyt job er fundet, skal du være sikker på at registrere med staten arbejdsformidlingen inden for to uger. Så vil han være i stand til officielt krav på udbetaling af løn til den anden og tredje måned i arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.