Kunst og underholdningLitteratur

"Canterbury Tales": et resumé. "Canterbury Tales" Dzheffri Chosera

"Canterbury Tales" - den mest berømte værk af Dzheffri Chosera, som desværre endnu ikke er afsluttet. Den blev skrevet i slutningen af det 14. århundrede. Bogen er en samling, der samler en række noveller. Alle historierne er fortalt af pilgrimme, der rejser til Canterbury at ære de hellige relikvier af Thomas Becket.

Produktet var en succes i levetid Chaucer, men alle hans værdighed blev evalueret kun i en tid med romantikken.

Dzheffri Choser "Canterbury Tales": resumé

Spring fra alle regioner i England pilgrimme i Canterbury, Abbey, at venerate de hellige relikvier. Når i Souerke i en lille kro "Tabard" samlet selskab på 20 personer. Alle af dem tilhører forskellige klasser, men undlod at finde fælles fodslag. Blandt dem var: Knight, som blev berømt for hans bedrifter og tapperhed; Squire, hans søn, der formåede at opnå den fordel for sin elskerinde, der har æren af en trofast væbner, på trods af sin ungdom; Knight Yeoman følgesvend var, i fortiden, en stor bueskytte; de blev ledsaget af abbedissen Eglantine, ser efter nybegyndere. Abbedissen af noget konstant at tale med en munk, der var en humorist og en ivrig jæger.

Synopsis ( "The Canterbury Tales"), og fortæller historien om en anden helt. Monk blev ledsaget af skatteopkræver Carmelite. Her var en rig købmand i bæver hat. På den gamle nag blev han på vej til Canterbury og studerende tilbringe deres sidste besparelser på bøger. Venerate relikvier kørte og Advokat Sheriff Franklin, Capper, Dyer, møbelpolstrer, tømrer, væver, Skipper, væver of Bath, og Dr. Cook.

andre helte

Stor opmærksomhed på beskrivelsen af hans figurer giver Chaucer. "Canterbury Tales" (en oversigt over, hvor vi overvejer nu) blev anset nyskabende på grund af det faktum, at forfatterne har betalt så meget opmærksomhed for at studere på deres billeder. En sådan holdning til de tegn, var usædvanligt for det 14. litteratur århundrede.

Kroen ligger, og de andre karakterer: Præsten, Pløjeren, den Miller, knytnæve fighter, Økonomi, større Domo, den kirkelige stævningsmand, Solgt af pavelige aflad.

Alle ovenstående har det sjovt, og når de er klar til at forlade, ejeren af restauranten foreslog, at de fortæller hinanden historier på vej til Canterbury. Pilgrimme aftalt. Den første til at fortælle historier ved lodtrækning faldet ridder.

historien Knight

Det begynder med historien om Ridder af den vigtigste del af arbejdet "The Canterbury Tales." Synopsis fortæller os, at ikke så længe siden, Athen Theseus regler. Han erobrede Skytien, landet med de amazoner, og giftede deres leder Hippolytus. Da Theseus vendte hjem, han lærte om angrebet på Theben, Creon. Fast besluttet på at få hævn, straks gik han til slagmarken, forlader Hippolyta og hendes søster Emily i Athen. Creon Theseus besejrede og erobrede ædle riddere og Palamona Arsita.

År bestået. Når Emily gåafstand fra tårnet, hvor fangerne var begrænset. Hun så Palamon og Arsit og begge faldt i kærlighed. Så en kamp brød ud mellem dem, men for at forstå, at de stadig er låst op, soldaterne faldet til ro.

Samtidig ophold i Athen kom den berømte kommandør Perito, en mangeårig ven af Theseus. Perito forbundet af venskabsbånd med fangen Arsitoy. Ved at lære, at hans ven var blevet vantrives i fængsel, kaptajnen bad Theseus gratis Arsita. Theseus er aftalt, men fortalte Arsitu aldrig vises på jorden i Athen. Freed Arsit blev tvunget, bandede skæbnen for adskillelse fra Emilia, til at flygte til Theben. Samtidig misundte Palamon Arista, der var på fri fod, og vil nu være i stand til at finde lykken.

Retur til Athen

Han siger, at efter befrielsen af Arsita år er gået, et resumé. "Canterbury Tales" og inkluderer historier om hedenske guder. Så Knight fortæller om, hvordan man Arsitu drøm var Merkur, rådgive at gå tilbage til Athen. Knight besluttede at være ulydig mod Gud. Han kom ind i slottet opkaldt Philostratus som en tjener. Arsit var høflig og blev omtrentlig Theseus. Samtidig Palamonu formår at flygte. Han kommer til at gå til Theben, at rejse en hær og gå i krig med Athen. Palamon gemte sig i skoven, hvor han mødte Arsita. Venner besluttede, at den eneste værdige til at holde sig i live og begyndte at kæmpe.

Støjen fra slaget trak Theseus, der blev passeret af træer. At se kampene, fandt han en tjener-bedrager og undslap fange. Theseus, efter at have lyttet til forklaringen, besluttede at dræbe brødrene. Men tårer Emilia og Hippolyta blødgjort hans hjerte. Derefter beordrede han ridderne kæmper for retten til at være gift med Emilia, som brødrene bliver nødt til at mødes på samme sted et år senere. Efter at have hørt den sætning, Ridderne jublede.

End of the Knight historie

Tager læseren til de begivenheder, der fandt sted et år efter mødet i lunden, en skitse ( "The Canterbury Tales"). På stedet af slaget spredt store amfiteater forberedt til kampen. Han var omgivet af templer Venus, Mars og Diana. Da soldaterne kom, blev amfiteater allerede fyldt med tilskuere.

Palamon medbragte hundrede riddere, og ved siden af ham var en Thracian kommandør Lycurgus. Imod ham kom Arsit, toppet også de hundrede soldater, og ledsaget ham Emetry indiske hersker. Warriors bad, nedladende dem guder - Arsit Mars, Venus og Palamon. En smuk Emilia appellerede til Diana, så hun gav sin mand den, der elsker hende mere. Det startede kampen. I kampen for at tabe kaptajnen, der vil forlade stadion. Kampen blev vundet Arsit.

Men på vej til sin elskede på Arsita angrebet raseri, og hesten ridder pressede sin herre. Bloody kriger Theseus båret ind i teltet.

Uger gik, og Arsit ikke inddrives, blev hans sår betændt. Følelse af, at han var ved at dø, ridderen råbte til sin brud, og bad hende om at blive hans kone for sin bror. Efter disse ord døde han. Knight blev begravet i samme lund, hvor han fik et dødeligt sår.

Efter afslutningen af sorg gift Emilia Palamona. Og de levede lykkeligt. I denne historie endte med Knight.

Miller historie

Lad os nu vende tilbage til historien om Miller og give ham et resumé. "Canterbury Tales" - et værk, der involverer meget forskellige i indhold og tema i romanen. Så gjorde historien Miller ikke lide historien om Knight.

Når boede i Oxford Carpenter, passere for en mester af alle handler. Han var rig, og tager i et gratister. Blandt dem var en fattig studerende tilnavnet Darling Nicolas. tømrer kone døde, og han giftede sig med en ung pige ved navn Alison. Hun var så smuk, at du falder i kærlighed hele, er ikke en undtagelse, og den studerende.

Engang, da den gamle tømrer ikke var hjemme, Darling Nicholas bad Alison Kiss, som hun havde lovet ham at give ved først givne lejlighed. Han havde en passion for Alison og libertiner Absalom, kirken degnen. Men for at den pige, han bedst kunne lide elev.

studerende prank

"Canterbury Tales" fortæller historien om, hvordan Nicholas besluttet at overliste en tømrer. tidligere at have aftalt med Alison, det zapasshis bestemmelser, vil han ikke forlade sin plads i flere dage. God tømrer bekymret om sundheden for de unge mænd, og når han ikke åbne døren til at banke på, fortalte hende at banke. Rummet tømrer fundet Nicholas, der sad ubevægelig på sengen. Den gamle mand i terror rystede den unge mands skuldre, og derefter den studerende gravkapel stemme bedt dem om at lade dem alene med tømreren.

Når dette var gjort, tømreren Nicolas åbnet en frygtelig hemmelighed - på mandag, det vil sige, den næste dag, verden forventer en oversvømmelse, der kan sammenlignes med, hvad der var på Noa. Student var den samme guddommelige åbenbaring, hvorefter han skulle frelse sig selv, John Carpenter og hans kone. Nicholas beordrede tømrer til hemmeligt købe tre tønder, og at der vlezut favoritter, når regnskyl begyndte. Den gamle mand i rædsel hastet til at udføre ordrer fra den studerende, ingen siger noget.

udfald

Nat kom. Alle tre af dem kravlede ind i tønden. Når tømrer i søvn, kærester kom ud af dækslet og flyttede ind i soveværelset, hvor resten blev besluttet at foretage natten over. Absalon, at se at der ikke er tømrer, besluttede at vende tilbage på Alison vindue. At høre hans anmodninger om kys, besluttede hun at lave en joke. Alison stikker i mooning vindue, Absalom og kys. Erkendelse af, at han var blevet bedraget, præst beslutter sig for at tage hævn. Han går til smeden og tager fra det glødende oplukker.

Da han vendte tilbage, igen spørge Absalom kys. På dette tidspunkt, han beslutter sig for at spille et trick Nicholas og stikker sin røv ud af vinduet. Det var dengang, at hans Absalon rammer åbningsbandet så hårdt, at bryder huden.

Råbet rejst af den studerende vågner op og beslutter tømrer, der startede senere. Men i sidste ende det falder sammen med tønden. På sine skrig kom løbende sammen hele huset. Alle griner på den gamle mand, ventede syndfloden. Så snu studerende var i stand til at narre tømrer og få sin kone.

historie Læge

Går til lægen Dzheffri Choser historie ( "The Canterbury Tales"). Engang boede i Rom Virginia, en ædel ridder, der blev berømt for sin gavmildhed. Han havde kun en datter, hvis skønhed kunne sammenlignes med de gudinder. Historien, der fortælles her skete, da pigen var 15 år gammel. Det var rene tanker, intelligente og smukke. Der var ikke nogen, der ikke ville beundre hende på mødet, men hun undgik muntre fester og arrogante kavalerer.

Den tragiske resultat

Nu tager han læseren til Rom George. Chaucer. "Canterbury Tales" (en sammenfatning præsenteres her) - et værk, der er ofte tiltrukket af temaet kærlighed, er ingen undtagelse, og denne historie. Når hans kone Virginia og hendes datter gik til templet. Der så hun Appius, amt dommer, og glæde. I erkendelse af at pigen ikke er opstanden, han beslutter sig for at handle list. Han tilkaldte den berygtede skurk Claudius, med hvem en aftale.

Efter et par dage i retten, sæde for Appius, Claudius kom og sagde, at Virginia Knight stjal hans slave, nu kaldet sin datter. Efter at have hørt anklagemyndigheden opfordrede retten Appius Virginia, og derefter beordret til at vende tilbage til Claudius sin ejendom, nemlig "slave". Tilbage i hjemmet, Virginia fortalte alle hans døtre til at dræbe og besluttede, at for at slippe af med skammen. Efter dette, Virginia trak sit sværd og huggede pigens hoved, og som er bragt ind i det retslige kammer, hvor ventede på Claudius.

At se tilbud, Appius var vred og beordrede henrettelsen af Virginia, men folk blev bedrøvet, råbende hastet til retten og befriet ridderen. Appiah kastet i fængsel, hvor han begik selvmord. Claudius bortvist liv Rom.

Lagring historie om kragen

Kommer til ophør, "The Canterbury Tales." Synopsis af kapitler præsenterer historien fortalt at gemme.

I oldtiden, Apollo, det er Phoebus, levede han blandt folket. Han var munter, fed, smuk, stærk, i stand til at spille forskellige instrumenter og synge. Phoebus boede i et smukt hus, hvor et af værelserne stod et gyldent bur, hvor hun var en krage er hvid med en vidunderlig stemme. I det samme hus boede han gift med Apollo, gud, at kærlighed og jaloux, så lad ikke ud af huset. Imidlertid blev alle tanker besat af kvinder en anden mand. Og da Phoebus var væk i lang tid, hans kones elsker, huset har fået. Da Apollo vendte tilbage, ravn, der oplevede de elskende og fortalte alt til sin herre. Så tog Phoebus sin bue og dræbte sin kone.

forbandelse

Fascinerende historie er i sin bog, Johannes. Chaucer ( "The Canterbury Tales"). Efter sin kones mord begyndte Phoebus at fortryde det. I et anfald af vrede brød han bue og hoppede på krage, beskylder hende for at lyve. Så forbandet han fugl, fordømme det for evigt være sort, og blev erstattet af en smuk stemme til den grimme kvækken. Siden da, alle krager er sorte og højt kvækker. Ligesom en krage, bør en person vejer deres ord, ikke at være på stedet af en hvid krage.

"Canterbury Tales": anmeldelser

Produktet er stadig populær den dag i dag. Læsere har bemærket, at på trods af at de skriftlige historier var stadig i det 14. århundrede, er interessant at læse dem i dag. Især, at hver historie er skrevet i en anden stil. Desuden skal det bemærkes, at for så vidt som udtryksfulde og mindeværdige figurer i Chaucers viste sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.