Hjem og familieÆldre mennesker

Hvordan til at normalisere tarmfunktionen

Under lidelse i tarmen henviser sædvanligvis til diarré og flatulens, halsbrand og tyngde i maven. Årsagerne til dette kan være mange: forgiftning toksiner i fødevarer af dårlig kvalitet, drikkevand og fødevarer med en usædvanlig for kroppen sammensætning af mikronæringsstoffer, infektion med patogene mikroorganismer, etc. En anden årsag tarmsygdomme drift er anvendelsen af antibakteriel terapi, der udvikler sig på grund antibiotisk diarré.

Forud for behandling, før normalisere tarmfunktionen, er du nødt til at forstå, at hvis diarré er ledsaget af gentagen og pludselig feber og opkastning, til et presserende behov se en læge. Hvis lidelsen kun udtrykkes diarré, tarmen normalisering er muligt in-house under anvendelse af håndkøbsmedicin.

Anbefalinger om, hvordan man kan forbedre arbejdet i tarmen er mange, her er nogle af dem:

- væsken bør indtages før et måltid, ellers mavesyren vaskes i den nedre del af tarmen. Dette fører til en konstant belastning på sekretoriske apparat og i sidste ende til gastritis.

- efter et måltid at drikke efter 2,5-3 timer, som anvendelsen af store mængder væske skaber en belastning på leveren og bugspytkirtlen. Da normalisere tarmfunktionen ikke er mulig på meget kort tid, kan outputtet findes i at skylle munden med vand.

- en anden anbefaling af, hvordan man normalisere tarmfunktionen kan bruge i morgen kop varmt vand blandet med 1 tsk af honning og æble cider eddike i 15 minutter, før du spiser.

- Maden skal være grundigt tygges, ikke drikker noget.

- Jeg spiser ikke i en tilstand af overdreven følelsesmæssig stress, i dette tilfælde er det bedre at gå glip af et par måltider.

- bør ikke tages for varmt eller koldt mad, samt usædvanlige mad i store mængder. Fordøjelsesenzymer er mest aktive, når fødevaren har en kropstemperatur.

- du skal spise kun i tilfælde af sult. Ofte på grund af manglende madkultur udviklet en uimodståelig trang til at spise noget. Denne falsk følelse af hungersnød intet at gøre med kroppens behov for fødevarer og ikke fører til hurtigt slid af fordøjelseskanalen væv.

- Tips og tricks Sådan normalisere tarmfunktionen er brugen af mono-kost på kefir, som bør følges i et par dage før fremkomsten af appetit.

Eksperter anbefaler at forbedre funktionen af tarmene til at reducere mængden af rå fødevarer i kosten, fordi kogte fødevarer er lettere at fordøje. Du bør også undgå tunge stivelsesholdige fødevarer, stegte fødevarer og knust korn. Til intervallet mellem doser skal spise mindst 3-4 timer. Det er uønsket under måltid til at læse eller se TV.

Gode resultater opnås ved udrensning på forskellige måder. Opgaven med nogen rensning procedure består i fjernelse af toksiner fra kroppen. Behandlingen af nogen sygdom nødvendigvis starte med at rense kolon. Den nemmeste måde er lavement, som kan slippe af med 80% af sygdommen. Grundlaget taget kogt vand, blødgjort citron eller æble eddike opløsningen sur mangan-kalium. Til at øge virkningen af lavementer anvendte ekstrakter af kamille og celandine.

Med hensyn til forebyggelse af gastrointestinale sygdomme, er dens regler kendt for alle siden barndommen - den er personlig hygiejne og grundig tilberedning af fødevarer. Det er nødvendigt at koge mælken, vask og rens grøntsager og frugter, stege grundigt kød indtil kogt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.