ForretningSpørg eksperten

Samlede efterspørgsel og det samlede udbud, de faktorer, der påvirker dem

Den makroøkonomiske politik har følgende mål: økonomisk vækst, optimal balance af udenrigshandelen, øget beskæftigelse, reduktion af inflationen og ønsket om at sikre, at der etableres en balance mellem udbud og efterspørgsel.

Markedssituationen er ustabil og finansielle eksperter er konstant opmærksomme på selskabet var i stand til at reagere i tide til ændringer. Vær sikker på at studere den samlede efterspørgsel og det samlede udbud. Den første indikator er mængden af produktionen af indenlandske producenter, som regeringen vil virksomheder og forbrugere kunne købe til forskellige prisniveauer.

En vigtig faktor, der påvirker den samlede efterspørgsel og det samlede udbud, er produktionsomkostningerne. Hvis prisniveauet for indenlandske produkter steget, koster køberne drastisk reduceret. Ved at reducere prisen på varer og flere mennesker begynder at købe dem. Således mellem værdien og niveauet af efterspørgslen eksisterer afhængighed der er negativ eller omvendt. Dette forhold kan vises på grafen. Kurven efterspørgsel viser den skiftende forbrugernes indkomst. Når prisniveauet stiger, så vi bevæger os op i kurven. Men tror ikke i dette tilfælde, at de samlede nominelle indkomst lande er reduceret, fordi midlerne vender i en cirkel. De vil vende tilbage igen til forbrugerne, staten i form af løn, skatter, leje, og så videre.

Samlede efterspørgsel og det samlede udbud afhænger også af de ikke-prismæssige faktorer. Tænk, der påvirker købekraften:

1) Effekten af rigdom. Mange mennesker holde deres opsparing i aktiver (tidsindskud, aktier, obligationer, etc.), de har en vis nominel værdi. Hvis der er en prisstigning, aktiverne begynder at afskrive. Som et resultat, befolkningen bliver fattigere.

2) Ændringer i privatforbruget på produkter, der er forbundet med væksten af gælden, forventninger markedet, skatter og rigdom.

3) Omkostningerne i forbindelse med investeringen. Disse omfatter komponenter såsom renter, skat, overkapacitet, teknologi, forventede overskud.

4) Offentlige udgifter. Denne genstand af markedet er en af de største købere. Hvis staten giver midler til visse indkøb, er det samlede efterspørgsel vokser.

5) Omkostningerne nettoeksporten. Dette tager højde for: kursen på den nationale indkomst i udlandet.

samlede efterspørgsel linjen flytter til højre, når de erhvervelse befolkning produktionsomkostninger stiger. Dette sker, når du ændrer livskvaliteten :. Lønstigningerne, deflation, øget penge i omløb, etc. Omsætningen af følgende faktorer: højere skatter, stigende priser, at tilbøjeligheden spare osv

Samlede udbud - effekt på hvert prisniveau. Ved højere vareforbrug organisationer i stigende grad forsøger at øge produktionen af varer end lav. Forholdet mellem det samlede udbud og prisniveauet er positiv eller direkte. Kurven repræsenteret i form af tre sektioner:

1) vandret;

2), der divergerer opad;

3) lodret.

Pris faktorer viser bevægelsen af det samlede udbud langs linjen.

Ikke-prismæssige faktorer er talrige:

1) Omkostningerne til ressourcer.

2) Juridiske normer.

3) Niveauet for ydeevne.

Stigningen i det samlede udbud forårsaget af følgende faktorer: stigningen i priserne, reducerede produktionsomkostninger, forbedret teknologi. Samlet udbudskurve vil bevæge sig mod højre, når produktiviteten stiger. Når efterspørgslen begynder at stige hurtigere end produktionen, der er afskrivning af penge. Samlede efterspørgsel og det samlede udbud konstant indbyrdes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.