SundhedKvinders sundhed

De vigtigste symptomer på manglende progesteron

Det er ingen hemmelighed, at den reproduktive funktion af den kvindelige krop er muligt takket være aktiviteten af visse stoffer med hormonal virkning. Eventuelle hormonelle svigt kan påvirke ikke blot velvære, men også på det arbejde for de vigtigste organsystemer. Derfor er mange kvinder er interesseret i spørgsmålet om, hvad er symptomerne på en mangel på progesteron.

Det menes, at progesteron - kønshormon fremstillet udelukkende ved den kvindelige krop. Faktisk er i dette stof også dannet af mænd, men i meget mindre mængder. Progesteron frigivet af æggestokke, binyrer, samt corpus luteum, som forbliver på plads bristet follikel.

Hvad er Progesteron?

Det er en biologisk aktive hormon af graviditeten kaldes stof i medicin. Faktisk dets vigtigste funktion - er at forberede kvindens krop til befrugtning og graviditet.

Mangel på progesteron hos kvinder: Symptomer

Faktisk manifestationer i repræsentanter messen køn hormonmangel er meget forskellige. På grund af sin størrelse afhænger af den normale drift af det reproduktive system, så derfor den manglende effekt primært på kroppens evne til at befrugte. Selvfølgelig, ganske ofte disse hormonelle fejl er årsag til barnløshed.

Som det er velkendt, af hormonal baggrund og indvirkning på det samlede velbefindende. Humørsvingninger, irritabilitet - en progesteron mangel på symptomer.

Selvfølgelig er der er en afbrydelse af den normale menstruationscyklus. Især den manglende progesteron symptomer bliver mest slående ved forekomsten af menstruation. Mange patienter varsel hævelse af maven og brystet smerter lige før starten af menstruation. I nogle tilfælde, kun et par dage en kvinde kan få op til fire kg vægt, på grund af forekomsten af hævelser i visse faser af menstruationscyklus.

Mangel på progesteron under graviditet: symptomer

Som allerede nævnt, det normale niveau af progesteron er ekstremt vigtigt for en vellykket graviditet. Umiddelbart efter frigivelsen af et æg fra folliklen timing jern ved sin websted kaldet corpus luteum. Det er i de første par uger af graviditeten opretholder den normale balance af hormoner.

Til gengæld progesteron forbereder livmoderen til implantation af et befrugtet æg. Desuden er det blokerer sammentrækning af muskler, og derved forhindre afstødning af fosteret. Gul krop regulerer det reproduktive system, så længe denne funktion ikke tager moderkagen. Sharp hormonal fejl kan føre til abort.

Faktisk er en mangel på progesteron symptomer er ikke altid så udtalt. Men under alle omstændigheder, kan den endelige diagnose kun være en læge, og kun efter at have modtaget testresultaterne. Typisk blodprøver bestemme mængden af progesteron udført i anden halvdel af menstruationscyklus.

Hvis progesteron mangel er opstået under graviditeten, dens niveau af støtte med særlige lægemidler. I dette tilfælde, uden behandling, og selv den mindste forsinkelse i gennemførelsen, kan føre til spontan abort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.