FormationSprog

Haven er ... betydningen af ord. typer af haver

Alle ved, hvad en have. Værdien af ordet er ikke i tvivl om, men hvordan er det forskelligt fra parken, hvad er deres typer, og når de opstår - ikke alle vil være i stand til at besvare disse spørgsmål. Og dog traditionen at organisere haverne dannet i oldtiden.

Have: betyder

Når menneskeheden er gået til en fast livsstil og begyndte at skabe de første lighed boliger - der var en ide at dyrke dem tæt planter og frugttræer. viste det sig således de første haver. Gradvist har havearbejde blevet en rigtig kunst. Fra renæssancen til begyndelsen af det XX århundrede. for mænd i haven begyndte at fungere som et sted for hvile og gå, snarere end en kilde til mad. Men for landmændene det har altid været (og er stadig!) Et sted for dyrkning af frugt og nødder, samt at hjælpe til at tjene ekstra penge.

I dag er ordet "haven": en person tilknyttet det område, hvor et bestemt mønster plantet staude frugttræer og buske, undertiden planter og blomster. I sjældne tilfælde er haverne også kaldet haver. Så i det engelske sprog for ordene "haven" og "haven" anvendes et andet udtryk - haven.

I den gamle del af haven var en dam, som er en kilde til vand, og også tjente som en dekorativ funktion. I dag, takket være de forskellige systemer af vanding og afvanding, behovet i dammen som en vandkilde er forsvundet.

En anden egenskab ved traditionelle plantager er en bigård. Bier bestøver alle blomsterne i haven, der bidrager til en god høst og ekstrakt honning.

typer af haver

Først og fremmest haver er opdelt i privat og industriel.

Privat have, som regel, ordnet efter smagen af sin ejer. Selv om branchen afviger betydeligt i størrelse og placeret således, at det var praktisk at tage sig af planterne ved hjælp af maskiner. I disse steder vokser særligt udvalgte træer og buske, og dem, der passer dem, tillader ikke at blande forskellige sorter.

Plant sind udsender homogen forblandet.

Følgende arter har også:

  • Botanisk Have - et område, hvor der dyrkes planter til videnskabelige formål. De spiller også rollen som en "levende" museum, hvor alle kan se forskellige arter af planter (herunder sjældne eller nyligt indførte planter) og endda købe et par stykker.
  • Frugt (frugt eller frugt og bær), have - et sted, hvor der kun er frugttræer og buske. Denne type betragtes som den ældste.
  • Prydhave bruges til at opfylde de æstetiske behov hos sin ejer. Med andre ord, er planterne dyrkes ikke for mad, og mere for skønhed. Der er tre underarter af prydhaver: Japansk, kinesisk og vinter. Vare lidt ligesom et drivhus eller et drivhus, men adskiller sig fra det, fordi det er en del af huset og bruges til at gemme ikke-frost resistente planter.

Hvad adskiller haven fra parken?

Park og have - det er to ganske tæt på hinanden begreb, fordi de begge - oprettelse af menneskehænder. Men der er en betydelig forskel. Planter plantet i parken, og dens meget design, er at opfylde de æstetiske behov hos mennesker: at slappe af eller tage en tur - men ikke til dyrkning mad. Nogle gange i parker kastet frugttræer, men dette er undtagelsen snarere end reglen.

Den mest berømte i historien om haverne

Traditionen med at dyrke haver temmelig gamle, så historien kender en masse af dem, og den ene blev endda anerkendt som det andet spekulerer i verden. Vi taler om de hængende haver i Babylon, bygget i Babylon ved kendelse af kong Nebukadnesar II. Mere end tusind år, da kejserinde Katarina II, i det russiske imperium, i analogi med den babyloniske spekulerer i verden, den Hængende Have Small Hermitage blev oprettet.

I det gamle Rom, grundlæggeren af gartneriafgrøder blev kommandør Lucius Lucullus. Han skabte den legendariske haver Lucullus, genvundet gennem et århundrede Medici-familien.

Have kultur i Rom, som blev stamfader til europæiske, trække på resultaterne af det gamle Egypten. På trods af den ugunstige klimatiske forhold, det land, faraonernes berømt for sine haver. Bortset fra de sædvanlige, de havde et palads, tempel og selv begravelsen af deres art.

Det er umuligt ikke at huske haver Versailles, som strakte sig mere end 900 hektar. Dette kompleks, som ligger i nærheden af Paris, er en levende illustration af, der er i stand til menneskelige fantasi med tilstrækkelige midler.

I Storbritannien er der dyrkning af haver er en national tradition, så der er rigtig mange, og nogle mere end 300 år.

Andre betydninger af ordet "haven"

Dette navn vises ofte i andre værdier. Da haven kaldes en af bogstaverne i det arabiske alfabet. Også en af de mest berømte filosoffer og perverse nogensinde havde et navn - Donasen Alphonse Fransua De Sade.

Desuden er haven kaldt en af de polske landsbyer og to ukrainske landsby.

Derudover er der mange navne og begreber, som danner forkortelser ordet "SAD" systolisk blodtryk, opførelse af motorveje, resuméet Aircraft Division, etc ...

Gardens, samt skove, er planetens lys og derfor mere af dem der, jo bedre. Det er håbet, at gartneribranchen kultur ikke vil forsvinde i den moderne verden, men kun perfektioneret, og verden vil blive et år til at sidde ned nye og smukke haver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.