Hjem og familieÆldre mennesker

Sådan får "Veteran arbejdsdeling" i Den Russiske Føderation: alle de oplysninger, du har brug for at vide

Mange mennesker, der hele sit liv har arbejdet ihærdigt på at få ret til at modtage titlen "Veteran of Labor". Men ganske ofte de står over for nogle vanskeligheder, overvinde, som vi vil diskutere i denne artikel. Nogle gange for at bevise, at mennesket kan kalde sig "russisk veteran of Labor", skal han selv bede om hjælp i retten. Men det sker sjældent. Hvis en person fortjener at modtage den rette medalje - hun vil blive overdraget til ham i hvert fald.

Fra historien om ...

Back in the USSR var første arbejdskraft veteraner. De kunne blive arbejdere i alle brancher. At kalde en mand en "Veteran of Labor", oplevelsen skulle tages i betragtning i første omgang. Varigheden af beskæftigelsen for mænd var at være ikke mindre end 25 år, og kvinder - 20. I dette tilfælde var det lige meget hvem fik hvad løn.

Den første medalje kom i 1974. Så får denne pris automatisk erhverve den passende titel. Det vil sige, er det givet rang af veteran arbejdskraft over hele Sovjetunionen.

20 år senere, i 1995, den føderale lov "om veteraner" blev vedtaget. Han spillede en vigtig rolle i historien. Siden at få "Veteran arbejdsdeling" var en begivenhed af den russiske skala. Denne titel kan tildeles personer, som tidligere har været tildelt ordrer og medaljer. modtager også denne ærefulde pris var arbejdere med tilstrækkelig erfaring.

På baggrund af, hvad der kan tildelt titlen?

Arbejdsministeriet havde lavet en lang liste af grunde, som opgaven kan finde sted, "Veteran of Labor". Dette er forskellige skilte, certifikater, diplomer og mere. Dette omfattede også de rettigheder, der tildeles hver overførselsmodtagere. Sådan får du den "Veteran of Labor", af bekymring for alle, fordi denne pris giver mange fordele.

Hvorfor har jeg brug titlen "Veteran af arbejdskraft"?

Faktum er, at takket være ham, at personen har masser af fordele. Hver region separat etablerer for arbejdskraft veteraner visse privilegier i overensstemmelse med deres evner.

For eksempel er der følgende fordele for sådanne mennesker i Moskva:

  • gratis rejser med enhver form for offentlig transport;
  • 50% rabat til alle forsyningsselskaber;
  • protese tand er gratis (undtagen guld);
  • monetær kompensation for betaling af telefonitjenester
  • giver gratis billetter til en lang række resorts beliggende i nogen del af Den Russiske Føderation;
  • modtagelse af tilsvarende rang.

Federal eller regional?

Frem til 2005, er den pris som gives på vegne af den føderale regering. Men efter lovens 22. august, 2004 har ændret sig. I mennesker, en ny position kaldes "annullering af fordele."

Nu udformningen af "Veteran af arbejdskraft" finder sted på regionalt plan, med det resultat, at disse mennesker har regionale kontanthjælpsmodtagere, og ikke alle af Rusland.

Derfor, efter 2005 den rækkefølge og de betingelser, hvorunder det er tildelt en rang bestemt emnerne for Den Russiske Føderation. Hertil kommer, at de etablerede veteraner støtte foranstaltninger fra socialt synspunkt.

Men blandt modtagerne landsdækkende er stadig mennesker, der har bestået krigen: handicappede, heltene fra EU, Rusland, blokaden. Betalinger til dem er lavet af det føderale budget.

De regionale modtagere, foruden arbejdskraft veteraner, er ofre for politisk undertrykkelse, hjem foran arbejdere og andre. Deres situation er værre i sammenligning med den føderale. I øjeblikket er de i regi af de regionale aktører. Her og vurdere kompensation. Værdien af betalingen afhænger af den finansielle status af området.

Det ville være rimeligt, hvis de regionale modtagere igen blev kaldt føderal. De har fået en 50% rabat på alle forsyningsselskaber, hvilket er meget vigtigt i dag. Behandling af sådanne mennesker skal være gratis. De har heller ikke betale for rejse med offentlige transportmidler. Men efter ikrafttrædelsen af loven af 2005 blev alle sådanne privilegier reduceret. I øjeblikket er de regionale kontanthjælpsmodtagere i Den Russiske Føderation, der er omkring 15 millioner mennesker. Derfor er dette spørgsmål ikke er løst, fordi det kan føre til, at staten vil miste en masse penge. Men mange regioner med besvær finansiere deres modtagere, med det resultat, at erstatningen for dem er sparsom.

Hver region har at tage sig af veteraner. Denne uafhængighed har modtaget en række reaktioner i forskellige regioner. I nogle områder "ramt" hver anden veteran arbejdskraft. Prisen gives kun til dem, der modtog denne titel indtil en ny lov. Men i flere områder af alt det forbliver som før.

Hvilke udfordringer?

I forskellige regioner i Rusland foregår på forskellige måder vurdering af forskellige afdelinger insignier i arbejdskraft. I dette tilfælde er der en masse af tvister, som er meget vanskelige at løse. Nogle fag har reduceret listen over priser for der kan opnås medaljen. På samme tid på andre områder, og tager hensyn til den kategori af personer, der henvises til innovatorer og opfindere.

prisen

Sådan får "Veteran of Labor", af interesse for mange. Men det er ikke så let. Det faktum, at det ikke altid er let at finde, for nogen priser eller tegn er tildelt denne titel. Derfor er mange mennesker skriver breve til regional manager.

For eksempel vil nogle mennesker, der har modtaget titlen "Honorary Donor", bede om hjælp, fordi de ikke ved, om det er nok til at blive ejere af Medal of Honor. I dette tilfælde kan du kontakte sundhedscentre, hvor bloddonation fandt sted.

Hvis du er tålmodig, kan du prøve at gentage de såkaldte "udnytte" mennesker, der i 1987 blev ejerne af centralkomiteen for det kommunistiske parti i ratificeringen ved at opnå de bedste resultater i konkurrencen, dedikeret til halvfjerdsindstyvende fødselsdag Oktoberrevolutionen socialistiske revolution. Som belønning, "Veteran of Labor", de ved første hånd. Medal blev tildelt kun et par år senere. Ved første, folk i landdistrikter og byområder bad om hjælp i afdelingen social velfærd. Her skrev de en erklæring med en anmodning om at blive opført på listen over personer, der vil blive tildelt titlen. Dog modtaget dokumenterne, slet ikke. Så vi tager ikke højde for, at deres diplom er en hædersbevisning i hele Sovjetunionen. Desuden blev de tildelt på vegne af Ministerrådet, til trods for at medaljen blev præsenteret for de regionale myndigheder. Derfor havde distriktet anklager blevet sendt til retten udtalelserne, hvori det blev anført, at aktiviteterne i departementerne social beskyttelse af befolkningen anses for at være ulovlig. Således et par år senere folk stadig få en eftertragtede pris. Som du kan se i nogle tilfælde skal du gå en lang vej at gå før han bliver ejer af mønten.

Hvem er berettiget til en belønning

Sådan får "Veteran of Labor", kan være interesseret i, og forventer et positivt resultat af de følgende kategorier af arbejdstagere:

  1. Personer, der har fået tildelt ordrer og medaljer, har visse titler i USSR eller Den Russiske Føderation, arbejdede længe nok eller insignier.
  2. Personer, der begyndte at arbejde, før de fylder 18 under krigen. Deres arbejde erfaring skal være mindst 45 år for mænd og 40 - for kvinder. Selv om disse mennesker nu er tilbage, selvfølgelig, meget lidt.

Sådan får "Veteran of Labor": tips

Hvis du tror, du har alle chancer for at få en medalje, kan du gøre det på en temmelig ung alder. Det vil sige, at blive en vinder af prisen "Labor Veteran", erfaring er vigtig, men hvis du har mulighed for at få det, og uden det, ingen grund til at vente, indtil pensionsalderen. Udfordrer til medaljen skal indsende en ansøgning til den sociale beskyttelse af befolkningen. Den er lavet i et område, hvor folk bor.

Vær sikker på at blive belønnet med personer med tillidshverv medaljer, priser og titlen på USSR. Mennesker med tilhørende forskel for en god, ærlig arbejde skal indsende et bevis for erhvervserfaring. Ingen kan få belønninger uden pas og beskæftigelsesforløb.

Hvis din placering har godkendt ansøgningen, så vil det gå til det udøvende organ i Den Russiske Føderation. Her og træffe en beslutning om, hvorvidt du vil blive tildelt præmier. Hvis du giver op, du ved det. Anmeldelsen vil komme ind i din lokale krop af social beskyttelse, så vil du også blive fortalt resultatet. Som regel skal den udøvende myndighed anføre de grunde, som tildelingen ikke er mulig.

Sådan får "Veteran of Labor" uden ekstra præmier

I nogle regioner kan denne titel have folk, der ikke har nogen yderligere priser. I dette tilfælde behøver du kun at have relevant erhvervserfaring (for mænd - 45 år og for kvinder - 40). Hertil kommer, at det er nødvendigt at leve i et bestemt emne i Den Russiske Føderation et tilstrækkeligt antal (over 15 år) af tid.

Sikke en skam ...

For et par år siden, virksomheder og små virksomheder prioriterer veteraner fra arbejdskraft til at arbejde. Desværre, for sådanne mennesker, alt forandret.

Labour veteraner er mindre populære i vores land på grund af en række faktorer. Den væsentligste årsag er, at de har visse fordele og privilegier, så derfor bør deres løn være lidt højere end i dem uden denne titel. Hertil kommer, tror mange, at de mennesker, der har arbejdet i mere end 30 år i ethvert område, ikke vil være i stand til at starte sin virksomhed i et andet område. Ifølge populær tro, arbejdsgivere, vil de blive mindre "givet til hans arbejde."

I store virksomheder, er dette ikke noget problem. Dog kan ikke alle få et job i en virksomhed, fordi her folk vinder en meget høj standard.

Indtil nu, forstår virkelig ikke, hvad betyder titlen nødt til at tage den person til jobbet. Men, ak, der er et problem. Opgaven for folk er at vise arbejdsgiverne, at generiske færdigheder og disciplin erhvervet under længerevarende aktivitet kan være et uvurderligt aktiv for virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.