Intellektuelle udviklingReligion

Forræderi af sin kone i Islam i går og i dag

Den muslimske religion og kultur er helt anderledes, for eksempel fra den kristne eller buddhistiske. Det samme gælder for familieforhold. Moderne europæisk mand mod muslimske mænd til sin kone, og kvinder generelt, kan synes naidichayshim. Men er det virkelig? Det er muligt, at konen i islam har visse begrænsninger i deres rettigheder, sammen med en mand, der altid har betragtet lederen af familien. Men hvis vi ser på statistikken, kan vi se, at utroskab og skilsmisse blandt muslimer troende er ekstremt sjældne, hjemløshed i sharia-lande er meget lavt, for ikke at nævne den afbrydelse af graviditet, er forbudt ved lov. Årsagen er naturligvis, er at følge de gamle traditioner deres forfædre og nøje overholdelse af de etablerede forbud.

Kvindernes rolle i Islam og hustru forblev uændret i århundreder. Dets vigtigste ansvarsområder omfatter fødsel og opdragelse af afkom, rengøring, ledelse erhvervede ejendom ægtefælle. Den muslimske kvinde er forpligtet til at ære sin kone og respektfuldt til hans pårørende. Det skal også bemærkes , at en sådan noget som "snyd kone" i islam er yderst sjældent og er ikke på grund af den alvorlige straf, der kan være for hende at følge. Piger i muslimske lande forbereder sig på at gifte sig i en tidlig alder, bliver de bragt i overensstemmelse med de religiøse traditioner deres forfædre, som udelukker muligheden for utroskab.

Forræderi i islam indebærer eksistensen af eventuelle seksuelle forbindelser ikke er i sin øjeblik af lovligt gifte mennesker. Ifølge Koranen, utroskab er ikke noget, men, som den største dødssynd, gengældelse for der kommer med det samme. Forræderi af sin kone i Islam er ekstremt sjældne. I nogle muslimske lande for en lignende forbrydelse i århundreder sanktioneret af dødsstraf - dødsstraf eller en offentlig slå. Moderne muslimske kvinder ønsker at ændre deres mænd opstår sjældent.

Normalt er den kendsgerning, at utroskab overvejes i tilstedeværelse af en advokat, samt fire fremmede, der har en upåklagelig ry i samfundet. En person, der begår ægteskabsbrud (hor), skal straffes - slået med piske - men kun i tilfælde af en komplet bevis for hans skyld. Hvis en eller anden grund vidnerne er forskellige, kan de også blive udsat for piskeslag for mened og bagvaskelse kvinder.

I overensstemmelse med den religion, snyd kone i Islam - en stor synd, fastlæggelse af streng straf. Men islam ikke bestemmelser om vigilante retfærdighed, der er, for at lære om utroskab koner mand har ingen ret til at straffe sine egne. I så fald, hvis manden ville godkende af forræderi mod sin kone, men vil ikke være i stand til at levere bevis for en sådan forbrydelse, han vil blive straffet (80 piskeslag). I nogle muslimske lande, lovene tillader dødsstraf elskende selv om de er frivillige anerkendelse af en handling af utroskab. I nogle regioner er dødsstraf idømmes for seksuel aktivitet mellem ugifte kvinder, selv om handlingen, og er ikke en ændring.

I dag, som for tusind år siden, forræderi mod sin kone i Islam indebærer indførelse af en gift kvinde til at have nogen seksuelt samkvem med fremmede mænd. Domfældelse kvinder til skyld eller hendes uskyld forud undersøgelse proces, der involverer den obligatoriske tilstedeværelse af en dommer (Mufti, Imam). I mangel af vidner og den manglende evne til at bevise utroskab begået af kone gør en beslutning om skilsmisse. Efter opløsningen af ægteskabet en mand stopper indholdet af den tidligere ægtefælle. I dag er der en masse af tilhængere som en skilsmissesag, der anbefaler, at muslimske par, mistænker hinanden for at være utro, men er ude af stand til at bevise forbrydelsen, løse konflikten, der hersker i dette fredeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.