TravelingRetninger

Hvad er interessant Kaindy - sø i Kasakhstan

Kaindy - sø beliggende i Kasakhstan Alatau bjerg-system Kungei. Det er populært blandt turister og dykning entusiaster.

Oprindelsen af søen

Kaindy - Lake geologisk meget ung, var han lidt mere end hundrede år. Det faktum, at det blev dannet i begyndelsen af forrige århundrede som følge af et kraftigt jordskælv. Smuldre som følge af efterskælv klippe blokeret i angrebet til hurtige Mountain River, udformet i overensstemmelse med dens naturlige dæmning. Denne del af dalen er efterhånden fyldt med krystalklart vand, og der var en smuk sø.

Kaindy - søen, nåede i den længste del af sin længde på 400 meter, er ikke særlig dyb. Dens største dybde - 30 meter, som sammen med det krystalklare vand giver dig mulighed for at se bunden næsten overalt. Den anden interessant feature - en århundreder gammel gran oversvømmet. På trods af flere hundrede år for at være i vandet, de ikke rådner. Men selv de bevaret meget af sine nåle. Men træerne viklet undersøiske mudder. Sandsynligvis, grunden af sådanne sikkerhedsforanstaltninger graner tjente temperatur meget lav vand.

Funktioner Kaindy

Pond placeret i en højde af omkring 2000 meter over havets overflade. Kaindy - søen er meget malerisk. Stikker ud af vandet nøgne toppe af århundredgamle majestætiske Tien Shan nåletræer oprette en særlig, ubeskrivelig følelse af nogle mysterium, giver en følelse af stoppet tid og evighed. En klart vand og en reel eventyr under vandet skov giver mulighed for en helt unik dykning oplevelse. Imidlertid vandtemperaturen er altid lav (ca. 3 grader) gør brug af dykkere isolerede dragter.

Kaindy - søen, som skifter farve afhængigt af årstiden og vejret. Vand farve varierer fra lyseblå til mørkeblå. Denne funktion giver et kig på søen på en ny måde, afslører andre facetter af hans skønhed. Yderligere charme lægger "fælg" af de stejle klippeskråninger, som ville understrege, hvor sart smidighed vandoverfladen. I kolde sø Jets kan stadig finde den ørred, der blev fortyndet i 30-erne af det sidste århundrede til brug for fiskeindustrien.

kvarteret Lake

Ikke mindre maleriske sø og omegn. Klippeskråninger vrimler med mangfoldige flora og fauna. Mighty gran spækket med smukke birketræer.
Nærhed (5 km) er en stor endda birkelund, som tilsyneladende og har givet navn til søen ( "Kaindy" kan oversættes som "Birch"). Om sommeren er det vokser i et stort antal vilde jordbær og hindbær.

Lake problemer

Lejlighedsvis Alpine Lake Kaindy i Kasakhstan er underlagt de negative virkninger af forskellige miljømæssige faktorer. Særlig stærk indflydelse på det er gået om bord vaklende som permanent gøre vandet grumset og ubehageligt at se på, samt reducere dens dybde. Især i henhold til markeringerne på klipperne kan man se, at fra starten, søen blev lavvandet med mere end 2 meter. Heldigvis sådanne katastrofale begivenheder som mudderskred ske i disse steder er ikke så ofte. I den periode, undersøgelsen søer observerede kun to sådanne tilfælde - i firserne i det 20. århundrede og i begyndelsen af dette århundrede.

Det er bemærkelsesværdigt, at før vragrester flow i 1980 majestætiske træer er blevet oversvømmet helt. Efter blottelse toppe, over tid vinden og solen har tørret dem, hvilket giver en enestående udsigt over den gamle, ud af vandet master af sunkne skibe. Særligt imponerende deres udseende bliver, når overfladen af søen kryber tyk tåge - området begynder straks at ligne fi film om pirater.

rejsende anbefalinger

Kaindy Lake i Kasakhstan ligger i en afstand af omkring tre hundrede kilometer fra hovedstaden i dette land. Stien til det tager omkring fem timer i bil, så det er bedst at stole på en 2-3 dages tur, tager sammen alt hvad du behøver. På trods af, at der i umiddelbar nærhed af Kaindy ingen hotel resorts, kan turist indgiver findes i landsbyen Sata. Særlig opmærksomhed skal rettes mod, og levering af brændstof, fordi sidstnævnte anstændig tankning er 150 km fra slutningen af ruten - i Baiseit.

Da søen ligger i naturparken, for ophold på dens område bliver nødt til at betale et vist beløb (200 tenge - for turen køretøjer, 650 - med hver besøgende, og mere 750 - hvis du ønsker at tilbringe natten i et telt i parken).

rute

Lake Kaindy kortet virker ikke så langt fra Alma-Ata. Men for at få en lige linje er umulig, fordi den måde, de omkringliggende bjerge blokere Kaindy (sø). Hvordan kommer man til dette reservoir, kan findes ved at spore kort over ruten beskrevet nedenfor. For at nå målet bliver nødt til at lave en lille omvej. Introduktion til dette naturskønne reservoir fra hovedstaden, skal du først komme til Zhalanash landsby (250 km fra Almaty).

Så, styret af vejskilte, drej til landsby Saty (før Charyn flod bro). Før de når Sata, til kirkegården, der skal rulles ind i slugten, og om det at komme til naturparken barriere og videre - til søen. Da en del af vejen ikke er brolagt, har dobbelt vadested over floden, er det bedst at drage fordel af terrængående køretøjer eller andre trafikanter terræn.

Kaindy - søen, som ikke efterlader nogen ligegyldig. Efter at have været der én gang, vil helt sikkert vende tilbage. Det er på besøg for sine smukke udsigt og fascinerende billeder værd. Lake Kaindy det vil være umuligt at glemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.