Hjem og familieGraviditet

Foring brystet. Alt til en behagelig fodring

Fodring barnets mor - en af de mest naturlige processer. Desværre er det ikke altid den ideelle måde, og ofte forårsager kvinder ubehag. Til dato, udviklet en række værktøjer, der gør fodring mere behagelig og komfortabel, samt bidrage til løsningen af visse problemer, der tidligere havde gjort processen næsten umuligt.

Puder til amning er oftest bruges i tilfælde af ikke-standard shape nipler eller tilgængeligheden af disse smertefulde revner. Med deres hjælp, kan du justere formen og hjælpe dit barn at træffe det rigtige greb, hvilket reducerer den mulige traumatiske effekt, hvilket igen vil bidrage til heling af knoglebrud.

Foring brystet og gøre det muligt for barnet at lære at sutte. Dette er især tilfældet, hvis den første tid efter fødslen ikke var muligt at gennemføre amning. Derudover foring for fodring er et fremragende redskab til forebyggelse og beskyttelse af brystet fra tørhed og revner.

Men selv med sådan en enorm række fordele bør du ikke misbruge denne nyttige enhed: i virkeligheden er der altid en ulempe. Scuff bryst kan føre til stagnation af mælken i mindre aktive end i tilfældet med naturlige, amning.

Barnet ofte ikke suger mælk i sin helhed, og som et resultat, er hver gang det produceres alle i en mindre og mindre antal. Hertil kommer, at langvarig brug af overlejringer er barnet vanedannende effekt og forhindre et hundrede procent kontakt med moderen. Hvis vi taler om afhængighed, kan vi ikke sige om den psykologiske frygt for moderen. Hvis du bruger puder til et par uger til at beslutte, om fodring uden dem er meget vanskeligt.

Pads på brystet skal vælges korrekt. Der er to primære sorter, afhængigt af det materiale, der bruges til fremstillingen. De hyppigste modeller af latex eller silicone. Bør foretrækkes til sidstnævnte. Formen af det samme, er der mange muligheder: ovale, runde former, samt lavet på samme måde som en sommerfugl. Når du køber et par fokuseret på en sekundær egenskab er mere vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Der er tre hovedtyper: S, M, L. De er defineret af diameteren af patten. Mean det naturligvis er M, i denne situation patten diameter svarende til en centimeter, med den mindste cirkel udførelsesform er mindre end en centimeter, og loftet henholdsvis mere.

For at trimme på brystet tjente længe nok, så glem ikke at passe dem. Før første anvendelse kræver altid varmebehandling eller sterilisering ved kogning. Gentag denne procedure efter hver fodring ikke er påkrævet. Pads lige nok til at vaske med sæbe og skylles grundigt under rindende vand og derefter tørret og oplagret på et sted beskyttet mod støv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.