HjemlighedIndretning

Kombinationen af orange med andre farver: interiør design ideer

Kombinationen af orange med andre farver - kunst, som nødvendigvis må komme i besiddelse af enhver ung designer, der drømmer om "solrig" indvendig. Denne farve er i stand til at give en god stemning, er der nogle hemmeligheder, der kan forhindre det i at kombinere med andre. Hørelse dem, er det let at lære at lave et par. Så i enhver tandem kan deltage i farven orange?

Orange i det indre: det uventede alliance

I dag er den enorme popularitet af avantgarde stil belønnet i alle dens manifestationer. Et karakteristisk træk ved denne tendens i design - sammenslutninger af farver og nuancer, som ved første øjekast kan virke provokerende. For eksempel, fans af interiøret i overensstemmelse med ånden i avantgarde på udkig efter en interessant blanding af orange med andre farver, kan gøre opmærksom på sorte.

Selvfølgelig, hvis vi begrænser de to ovennævnte farver, vil rummet bliver for kæphøj, selv aggressiv look. Men fortynde Unionens nuancer af andre deltagere i farvepaletten, kan du få den perfekte resultat. For eksempel, kombinerer appelsin og sorte toner, er det muligt at tilføje små pletter af grå, rød eller hvid.

Orange og hvid

Selvfølgelig kan man ikke ignorere de nuancer af hvid, picking up en interessant blanding af orange med andre farver. En sådan beslutning kan rådgive dem, der drømmer om en munter, styrkende interiør. Hvid held absorberer noget af varmen i orange farve, som igen har en blødgørende effekt på sin kølige hvide.

Hvide og orange - en interessant tandem, som er i stand til at blive en sand fremhævning af interiøret, med Europa grundlæggende postulater områder som minimalisme. Den mest populære bruger en sådan alliance med køkken design. For eksempel, effektivt vil se på baggrund af de hvide vægge i appelsin møbler fronter. Det er også muligt at arrangere lyset VVS på baggrund af lyse vægge.

Selvfølgelig feltet til eksperimenter nybegyndere designere kan blive ikke blot den orange køkken. Billedet ovenfor viser, at kombinationen af orange og hvide farve har en ret til at eksistere, og i de øvrige rum i huset. Men i dette tilfælde, tandem nødvendigvis fortyndet med andre bidragydere farvepalet.

marine motiver

Imagining en vellykket kombination af orange med andre farver, er det vanskeligt at sætte i et par til orange nuance af blå tone. Faktisk har denne tandem været i årtier med succes drives designere til at skabe moderigtige interiør. De vigtigste ting - at give fortrinsret til de varme toner af blå, kategorisk afvise de kølige nuancer.

For eksempel, en forening af appelsin og blege blå toner ofte findes i naturen, er en skyfri himmel Association. Sådanne tandem let findes i interiører hvoraf der afsættes til tropisk tema, og de bruges, når du opretter designet i de bedste traditioner i Provence.

Fiery Orange tone i den foreliggende sag ikke kan bruges, er det bedre at blive på abrikos og fersken nuancer.

populær tandem

Ofte, orange kombineret med grøn. En sådan forening er forbundet med blomstrende eng derfor godkendt af natur og en fryd for øjet. Den grundlæggende regel - bruges kun varme nuancer af naturlægemidler farver fra anvendelsen af kulde er bedre at undlade at stemme.

Orange og grøn - en tandem, der er mest relevant i køkkenet. Det menes, at det har en positiv effekt på appetit, fremmane en kurv af moden frugt og lyse. Det er ønskeligt at gøre medlemmerne af en sådan union fersken og abrikos nuancer. For eksempel vil møbler, udstyret med den orange facade ser perfekt mod de blege-grønne fliser. Disse toner kan bruges med tillid til tekstiler, dekorative elementer. Tandem vil kun gavne, hvis det fortyndes med andre nuancer - beige, creme.

Orange og grå

Orange farve i det indre elegant kombineret med næsten alle nuancer af gråt. Denne farve har en beroligende virkning på lysstyrken på den orange tone, reducerer dets aktivitet. Sådan en tandem bruges ofte i stuen, for eksempel, den orange møbler ser spektakulære, at være tæt på de grå vægge. Interessant nok i dette miljø vil føle sig godt tilpas som en energisk og forretningsmæssige personligheder og folk søger ro, drømmer om resten.

Det er værd at vide, at orange og grå - den perfekte løsning til design, som udtrykker de elementer i mode og hi-tech. I dette tilfælde, kan du roligt anvendelse på de kolde toner af grå.

forsigtighed er påkrævet

Kombinationen af orange med andre farver i designet er fyldt med en masse overraskelser, der kan forårsage en overraskelse. For eksempel er det muligt at kombinere de orange nuancer med toner af rød? I teorien, denne alliance har ret til at eksistere. Dog bør designeren ikke glemme den energi og dristighed af rød, observere ekstrem forsigtighed.

For eksempel, hvis indre domineres af farven rød, er orangefarvet anvendelse kun tilladt i form af en lille plet. Måske, i denne tone vil blive malet dør, eller det vil blive udvalgt til puderne. andre farver er også forpligtet til at blive tilføjet: hvid, grå. En lignende fremgangsmåde anvendes til at designe, hvor en masse af orange toner. Rød i dette tilfælde tilføjes kun som en mindre plet.

Orange og brun

Kombinationen af orange med andre, selvfølgelig, kræver pleje. Dog kan denne regel blive glemt, at kombinere det med nuancer af brunt. Orange og chokolade sameksistere fredeligt side om side, sådan union er relevant for alle rum i huset, fra køkken til gangen. Resultatet vil behage dem, der drømmer om det indre, der er levende og hyggeligt på samme tid.

For eksempel, i stuen kan du trygt kombinere tapet med en orange nuance koral, med brune møbler. En interessant løsning - stolen chokolade farve, som har appelsin pladser. Det er ønskeligt, at der i det indre på samme tid domineret af lyse farver.

skøre fagforeninger

Orange kombineret med farvepalet af deltagerne er beskrevet ovenfor, men der er ugyldige fagforeninger. For eksempel er det ikke nødvendigt at eksperimentere, kombinere appelsin og lyserøde toner. Psykologer er overbeviste om, at en sådan situation kan blive en kilde til depression.

Desuden er de orange nuancer anbefales ikke at blive kombineret med en lilla tone. Brug mere end fem minutter i et lignende miljø vil kun være en person, der er en vanvittig fan af ekstravagance.

Orange og gul

Orange og gul - en tandem, som også har ret til livet. Imidlertid bør ingen af disse farver ikke dominere rummet, ellers interiøret vil producere undertrykkende effekt på psyken. For eksempel er det muligt at bruge de gule og orange farver i små mængder, tilføjer dem ved hjælp af tilbehør tekstil. Det vigtigste i dette tilfælde er det nødvendigt at vælge en kaffe tone.

gul og orange EU til den mest relevante på områder som stue, spisestue og køkken. En interessant løsning - bruge denne tandem i et af de rum områder, som grundfarven ved beige eller grå.

Ifølge designeren

Så er det ovenstående ses orange farve kombination med andre. Billeder af forskellige muligheder, der kombinerer nuancer af orange med andre deltagere farvepaletten kan ses i artiklen. Men den store interesse og relevans for farven af professionelle designere. Hvad eksperterne siger om det, hvordan man bruger det ordentligt?

Orange er bedst bruges til at skabe det indre af accentuering. Med andre ord, bør dets nuancer administreres af tekstiler, tilbehør - et lille beløb. Giv præference lyse møbler eller vægge bør øges med forsigtighed. Det er tilrådeligt at en sådan beslutning i de rum, hvor vinduerne ser mod nord, da den lyse farve kan kompensere for den manglende sol, gøre rummet varmere.

Orange accenter fylde rummet med varme og komfort, danner den muntre stemning af alle, der er i dem. Anvendelse farve til at behandle store flader, er det muligt at overdrive det, i hvilket tilfælde det indre vil være irriterende og trættende, ikke for at behage øjet. Derfor er designere kraftigt ikke at blive involveret i store orange toner på områder som soveværelse og stue. Det er bedst at begrænse et køkken, spisestue, kontor.

interiør stilarter

Der er indvendige områder, hvor den orange farve er velkommen, såvel som de stilarter, hvor dens anvendelse anses uhensigtsmæssig. Den tidligere, selvfølgelig, er så populære i dag retning som minimalisme, land, retro, elsker orange farver og etniske stil. Dominere farven kan interiører er indrettet i avantgarde tradition, pop-art, art deco.

For appelsin ingen plads i de lokaler, som den klassiske stil er valgt. Dens nuancer absolut ikke passer ind i områder som rokoko og empire. Selv kombinationen af orange med den anden i det indre af en lille mængde af de ovennævnte stilarter ikke er velkomne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.