FormationSprog

Adverbium som en del af talen

Henvist adverbium ordklasse, der repræsenterer emnet attribut, handlinger egenskaber eller kvalitet. Det vigtigste træk ved denne funktion - sin ikke-proceduremæssige. Adverbium som en ordklasse karakteriseret ved fravær af bøjning, men der er nogle undtagelser, som danner den komparative grad.

Den generelle værdi neprotsessulnosti alle adverbier ligner adjektiver. Denne værdi bestemmer funktionen af ordet i sætningen er bestemt af et verbum, substantiv eller et andet biord. Når dette sker mellem ord, denne form for kommunikation som mellemstykket. Desuden er de dialekter bruges i en sætning i prædikatet funktion og definerer forslaget i almindelighed. Forslag med adverbs kendetegnet ved relationer der opstår, når sådanne ord syntaktiske relationer og de typisk leksikale forudbestemte værdier. For eksempel, vejen hjem eller i hele vand - definitionen af sted, et møde om eftermiddagen eller solen i dag - definitionen af den tid, meget morsomt - i graden foranstaltning.

Adverbier ender på -e eller -O en morfologisk kategori af graden af sammenligning, der præsenteres i to former - den positive og den komparative grad. For eksempel er den smukke - smukke, sød - sødere slemt - værre, godt - bedre. Den positive tegn repræsenterer graden af matching er, i en form for sammenlignende grad tegn vises som det, der findes i et stort omfang i sammenligning med sin anden manifestation. Og metoder til uddannelse sådanne former falder sammen med de metoder og den sammenlignende værdi dannelsen af adjektiver, og adskiller sig fra den sidstnævnte kun syntaktisk.

Adverbium som en del af talen kan motiveres eller umotiveret. I stigende grad fundet adverbier motiverede ord, som er de uofficielle ordklasser: adjektiver (ligegyldige, venlig, i en god), substantiver (om eftermiddagen, i foråret, i toppen), tal (to gange), adverbier (sjofelheder), verber (svømning, tilfældig) , pronominer (hvorfor).

Umotiverede adverbier kaldes ord, som betyder et tegn som en omstændighed af tid (i morgen, når nu), steder (væk omkring), den virkningsmekanisme (som ellers), foranstaltninger (så meget).

Hertil kommer, som en del af talen biord kan være betydelige og pronominer, der afhænger af det kaldes et skilt eller bare peger på ham. Pronominal adverbier, til gengæld er opdelt i personlig (efter min mening), vender tilbage (på deres egen måde), indeks (her, og så), Identification (overalt, en masse), spørgsmål (hvor, hvorfor, hvordan), usikker ( et eller andet sted, hvor som helst) og negative (hvor som helst, på nogen måde, er der ikke plads). Ofte ordet "hvem" (ordklasse stedord) fejlagtigt kaldes et adverbium.

Alle dialekter er opdelt i to kategorier: de selvstændige beskrive og adverbial. Betegne første kvalitet, egenskaber og virkemåde, den anden - en egenskab, som er ekstern i forhold til bæreren. Desuden kan de selvstændige beskriver adverbier være kvalitativ og kvantitativ. Kvalitative adverbier - ord på -o og -e, er motiveret af adjektiver: sjov, trist, langsom. De er, som nævnt ovenfor, kan danne grad sammenligning af dem kan danne adverbier mildt specifikke karakteristika manifestationer (bednovato) og styrkelse funktion (ranenko).

Kvalitative adverbier omfatter også såkaldte predicatives - ord, der vises i funktionen af den vigtigste del af sætningen med modal værdier kan være nødvendigt at være dozhenstvovaniya: skal, skal, kan ikke være.

Adverbium som en del af tale i forbindelse med de fleste af ordene på russisk. Med uafhængige ord, de er tilsluttet derivationsmorfologi (motiveret af andre dele af tale), og umotiverede adverbier er grundlaget for dannelsen af forholdsord og konjunktioner partikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.