Sport og FitnessUdstyr

BMW cykler: anmeldelser. Specifikationer, priser

For mange mennesker, det faktum, at virksomheden "BMW" producerer cykler, er en åbenbaring. Imidlertid blev den første model frigivet nogen tid siden. Hvis vi taler om funktionerne i en cykel, "BMW", så er det vigtigt at bemærke, at kvaliteten af dem er fremragende. Det er på samme tid, de er på markedet, er ret dyrt, og mange er ikke egnet til prisen. Men fans vil helt sikkert sætte pris på den model, og vil nyde en behagelig tur.

I dag er den mest populære betragtes cykler X1-serien. Flere "Superbike" serie modeller er meget udbredt i visse kredse. Hvis vi taler om ændringer til det yderste, så absolut bør du foretrækker cykler "Kraus Start". Du skal også sige, at du også kan hente en sikkerhedsmodel for barnet.

Consumer bedømmelser af modellerne, "BMW X1"

Mange købere cykel BMW X1 vælge det for rekreation. Rammen anvendes i dette tilfælde svejses, og det fremstilles på fabrikken udelukkende af aluminium. Producenterne bruger den unikke "Gidrogeorm", hvorved sømme på en cykel er praktisk talt usynlig.

Hertil kommer, at atleter med en positiv side sige om formen på rattet. Regulere det ganske enkelt. Sæt i dette tilfælde, foret med 100 mm og er ideel til små hop. Desuden skal det bemærkes, temmelig høj kvalitet fælge. Bremser brugte disk type. I denne forbindelse kan du stoppe meget hurtigt, selv på ujævne overflader. Som et resultat, kan vi sige, at cyklen BMW X1 er helt stabil og egnet til folk for udendørs aktiviteter eller bare by- ture. Han står på markedet omkring 31 tusind. Rub.

Specifikationer Model "BMW Cruz 1"

Disse cykler BMW har gode anmeldelser. Denne model er i høj grad bestemt for eventyrere. Med dette i tankerne, de atleter, hun er i stor efterspørgsel. Hjul i dette tilfælde er installeret lithium. Ramme, mens der er en standard, på to baser. Sæt cyklen sat serien "Century" og brugte dæk med Kevlar skær. Stjernerne i denne modifikation er sat temmelig bunke, så gearskiftet sker meget hurtigt. Desuden skal det bemærkes, en god stabilisering af modellen.

Det er velegnet til bjerg rejse. Blandt de mangler, mange forbrugere klager over den smalle sæde, men i dette tilfælde, afhænger meget af den menneskelige krop. Transmission i cyklen designet i 30 assists, og kontakten er i en bekvem beliggenhed, og bruge det ganske komfortabelt. Som Grips fabrikant anvendt drejeknapper. Det står for i dag Day Bike BMW Cruise i området på 28 tusind. Gnid.

Model "BMW Cruz 2"

Disse cykler BMW positive anmeldelser er oftest for en robust ramme. Det udelukkende er fremstillet af aluminium, og dens bredde er forskellig på forskellige steder. Design generelt gode, og mange vil gerne. Pedalerne anvendes i en cykel med specielle puder og ben på dem er sikkert fastgjort. producent af gaffel sæt serien "Century", og hoppe hun er i stand til at modstå forholdsvis store. Det skal dog bemærkes, at denne model er designet mere til rejser i byer.

Dæk anvendte standard, med Kevlar indsatser under protektor. Stjernerne i dette tilfælde installeret stål, og kun en transmission struktur 25 er tilvejebragt. Transmission producent monteret en række "Schiemann". Farven model af farve kan afhente nogen. Griber cyklen sat runde form. Sædet kan justeres i bunden er ganske enkel, og det er lavet af læder. Carbon indsatser er ikke tilgængelige. Er denne cykel BMW (prisen er på markedet) er ca. 31 tusind. Rub.

Anmeldelser af cyklen "Kidsbayk"

Bike BMW Kidsbike selskab er specielt designet til børn. Rammen i dette tilfælde er sat lite. I dette tilfælde belastningen det kan modstå ganske store. Fælgene har en cykel til rådighed litium typen. Bremse producent foret med en række "Shimano". Gaffel i en cykel dobbelt, belastning dæmpningssystem tåler høj. Kulfiber skær på rattet er tilgængelige. Som anvendt håndgrebet drejeknapper og sadelpind diameter er præcis 30 mm. Det bør være børnenes cykel BMW Kidsbike i området på 22 tusind. Gnid.

Anmeldelse model "BMW Junior"

Modellen præsenteres af specielt designet til teenagere og har høj sikkerhed. Design har en temmelig interessant og mange mennesker kan lide det. Rammen i dette tilfælde er tilvejebragt af producenten af den sammenklappelige type. Så hvis det er nødvendigt, kan det være meget let at transportere. Til trekking cykel som denne er perfekt. Sadel brugte han en række "Vader", og gjort det helt fra huden.

Vandret og lodret kan den justeres ved hjælp af særlige regulator. Alt hastigheder i denne modifikation er tilvejebragt af producenten 21. bagskifteren er designet med 7 hastigheder. Transmission i denne konfiguration har en række "Shimano". Forskifter i en cykel "BMW Junior" er beregnet til 3-hastighed. Bremserne af modellen installeret disktypen. Rotorerne i dette tilfælde har en bredde på 180 mm. Skiftere i den præsenterede model installerede hammer type. Det bør præciseres i BMW Junior cykel butik omkring 29 tusind. Gnid.

Anmeldelser "BMW Superbike X2"

Denne model er bedst egnet til ture i bjergene. Samtidig by- gang kan den også bruges. Af funktionerne i første omgang bør fordeles retfærdigt ramme af høj kvalitet. Det udelukkende er fremstillet af aluminium og er svejset. Desuden er det vigtigt at sige om de komfortable sæder. Ved farve for at finde en egnet løsning for en køber vanskelig.

Håndtering sæde kan være både lodret og vandret. Den bagskifteren i dette tilfælde er beregnet til 8 speed. Bremserne på cyklen "BMW Superbike X2" standard sæt af disk type. Til gengæld er rotorerne monteret 160 mm i diameter. Skiftere, er den præsenterede model hammer fabrikant af konsollen billede lodret. Som et resultat heraf er en stor belastning på gaflen ikke er fastsat. Transport i dette tilfælde en række "Shimano", kassettetypen. Driver cyklen "BMW Superbike X2" er støbt og er fremstillet af en speciel magnesiumlegering. Pedal i dette tilfælde, skal du indstille en række "Turbo".

Som et resultat, kan det siges, at den nuværende model er yderst komfortabel og er helt stabiliseret. Standarden pakke indeholder en cykel selskab værktøjer til fortinning, kapitæler, samt holder til flasken. Vil styre cyklen med købet i butikken omkring 32 tusind. Gnid.

Egenskaber "Superbike BMW X5"

Disse cykler BMW anmeldelser er overvejende positiv. Sagde model anses for at være universel, og det kan bruges til gåture og udendørs aktiviteter. Rammen i dette tilfælde er sat sammenklappelig type. Med dette i tankerne, en person har mulighed for at adskille og placere selv i bagagerummet af en bil. Saddle modellen "Superbike BMW X5" anvendes en række "Vader" og lavet udelukkende af læder. Stjernerne i dette tilfælde lavet af en speciel legering, og bære dem er meget lille. Desuden skal det bemærkes, transmission ganske høj kvalitet. Denne cykel er designet til 25 hastigheder.

Blandt de mangler, mange klager over den lille shlifter. I nogle tilfælde er det roteres med stort besvær. Beskyttelsesomslag type "CDU" er indstillet i den nuværende model. Masse cykel "BMW X5 Superbike" samlet nøjagtig lig med 15 kg. Også af særlig note er den unikke dæmpningssystem af fjeder-typen olie. Konfigurere proppen i dette tilfælde kan være. Det skal leveres af konfigurationen af markedet omkring 33 tusind. Gnid.

Anmeldelser af modellen "BMW Power 1"

Disse cykler BMW fortjener kun gode anmeldelser fra købere. Mange ejere vælger denne model på grund af den brugervenlige design. Rammen i dette tilfælde er lille, og for folk med korte statur passer godt. Derudover kan brugeren problemfrit justere til dine behov højden af rattet. Penne anvendes i dette tilfælde med gummipakninger. Beskyttelsesomslag serien "CDU" i cyklen "BMW Power 1" er tilgængelig. Dækproducent forudsat på asfalten, så vel som på jorden.

Forskifter i en cykel beregnet til 5-hastighed. Transmission i den præsenterede model har type "Shimano". Det er muligt at konfigurere transmissionen 21. Skiftegreb han brugte vertikale type. Transport i dette tilfælde er der en kassettetypen. Standarden kit "BMW Power 1" omfatter de nødvendige betingelser for den person, for tjenesten modellen værktøjer. Også der kan du finde slottet, et ben og vinger. Det skal indsendes til cyklen BMW (børskurs) på ca. 29 tusind. Rub.

Egenskaber "BMW ryer 2"

Said BMW cykel på støbte diske, blandt andet har en temmelig bred hjul. I dette tilfælde er det velegnet til bjerg rejse. Derudover kan hjulet "BMW ryer 2" bruges til turistrejser. Dog skal det bemærkes, at rammen den har et dobbelt type. alle hastigheder i denne model 21. Som stjernerne er placeret bunke, gearstangen proces er temmelig hurtigt.

Pedal i dette tilfælde er gummieret, og benet holdes på dem meget godt. Indstil rattet og sædet kan være ganske enkel. Beskyttende muffe, der anvendes i den viste konstruktion. Som et resultat, kan vi sige, at cyklen af BMW alufælge er universel. Det vil koste køberen et gennemsnit på 26 tusind. Gnid.

Opsummering

I betragtning af alle ovenstående, skal det bemærkes, at den "BMW" selskab (sammen med de varemærker "Mercedes" og "Lamborghini") overraskede kunder unikke modeller af cykler. Til dato, de er ret dyre, men kvaliteten af deres dele er ganske høj. Som et resultat, kan vi sige, at cykler "BMW" er snarere en luksus køretøj end gør sport modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.