Kunst og underholdningLitteratur

Genri Kissindzher: Diplomati i teori og praksis

Genri Kissindzher blandt de mest prominente politiske personligheder i det 20. århundrede. Under sin ansættelse som udenrigsminister, han var involveret i de begivenheder, der påvirkede forløbet af verdenshistorien. Kissinger fremmet udviklingen af forholdet mellem USA og Kina og reducere intensiteten af konfrontationen lande, der var en del af de socialistiske og kapitalistiske blokke. Han er en af verdens mest anerkendte eksperter inden for diplomati. Kissinger var forfatter til mange bøger, som vil dele deres enorme politisk erfaring. Han kommer ind i første hundrede af verdens intellektuelle, den hyppigst nævnte i pressen.

tidlige år

Genri Kissindzher blev født i en jødisk familie praksis jødedommen i Tyskland i 1923. Efter nazisterne kom til magten, emigrerede han til USA med sine forældre og lillebror. At være en universitetsstuderende, blev han indkaldt til den amerikanske hær og var på slagmarkerne i Anden Verdenskrig. Takket være den kendskab til det tyske sprog og intellektuelle evner Kissinger fik til opgave at tjene i intelligens.

akademisk karriere

Efter hjemkomsten til USA Kissinger deltog Harvard College, hvor han studerede politisk videnskab. Et par år senere modtog han en kandidatgrad og en doktorgrad. Kissinger forblev på Harvard som instruktør. Han førte forskellige forskningsprogrammer inden for politik og fungerede som konsulent i højere statslige strukturer. Universitetet Center for Internationale anliggender blev skabt, der har udarbejdet det professionelle personale til at udføre missioner inden for diplomati. Kissinger blev udnævnt assisterende direktør for projektet.

politik

I 1968, den amerikanske præsident var Richard Nixon. Ved den tid, vandt Henry Kissinger tillid repræsentanterne for regeringskredse. Præsident Nixon udnævnt ham udenrigsminister og nationale sikkerhedsrådgiver. I løbet af det næste årti dannelsen af udenrigspolitikken var Kissinger. Diplomati er baseret på ideer, der syntes at ham den mest rimelige.

Kissinger var inspirationen kommer til at bære frugt US-kinesiske forhandlinger om etablering af en politisk blok. Han var medvirkende til underskrivelsen af flere aftaler mellem USA og USSR, hvilket førte til en svækkelse af spændinger i forholdet mellem de to lande. Genri Kissindzher har bidraget til de diplomatiske bestræbelser på at afslutte krigen i Vietnam.

bøger

Udsigterne for brug af atomvåben var det mest presserende problem i de 50-erne af det sidste århundrede. Disse spørgsmål var genstand for undersøgelsen i den første bog, der blev skrevet af Kissinger. Diplomati han så som en måde at undgå total ødelæggelse. En bog med titlen "atomvåben og udenrigspolitik" blev en bestseller, og har tiltrukket sig offentlighedens opmærksomhed på personlighed dens forfatter. I de efterfølgende årtier, blev det udgivet mange værker af denne indflydelsesrige ekspert.

History of International Relations

På listen over litterære værker, forfattet af Henry Kissinger, bogen "Diplomacy" indtager en særlig plads. Den blev udgivet i 1994 og dedikeret til alle de ansatte i Udenrigsministeriet i USA. Bogen giver et overblik over historien om internationale relationer og forhandlingens kunst. Kissinger, en varm fortaler for skolens politisk realisme, fokuserer læserens opmærksomhed på spørgsmålene om magtbalancen og nationale interesser. Han begrundede kritik udsætter begrebet kollektiv sikkerhed.

politisk realisme

I nogle af de begivenheder, der er beskrevet i bogen deltog Kissinger selv. Analyse af diplomati og den amerikanske regerings politik i en tid med den "kolde krig", han tilbringer som en direkte vidne til udviklingen af verdenshistorien. Bogen dækker en periode på omkring 200 år, der begynder i det 17. århundrede.

Ifølge Kissinger, landet blomstrede i de dage, hvor deres ledere overholde principperne om politisk realisme. Essensen af denne tilstand politik er, at alle vigtige beslutninger træffes alene på grundlag af praktiske hensyn. De bør ikke være baseret på en hvilken som helst ideologi, moral eller religion. Gennem hele sin lange karriere, Kissinger forblev en varm fortaler for politisk realisme og forsøgte at følge hans principper i praksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.