HobbyHåndarbejde

Sådan laver puder med hænderne

Mange dekoratører i deres arbejde anvendte designelementer såsom puder. De tillader dig at gøre rummet en følelse af fuldstændighed og en subtil strejf af raffinement. De fleste af disse produkter har en kvadratisk eller rektangulær form, men kan forekomme i hjerteformet pude eller en cirkel. Du kan også gå i denne retning, og til at opdatere det indre af sin lejlighed. På salg kan du finde et stort antal af færdige produkter, dog vil det være svært at finde præcis det, du har brug for i farve og form. Hvis du ønsker at opdatere udseendet af det rum, du er stadig til stede, er det muligt at lave hynder med hænderne. Det er nok til at besidde de indledende færdigheder et håndværk.

Den hurtigste og nemmeste måde - er at sy. Til dette formål vælger vi to typer af væv: en for ansøgningsfasen (calico kulør), at det andet dække. For sidstnævnte er det bedre at købe et dekorativt materiale, som man kan købe de mest varierede farver. Som den medicin, du kan købe et specielt materiale til puder. Typisk er det pakket i 1 kg. Dette beløb er nok til flere færdige produkter. Nu er du nødt til at skære ud i stoffet for anvendelsen fase, sy og kram købt materiale. Du kan lave en pude på sofaen med hænderne i form af dyr. Sådanne produkter vil glæde små børn som værende en del af indretningen, vil de ligne rigtige legetøj. Dæk eller pude, bare gentage formen af puden, er det nødvendigt at sy hver for sig. Det kan derefter fjernes og vaskes efter behov.

Hynder med dine hænder kan også fremstilles ved strikning. Basics puder bedre at sy den samme som beskrevet i den tidligere metode. Men det er muligt at fylde og direkte strikket dæksel. Til fremstilling af puder til sofaen er bedre at vælge en uld eller bomuldsgarn. Sådanne produkter vil helt holde formen, selv om der anvendes ved fremstillingen eger. Mønsteret kan være meget varieret, hvis sletten tråd, der anvendes til strikning. Du kan også vyvyazat forskellige foretrukne tegneseriefigurer, hvis puden er designet til et barns værelse. Eller nogen fancy mønster, hvis det er planen, at det færdige produkt vil i højsædet på sofaen i stuen. Hvis du hækle, bør du tage tråden op, kontrastfarve ansøgning fasemateriale. Denne pude vil have et unikt udseende og kan være den "farve spot", som ofte bruges af mange kendte dekoratører. De vigtigste ting her - din fantasi og lyst til at opdatere interiøret.

Du kan også brodere puder med hænderne. Dette er måske den mest tidskrævende fremgangsmåde til fremstilling af sådanne produkter. Meget ofte kan du finde puder, der blev foretaget af broderi "cross" uldne tråde på Sæk. Hvis det ønskes, kan du finde et stort antal af ordninger for processen. Og så på dit færdige produkt vil blive broderet med et billede af en berømt kunstner eller et portræt af den mand, hun elskede. Det er nok til at have færdigheder, udholdenhed og lyst til at nå dette mål.

Ud over broderi, kan puder laves med dine egne hænder ved hjælp af macrame. Til dette formål vælger vi de passende ledninger, der ikke kun holde noder, men også giver puden en flot udsigt. Det færdige produkt er bedst brugt som en pude.

Der er således mange måder at gøre dine egne puder. Vi har brug for en kreativ og besidde de mest elementære færdigheder af i det mindste nogle håndarbejde. Og så dit hjem vil blive omdannet, usædvanlig gnistre med nye farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.