Kunst og underholdningLitteratur

Bestil fantasi: hvad at læse? Fantasy kærlighed med en linje af popadantsah, om drager

I dag på hylderne kan du finde et stort udvalg af bøger. Men de fleste af forfatterne vi bare ukendt. Derfor er det ofte opstår spørgsmålet: "Hvad skal læse?" Fantasy i denne henseende, en af de mest populære genrer. Og i denne artikel har vi forsøgt at samle de bedste bøger i § litteraturen at hjælpe læseren til at bestemme svaret. Generelt går vi videre.

Bedste bøger af fantasi

Så, hvad at læse? Fantasy som mange sikkert ved, har mange underafsnit. Denne romantiske fantasi, og by, og børn, og mørke, og slavisk, og episk, og så videre. D. At give et overblik over alle mulige partitioner i en enkelt artikel er umuligt, så vi en liste over de ti bedste bøger nogensinde skrevet i fantasy genren .

"The Lord of the Rings"

Yderligere læsning (fantasi)? Om denne bog John. Tolkien sikkert alle har hørt, selv om de ikke har læst eller set den berømte trilogi. For første gang denne berømte fantasi saga udkom tilbage i 1954. Og blev den mest berømte værk af denne genre, giver anledning til mange efterligninger og fortsættelser.

"Ringenes Herre" blev oprettet som en enkelt bog, men dens volumen var for stor, så udgiveren foreslog at opdele det i tre bind: "Eventyret om ringen", "De to tårne", "Return of the King". Til denne dag, en hidtil ukendt offentliggjort i tre dele.

Historien foregår i den samme fiktive verden, som blev skabt til "Hobbitten". Hovedpersonen - Hobbitten Frodo, som er at ødelægge den Ene Ring, som har en enorm mørk kraft.

"Song of Ice and Fire"

Hvis du er på udkig efter noget at læse fra fantasi, for ikke at komme ud, så er denne cyklus er for dig. En serie af episke romaner J. Martin blev populær i Rusland efter 2012-serien "Game of Thrones", baseret på bogen. Den første bog i serien kom tilbage i 1991. Og så udtænkt alle tre dele. Men cyklus senere udvidet. I dag offentliggjorde fem bind, og to mere er under opførelse.

De første tre dele af romanen blev tildelt "locus" prisen for bedste fantasy-roman. Senere har forfatteren udgivet flere romaner, en prequel til den vigtigste serie, som også er blevet tildelt en lang række priser.

I dag er det en af de mest populære fantasy-serie, som er blevet oversat til 45 sprog.

"The Chronicles of Amber"

Yderligere læsning (fantasi) endnu? En stor mulighed - en serie af bøger af amerikanske science fiction-forfatter Roger Zelazny. Cycle består af 10 bøger er opdelt i to dele, som hver fem bøger. Den første bog - "Ni Princes i Amber" - blev offentliggjort i 1970, og den sidste - "Prince of Chaos" - i 1991.

Den første del af en serie kaldet "Mosebøgerne Corwin" fortæller historien om Prins Corwin. Den vigtigste helten i den anden del, "The Mosebøgerne Merlin" er hans søn Merlin.

Universet af bøger er et sæt af parallelle verdener, som er de "refleksioner" af verden om Amber og domstolene of Chaos. Disse sekundære verdener er i stand til at bevæge sig, og jo tættere de er på en af polerne, jo mere som ham. I universet er der en kategori af mennesker, der er i stand til at rejse mellem de parallelle verdener. Sådan en gave besat af alle børn af Amber King Oberon.

"Harry Potter"

Hvad er interessant at tjekke din fantasi? En serie af bøger om guiden drengen er i stand til at vinde hjertet af ikke kun børn, men også voksne. Denne cyklus består af syv romaner, som begyndte at udgive i 1997. Den sidste bog i serien - "Harry Potter og Dødsregalierne" - udkom i 2007.

Cyklussen iboende blande flere genrer. Denne konventionelle fantasi og teen romance, også med elementer af detektiv, eventyr, thriller, kærlighedshistorie. Også i teksten referencer mange kulturelle værker. På trods af, at romanen er beregnet til børn, Rowling i et interview, erklærede, at hovedpersonen i hendes bøger er død. Det er interessant, at i det påvirkes af sådanne varme emner som korruption og fordomme cyklus.

"Sandhedens Sværd"

En anden stor serie i fantasy genren. Læs de bedste i dette tilfælde betyder at overvinde ikke blot det primære løkke af bogen - deres 11, men 5 romaner, efterfølgere og to spin-off roman. Forfatter Series - Terri Gudkaynd, den berømte amerikanske science fiction-forfatter. Den første roman blev udgivet i 1994 og blev kaldt "Wizard First Rule".

Den vigtigste helten i romanerne - Richard Sayfer, der betjener simpel skov vejledning. Men snart hans liv ændrede sig brat. Det viser sig, at han var arving af den kongelige Ralov hjem. Dette gør det til en søger sandheden og den reelle hersker over imperiet D'Hara.

Nu, sammen med sin bedstefar Zedd, guiden af første rang, måtte han overvinde mange udfordringer, få nye venner og allierede. Men hans vigtigste mål - at befri landet i midten af Erobreren og tyran og blive endelig den store tryllekunstner.

"The Dark Tower"

"The Dark Tower" - den berømte horror mester Stephen King-serien. Bøger er blevet skrevet om krydset af flere genrer: fantasy, horror, science fiction, western, etc. I alt, en del af en serie på otte romaner udgivet 1982-2012 ..

Den cyklus fortæller om de vandringer af pilen ved navn Roland Deschain, der søger den legendariske Mørke Tårn. Kongen selv kalder denne cyklus af deres største problem i livet. En serie af mørke tårn dækker et væld af figurer, temaer, ideer, plot linjer i de andre bøger af forfatteren, der ikke vedrører den "mørke tårn".

Prototypen på den vigtigste løkke af helten blev navnløs helten i en række film Klinta Istvuda "Dollar Trilogy". Roland - ridder fra den sidste af en gammel orden af skytter. Hans opgave - at skabe orden i verden. Hvis du gå til centrum af alle verdener, Dark Tower og klatre til sit topmøde, kan du se, hvem der styrer universet.

"The World is Flat"

Hvis du forsøger at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan læse fra fantasi, for ikke at komme væk fra bøgerne Terri Pratchetta vil være en fremragende respons. En serie af romaner om Discworld, eller World-rom, skrevet i genren af tegneserie fantasi, der sikrede hende utrolig popularitet blandt læserne. Desuden Pratchett bøger adskiller aktualitet og små filosofiske refleksioner i samme humoristiske vene.

Handling roman foregår på nogle fantastiske planet, som har en disk form. Denne verden har sine egne fysiske love: i regnbuens 8 farver, der er magi, lyset bevæger sig meget langsomt. I dette univers, alle de myter bliver til virkelighed. Og verden af disken hviler på ryggen af fire elefanter, som igen, stå på en kæmpe skildpadde ved navn Great A'Tuin.

"Saga af Seere"

Amerikanske forfatter Robin Hobb i Rusland næsten ukendt, men i Europa det virker meget populær og elsket.

Series "Saga af Seere" består af tre romaner: "Den studerende dræber", "Royal Assassin", "Wandering morder." de er alle skrevet i genren psykologisk-eventyr fantasi. Det er denne serie af Robin Hobb har bragt verdensomspændende berømmelse. Bøger blev navngivet bedste fantasy cyklus 90'erne.

Hovedpersonen i romanerne - Fitz, en kongelig satan, som voksede op blandt arbejderne. Ved kendelse af kongen, bedstefar til drengen, hans barndom forberedt i hemmelighed morder. Levetiden for den unge svin var omgivet af bagvaskelse, forræderi, forræderi og foragt. Fitz Det vil hjælpe landet gennem de vanskelige tider, hvor kastede sine syge og svage lineal, fjendskab arvinger til tronen og blodtørstige pirater.

"Earthsea"

Hvad er den mest berømte fantasi? Måske en af de vigtigste kandidater til titlen - en serie Ursuly Le Guin "Earthsea". Serien består af seks bøger, herunder 5 romaner og en novellesamling "Fortællinger fra Earthsea". Ud over de to historier er cyklus - "helt rigtigt" og "Ord befrielse."

Earthsea verden - en øgruppe, der består af et stort antal øer, beboet af forskellige magiske væsner og almindelige mennesker. Der er også den magiske sand tale her, som er, at ethvert objekt har en ægte navn. Kendskab til denne sande navn, kan tryllekunstneren styre et objekt eller et levende væsen.

Helten i det meste af den cyklus af romaner - Ged, som vil mestre kunsten af magi og blive en stor troldmand.

"The Chronicles of Narnia"

Cyklus skrevet Clive C. Lewis indeholder syv bøger kontrollamper. I disse romaner fortæller om eventyr af børn, der levede under Anden Verdenskrig. Heroes falder i et magisk land, der hedder Narnia. Det er hjemsted for dyr, der taler menneskelige sprog, bor mægtige troldmænd, og alle omkring der er en uendelig kamp mellem godt og ondt.

De "Narnia" har mange referencer til de kristne emner. Derudover er der de bøger figurer fra den græske og romerske mytologi.

Den første bog hedder "Løven, heksen og garderobeskabet", og blev udgivet i 1950. Den sidste del - "The Last Stand" - udkom i 1956. På trods af at cyklen blev skrevet et halvt århundrede siden, er det meget populært blandt børn i dag.

Romantisk fantasi: hvad at læse?

Romantisk fantasi bliver stadig mere populære, især blandt messen køn. Dette er ikke overraskende, fordi der i disse bøger kombinere en rørende kærlighedshistorie og en fantasi historie.

Så hvis du elsker kvinders fantasi, noget at læse?

Du kan starte med bogen "Black Yangar" Karina Demina. Dette er en historie om den sorte Yangare, de bedste kæmpere i nord, der har besluttet at gifte sig med Pirkko, men i stedet fik en kone hendes uægte søster Inna. Fortællingen af bogen stylet episk.

"Silver flamme" Tatiana Zaychenko kan også tilskrives genren kvindelige fantasi. Hvad at læse, hvis du ønsker at dykke ned i en romantisk eventyr? Stille dette spørgsmål? Så stoppe din opmærksomhed skal være præcis på denne bog. Romanen fortæller historien om, hvordan den hjertesorg og forræderi kan være grundlag for starten af et nyt forhold.

Romanen "Vinterfild" Natalia Ipatova om kærlighed midaldrende og unge grænsepoliti af ære for dronningen. Deres romance begynder med det faktum, at den barske kriger afgift til at undervise en ung pige hegn, men i sidste ende er det hun vil lære ham at virkelig føler.

"Askepot af restauranten på pladsen" Kauri Lessa - en vidunderlig fortælling om, hvordan den unge elskerinde restaurant, der mistede sin mand falder for en fremmed tilfældigvis i sin institution. Men ikke alt er så simpelt, og heltinden bliver hurtigt klart, at for at dele det med deres kære er ikke kun de omstændigheder og hans position i samfundet, men også en frygtelig forbandelse, der ville være mere forfærdeligt end nogen menneskelige fordomme.

"Twilight" Stefani Mayer - i dag en af de mest berømte kærlighed cyklusser. Historien fortæller om forholdet almindelig pige med centenarian vampyr og en ung varulv. Dette arbejde - er et andet fint eksempel på romantisk fantasi.

Hvad skal man læse? Kærlighed, eventyr, fare - det er de grundlæggende elementer i en god kvindelig fantasi. Og eksempel på denne bog kan tjene som et værk af "Chatty Dolls" Elena Kocheshkova. Det er blandt andet, kombinerer de to historier. Den første fortæller historien om en pige fra den virkelige verden, og det andet fortæller historien om en anden verden, hvor hovedpersonerne bliver danserne af templet af den store gudinde.

Romanen "Sådan forelske sig i en kriger" Diana Olhovitskoy består af to dele, der fortæller om en talentfuld heks og en formidabel kriger. Deres urolige relationer udvikle sig på baggrund af de fortsatte eventyr og eskapader.

Nu hvor du ved, hvad at læse fra kærlighed fantasi. Og næste gang du befinder dig i en boghandel, vil du være meget lettere at vælge.

Fantasy dragon

Hvis du er interesseret i svaret på spørgsmålet om, hvad at tjekke din fantasi med kærlighed linje, er det værd at være opmærksom på ikke kun til den romantiske fantasi, som i næsten alle roman eller anden måde præsentere en kærlighed motiv.

For eksempel kan en serie Kristofera Paolini, "arv", som består af fire bøger. Dette er historien om en ung mand ved navn Eragon og hans trofaste ven dragen Saphira. Hertil kommer, at i bogen er der en kærlighed linje, der fortæller om forholdet mellem en ung drage rytter og alfen Arya. Den første roman tetralogi blev "Eragon", udgivet i 2003. Denne bog blev filmet i 2011. I Rusland, i det øjeblik vi oversatte kun de tre første romaner.

Endnu en roman, hvor en af hovedpersonerne er en drage - "The Hobbit, eller der og tilbage igen" bogen af J. Tolkiens. Smoug - dragen, den største skurk af dette stykke, han er indbegrebet af grådighed og ondskab. Det er at bekæmpe det sendt nisser, fra hvem han tog huset, hobbit, vant til komfort og stillesiddende liv, og Gandalf, den store tryllekunstner, der har brugt en hel del at skjule for sine kammerater.

I en serie af "The Witcher" af Andrzej Sapkowski også gentagne gange stødt på drager. I modsætning til de monstre, der dræber troldmænd, drager er følende væsener, der kan endda vende rundt i mennesker. Det er grunden til dragen drab er forbudt. Hertil kommer en række "The Witcher" har en række andre fordele - en fantastisk undersøgelse af verden og figurer, komplekse politiske spil og konstant intriger, uendelig kamp om magt og styrke, hvor hovedpersonen, Geralt er en brik. Denne cyklus bør læse enhver fan af fantasi og science fiction.

Yderligere læsning (fantasi)? Popadantsy

Bøger om heltene, der kommer fra den virkelige verden i et surrealistisk, altid har været meget populære. Det er faktisk en af de vigtigste plot af fantasy-genren metoder.

Ofte flytter deres karakterer til andre verdener Andrew Belyanin. Dette refererer til forfatterens mest berømte cykler - "indenlandske spionage konge Ærter" og "The Sword uden et navn."

I det første tilfælde, hovedpersonen i Nikita Ivashov, politi løjtnant, falder ned i en magisk verden af russiske eventyr. Han er fanget i en kælder i forstæderne, men løsladt ham fra fangenskab har Baba Yaga. Til dato, den cyklus omfatter 9 romaner, og anses for at være ufuldstændig.

I serien "The Sword uden navn", som fortæller om eventyr af Herren Skiminoka, hovedpersonen falder også ind i den fantastiske verden af den virkelige. Dette sker med ham i løbet af en folkefest. Denne cyklus består af tre romaner: "The Sword uden navn", "Glubsk Landgreven," "The Age of Saint Skiminoka". Dette arbejde har bragt Belyanin berømmelse.

Cycle Paul Hero Kornev "Borders" falder også fra virkeligheden i en verden, hvor ligger grænsen mellem virkelighed og en verden af magi. Det særlige ved denne serie er, at med undtagelse af hovedpersonen i en surrealistisk verden falder endda plads i sig selv er virkeligheden. Hertil kommer, at næsten alle de tegn i romaner er popadantsami.

En anden cyklus af rejsende mellem verdener - "Worlds ud over" K. Muraveva. Hovedpersonen - en elev får en usædvanlig verden, hvor hans hvert skridt for at vente på et eventyr, og usædvanlige opdagelser. Denne nye verden er skabt af love magi, og karakter vil genkende dem og forsøge ikke at bøje ud samtidig med livet.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig besvare spørgsmålet om, hvad slags fantasi til at læse en bog, og viste sig at være ganske nyttigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.