Nyheder og SamfundKultur

Hvad er forskellen? Holland og Holland - er én og samme eller ej?

Holland blomst kendt som den nordlige Europa. De er et land med smukke tulipaner, lækker ost, vindmøller, slotte, fødestedet for de mest talentfulde malere, ja, sidst kendte også som et område fri for told. Nogle kalder dette land Holland, Holland og andre. På kortet er det udpeget under den anden navn. Så hvad er forskellen: Holland og Holland?

Som Peter rejste til Holland

Det viser sig, at tradition for at navngive Kongeriget Holland tulipaner styrket blandt russisk siden slutningen af det 17. århundrede, fra det tidspunkt, hvor den mest progressive af de russiske zarer, Peter den Store besluttede at åbne et vindue til Europa og, forklædt som en almindelig pilot, gik til Holland. I løbet af sin "oversøisk" tur, kom han kun to af de hollandske provinser - Nord og Syd Holland. Efter hjemkomsten til Rusland, blev han taler om liv, kultur og videnskabelige resultater af landet som helhed, kaldte det kun Holland. Så tak til den russiske zar, med Holland, navnet blev hængende, og det er gemt i vores bevidsthed til denne dag.

Holland og Holland - det samme, eller er der stadig en forskel?

Dette smukke land er beliggende på bredden af Nordsøen i den nordvestlige del af det eurasiske kontinent, officielt kaldet Kongeriget Nederlandene (Koninkrijk der Nederlanden (niderl.) Eller Kongeriget Nederlandene (Eng.)). Navn Nederlanden oversættes som "lavtliggende jord." I virkeligheden er dette land er en af de laveste i Europa jord, navnet Holland er en hul jord, det vil sige, der ikke har nogen solidt fundament jord. Ved første øjekast ser det ud til, at disse navne er identiske, men hvis man tænker over det, kan du se forskellen. Holland og Holland (som en del af Kongeriget) er arrangeret i den lave, men provinsen Nord og Syd Holland, ud over at være placeret under havets overflade, også udviser ustabilitet hulrum jord. Det er forskellen.

Holland eller Nederlandene?

Holland har altid været den mest progressive og udviklet provins riget. Her er koncentreret den største og mest udviklede by i landet: Haag, Rotterdam, Amsterdam og af kapitalen i landet. Selvfølgelig beboerne i disse provinser smigret der ofte Holland som helhed er forbundet med deres provins, men beboere i andre regioner, er det ikke til hans smag, og de er villige til at give en masse grunde til at forklare forskellen. Holland og Holland, ifølge dem selv oversat forskelligt. Og de, indbyggerne i de andre provinser, kan ikke lide at blive kaldt af hollænderne. Selvfølgelig, vi, russerne, forstår ikke, fordi vi er vant til at tænke, at fødestedet for tulipaner - Holland. Eller Holland? "Hvem bekymrer sig," - du måske tror. Men for eksempel, vil britiske statsborgere forstår udmærket nederlænderne. Efter alt, er det uacceptabelt at kalde alle britisk engelsk, og Storbritannien kaldte England, at vi ofte gør.

Lidt om Holland

Denne tilstand, der i sin politiske system er et konstitutionelt monarki. Det - et medlem af Den Europæiske Union siden 1957. Han ejer en lille stykke jord på kysten af Nordsøen, klemt inde mellem Belgien og Tyskland, samt øerne Saba, Bonaire og St. Eustatius i Caribien og flere Antiller: Curaçao, St. Maarten, Aruba. Som du kan se, i Holland, med undtagelse af Nord- og Sydholland, indtaste provinsen, som ligger ikke kun i Europa, men også i andre dele af verden. Det er derfor, det er forkert at kalde hele landet Holland og dets folk - det hollandske. Nu mere eller mindre klart, hvad forskellen er. Holland og Holland forholder sig til hinanden, som Det Forenede Kongerige og England. Men for os russisk, folk i dette land vil altid være kendt som den hollandske og Rembrandt og Van Gogh - hollandske kunstnere. Nå, de berømte tulipaner, også uvægerligt vil der altid blive kaldt ikke de hollandske og den hollandske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.