Nyheder og SamfundKultur

De fleste interessante udenlandske navne

Hvor mange mennesker, så mange meninger. Af denne grund er det umuligt at sige præcist, hvor grim og hvad smukke udenlandske navne. Alle af dem indeholder visse oplysninger, oversat til vores sprog kan betegne en bestemt håndværk, plante navn, dyr eller fugle, hører til det geografiske område. Hvert land har sit velklingende navn, så vælg den bedste af dem er nødvendig for hver region for sig.

Hvilket navn kan kaldes smuk?

De fleste mennesker sætter en ære i navnet på en eller anden form, selv om der er dem, der er ikke utilbøjelig til at ændre den til en mere harmonisk. Hvert land har sit eget navn, men deres oprindelse er næsten den samme. Personlig navn af familien fik navnet på dets grundlægger, hans kaldenavn, besættelse, tilstedeværelsen af jord, der tilhører en form for status. Også ganske ofte er der navne på fugle, dyr og planter. Men de smukkeste udenlandske navne vi vælger til deres velklang, ikke i den forstand, det indhold, som vi ikke altid har kendt. I nogle tilfælde navnet på den slags begynder at lide, hvis transportøren er idolet af millioner, historisk person, at gøre noget godt og nyttigt for menneskeheden.

aristokratiske familier

Noble familier har altid lydt højtideligt, stolt og pompøst. Rige mennesker er stolte af deres oprindelse og af ædle blod. Smukke udenlandske navne findes hovedsageligt hos børn af adelige familier, også her skal passe mennesker, der har efterladt et markant mærke i historien for forfattere, kunstnere, designere, komponister, forskere, mv Navnene på deres fødsel velklingende, ofte på læberne, så folk er gennemsyret med sympati for dem.

I England til de smukke navne omfatter grafer og rige adelsmænd: Bedford, Lincoln, Buckingham, Cornwall, Oxford, Wiltshire Clifford Mortimer. I Tyskland: Munchausen, Fritsch, Salm, Moltke, Rosen, Siemens, Isenburg, Stauffenberg. I Sverige: Fleming, Yullenborg, Kreutz, Gorn, de la Gardie. I Italien: Barberini, Visconti, Borgia, Pepoli, Spoleto, Medici.

Efternavne, der fandt sted fra navne på fugle, dyr, planter

Fra verden af flora og fauna kom mange velklingende navne, der forårsager ømhed. Deres ejere meste er folk der kan lide visse dyr, fugle, planter, eller var de ligner eller tegn. I Rusland, sådan et stort antal eksempler: Zaitsev, Orlov, Vinogradov, Lebedev, og de har i andre lande. For eksempel i England: Bush (Bush), Bull (tyr), Swan (Swan).

Smukke udenlandske navne er ofte dannet i navnet på grundlæggeren: Cecil, Anthony, Henry Thomas, etc. En masse af elementer forbundet med et bestemt område, som er blevet forbundet grundlæggere: Ingleman, Germain, Pickard, Portwine, Kent, Cornwall, Westley. Selvfølgelig en stor gruppe af familie navne er dem, der er forbundet med erhverv og titler. Nogle navne opstå spontant. Hvis folk har positive associationer, de fremkalder, kan de henføres til den smukke, harmonisk og vellykket, faktisk mødes på tøj, så mange gode generiske navn er med til at vinde over folk i kærlighed.

Spansk efternavnet velklingende

De spanske navne familien det meste dobbelt, de sluttede partikler «y», «de», skrevet med en bindestreg eller et mellemrum. Den første er skrevet navnet på hans far, og den anden - moderen. Det skal bemærkes, at partiklen «de» angiver den aristokratiske grundlægger. Spansk lovgivning foreskriver maksimalt to navne og ikke mere end to navne. Kom gift, kvinder normalt forlade deres families navne.

Smukke mandlige udenlandske navne for spanierne er ikke ualmindelige. En af de mest almindelige anses Fernandez, i hendes appel er ikke ringere end Rodriguez, Gonzalez, Sanchez, Martinez, Perez - de er alle nedstammer fra navnene. Ved de klangfulde spanske efternavne også tilskrives Castillo, Álvarez García Flores Romero, Pascual Torres.

French smukt navn

Blandt de franske navne på slægter ualmindeligt smukke navne til piger. Udenlandske lande har fået permanente navne i omtrent samme tid som Rusland. I 1539 kom den kongelige anordning om forpligtelse for hver franskmand at få en persons navn og videregive det ved arv til deres efterkommere. De første navne optrådte blandt aristokrater, de gået i arv fra far til søn før udgivelsen af ovennævnte dekret.

I dag i Frankrig tillod dobbelt familiens navne som forældre kan vælge, hvad navn vil bære barnet - mor eller far. De smukkeste og populære franske navne på slægter: Robert, Perez, Blanc, Richard, Morel, Duval, Fabre, Garnier, Julien.

Tyske almindelige navne

Smukke udenlandske navne findes i Tyskland. I dette land, begyndte de at tage form i middelalderen. I disse dage folk havde øgenavne, der består af det fødested mand og hans oprindelse. Disse navne blev givet fuld information om deres medier. Ofte øgenavne peger på den form for menneskelig aktivitet, hans fysiske defekter eller dyder, moralske kvaliteter. Her er de mest populære i Tyskland sidste navn: Schmidt (smed), Weber (væver), Mueller (Miller), Hoffmann (dvorovladelets), Richter (dommer), Koenig (King), Kaiser (kejser), Herrmann (kriger), Vogel (Bird ).

italienske efternavne

Italiensk først navne dukkede op i XIV århundrede og blev distribueret til adelen. Behovet for dem opstod, da der var en masse mennesker med samme navn, men fordi det var nødvendigt at en eller anden måde at skelne. Den øgenavn var til stede oplysninger om fødested eller opholdsret. For eksempel, stamfader til den berømte maler Leonardo da Vinci boede i byen Vinci. De fleste af de italienske efternavne blev dannet gennem omdannelse af beskrivende øgenavne, og de ender med en vokal lyd. Nogle mennesker tror, at de smukkeste udenlandske navne bare i Italien, og det er svært ikke at blive enige: Ramazzotti, Rodari, Albinoni, Celentano, Fellini, Dolce, Versace, Stradivari.

Engelsk smukt navn

Alle de engelske navne familien kan inddeles i fire grupper: nominel, beskrivende, professionelt stykke arbejde, bopæl. Det første navn i England dukkede op i XII århundrede og var det privilegium af adelen, i det XVII århundrede, de allerede havde alt. Den mest udbredte gruppe består af genealogiske navne på slægter nedstammer fra personnavne, eller en kombination af begge forældres navne. Som et eksempel, følgende: Allen, Henry Thomas, Ritchie. I mange nuværende navn "søn er" præfiks betyder "søn". For eksempel Abbotson eller Abbot, der er, søn af Abbott. I Skotland, den "søn" angiver præfikset Mac-: MacCarthy, MacDonald.

Smukke kvindelige udenlandske efternavne findes ofte blandt de engelske efternavne der har fundet sted fra det sted, hvor han blev født og levede grundlæggeren af løbet. For eksempel, Surrey, Sudley, Westley, Wallace, Lane, Brook. Mange velklingende navne indikerer besættelsen, erhverv eller titlen på grundlægger: Spencer, Corner, Butler, Skrædder, Walker. Familien navne på beskrivende typen refererer til fysiske eller moralske kvaliteter på den person: Moody, Bragg, Sort, Stærk, Longman, Crump, White.

Alle navne på slægter er unikt og attraktivt. Det bør erindres, at navnet ikke gør manden, og mandens navn. Studiet af historien om dette eller hint efternavne - det er meget interessant og spændende oplevelse, samtidig med at mange individuelle familier mysterier. Flot og velklingende navn er i alle lande, men de er forskellige for hver person. Dybest set ligesom de generiske navne, der er i harmoni med navn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.