TravelingRetninger

Dubna (flod): rafting, fiskeri, strande. Dubna

Sommer - den foretrukne sæson af fiskere, når de kan ikke bare tage sig tid til hans passion, men også en pause fra travlhed i byen, bor i et telt, nyde den omgivende skønhed og vende hjem fuld af styrke og energi. Hvis fiskeriet er godt, kan det antages, at ferien var en succes. Fiskeri på floden Dubna giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid gøre ting, du elsker.

Floden Dubna

Denne flod er en af de fem største reservoirer nær Moskva med den Klyazma, Moskva, Oka og Pakhra. Som en højre biflod til Volga-floden, den danner med sin fantastiske skønhed af pilen, som er placeret Ratmino - den tidligere boet efter Prince Vyazemsky. At være tæt på sammenløbet af to floder Kalitnikovskaya bor, der vokser gamle gamle fyrretræer, smukke strande med rent sand, gode fiskepladser - alt dette gør rejsende ønsker at blive her længere.

Dubna - floden selv om smalle (maksimal afstand på 60 m), vides imidlertid ikke kun til fiskere og elskere af afslappende nær vandet, men spær og kajaksejlads. Igennem kurset (167 km), er dens bredder ændrer sig, så indsnævret til 10 meter, og derefter flytte væk, når det flyde ind i bifloder. Det snor sig gennem og overløb af to områder - Vladimir og Moskva. Dybden varierer også fra 2 m ved forbindelsesregionerne og op til 4 m efter sammenføjning indstrømning søster.

Ligesom mange flod Vladimir-regionen, Dubna sejlbar snarere en del af Berezhok landsby og op til munden, der ligger 15 km væk. Den stammer i området, men slutter inden 8 km fra Ivan'kovskaya dæmning, i Moskva-regionen, ved sammenløbet af Volga.

På denne flod er der: byen Dubna, Berezino landsby, Brykova bjerge Ratkova, landsby Verbilki og andre små byer.

bifloder Dubna

De flodbredder er under konstant forandring deres distance takket være de bifloder, der flyder ind i det. Hver gang en af dem falder i Dubna, bliver det dybere og bredere. Nogle gange flere kilometer væk ydeevne kan variere. For eksempel, i krydset med Iaroslavskii vej bredde er kun 10 m, og ved sammenløbet af dens floder Sula afstand mellem kanterne øges til 20 m, der gennem en vis afstand, nær Verbilki forlig sprede 30-40 m.

Hvis det ikke havde haft de Dubna floden bifloder, mest af alt, ville være de lavvandede, smalle og uinteressante for fiskerne. Nourish hende med vand fra den venstre bred:

  • Cunha-floden, som er den længste i Sergiev Posad distriktet og "i kombination" en venstre biflod Dubna.
  • Kubzha - en lille flod, har i alt 14 km lange. På dens bredder er nogle bosættelser som Karavaevka, Okoemovo, Sudnikovo og Filippovskiy.
  • Venstre biflod til Dubna - Vel - kendt for kajakroere. Dens bugtet spor og hurtigt strømmende og tiltrækker begyndere og erfarne sportsfolk.
  • Søster - er en anden vej kanosejlere. På sit 138 km længde, og i løbet af sådan en hurtig, at nogle gange vandet "koger", det er en alvorlig udfordring for begyndere.

På den del af den højre bred af to floder:

  • Sula - er kun 23 km lang, stammer i tørvemoser.
  • Hotchya floden - 55 km lang, er sejlbar i de 10 km fra munden.

Takket være deres farvande Dubna (floden) er et fremragende valg til afslapning, fiskeri, kanosejlads og jagt.

Dubna (by)

Placeret på Volga med de naturlige grænser for floden Dubna og søstre, denne gamle fæstning i det 12. århundrede var af stor strategisk betydning. Dubna, hvor den blev bygget, var engang en del af Rostov-Suzdal fyrstendømme, ejede på tidspunktet for søn af Prins Yaroslava Mudrogo i Kiev - Vsevolod Pereyaslavl. Siden midten af det 13. århundrede slottet gået fra Tver til Moskva og tilbage igen, indtil han fandt under Ivan den Grusomme oprichnina jord status.

Den rang af byen i en ny historie Dubna erhvervet i slutningen af 50'erne i det 20. århundrede. Til det var knyttet bebyggelse Ivankovo. Der syntes det strategiske nukleare forskningscenter, baseret på Joint Institute for Nuclear Physics.

Da tidspunktet for Yaroslava Mudrogo er ikke efterladt monumenter, så de fleste steder senere blev kirken Vor Frue of Praise, bygget i boet Vyazemskys i 1827, og kirken i Smolensk ikon af Guds Moder, opført i 1891 til ære for de rednings beboere fra kolera ved hjælp af hellig ikon.

I dag er det en lille provinsby, hvor de bor og arbejder af førende forskere i kernefysik.

Fiskeri i Dubna

Måske er der en flod fisk end dette, velkendte fiskerne i hver stribe, men den gratis parkeringsplads for dem at finde det bliver sværere og sværere for hvert år. Dubna (flod) i dette positivt, da hele "civiliserede" ferie med fokus på den Ivankovo Reservoir, 8 km fra det sted, hvor den løber ud i Volga. Til rådighed for fiskere og elskere af vilde værdi Komfortabel, rene strande omgivet af fyrretræer nær Ratmino ejendom.

Floden er fundet det samme "range" af fisk, som i Volga: havkat, brasen, aborre, skalle, gedde, ide og Chub. Disse steder er kendt for deres gode fangst i den tid af Peter den 1., og Dubna 50-60 år siden (floden) var helt fyldt.

På grund af indgriben af de mennesker i sit løb og kanal glatning Belsky til dræning af sumpen, som ligger på nordlige bred, blev beløbet reduceret fisk. Ikke desto mindre, her sjældent går uden en fangst. De fleste fiskerier anses for at være det sted i nærheden landsbyerne Verbilki, Yudin og ved sammenløbet af Sisters og Dubna, nær landsbyen den gamle mand.

Ikke mindre populære er isfiskeri og, da isen i slutningen af vinteren stiger fra 50 cm til 80 cm.

Rafting på floden Sister

Nogle kajakroere foretrækker Dubna sin største biflod - flodens søster. Hun er fuld flydende nok, har nogle udfordrende strømfald, curvier og have en hurtig strøm. Det er især velegnet til udvikling af færdigheder for begyndere.

Hvis du går med kano fra hvor floden løber ud i søen Senezhskoe, i et område, hvor det fremgår af det, er et netværk af fiskedamme og en sø Bottomless, der ligger i sin flodslette. Det er en lille, men hidtil uset dybde, såvel som skønhed.

Alt dette afstand vandet Sisters bevare roen, indtil broen over Slobodsky ikke ud de første strømfald.

I stedet for dens sammenløb med floden Yakhroma for stærkt øget og der er farlige områder, tillader ikke en kajak dock til den modsatte bred.

Finish legering er bedst efter fusionen med Sisters of floden Dubna i Ratminskoy retning, der er berømt for sin skønhed, rene strande og fiskeri.

Nedkøling af Dubna

af Dubna riverrafting er mere velegnet til begyndere, som det er i de fleste af sit løb er langsom, selv om meget twisty og ofte skifter retning. Hun har ikke den sværhedsgrad, så det er bedst ses som en måde at slappe af på vandet omgivet af smuk natur.

De smukkeste steder på Dubna er placeret i området ved sammenløbet af floden i det, og til landsbyen Veli Verbilki. Disse lande er 80% dækket af skov, der vrimler med hindbær, brombær, svampe og kirsebær. Her praktiske strande for parkering.

Let forstyrrelse af vandet begynder ved sammenløbet søstre og Dubna, hvorefter det bliver virkelig overfyldte indtil dens sammenløb i Volga.

Ferie på Dubna

Rejsende, der foretrækker komfortabel hvile på vandet, indbyder til hans fritid "Ratmino". Det ligger 4 km fra byen Dubna i et meget smukt sted, omgivet af urskov. Det tilbyder 2 bygninger med 160 pladser med moderne hyggelige værelser.

For aktive folk her er udstyret med basketball og volleyball domstole, fodboldbane, motionsrum og tennisbane. Små tilbyder en legeplads for børn og deres forældre et dansested og et billardrum.

Slappe af på denne placering kan kombineres med behandling og forebyggelse af sygdomme. Medicinsk Corps, kunderne kan tage et kursus af elektro og lysterapi, varme og hydroterapi, manuel og mekanisk massage.

Fritid på Dubna savage

Hvis du vælger en strand ved floden Dubna at hvile i teltet, så den bedste løsning vil være det sted, hvor den løber ud i Volga. Her alt skal hvile: og sandstrande, og den omkringliggende skov, og en vis afstand fra befolkningscentre, som giver dig mulighed for at føle ét med naturen, men hvis det er nødvendigt du kan genopbygge sine reserver eller til at modtage lægehjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.