ForretningSpørg eksperten

Hvorfor de rige er rige? De ved, hvordan til at investere

Når en person har lidt ekstra penge, kan han investere dem - i en investeringsforening eller lager, men ofte ville han foretrække at købe en ny gadget. Men det gælder ikke for rige mennesker. De investerer ofte i fast ejendom, kunst, business, og så videre, det vil sige i de områder, som den gennemsnitlige person kun kan drømme om. Og den måde, denne gruppe af mennesker bruger deres penge, er meget forskellig fra, hvordan de bruger mest. Så skal du lære at investere.

Investeringsselskaber

For eksempel er det muligt at tage Dzhoshua Kolmana. Da hans familie solgt et teleselskab i Chicago i 2004 for 400 millioner $, ingen løb til at købe noget ekstravagant.

I stedet er de begyndte at lede efter tips om hvordan man kan spare den resulterende rigdom og gøre det vokse. Deres søgen blev født i hovedet af Coleman, der nu er 27 år, idé. I 2011 åbnede han Momentum Advanced Planning - et selskab, der forbinder mennesker med skat og juridiske eksperter samt specialister i rigdom. Hvis hans selskab nogensinde sælge sig selv, kan han igen genopleve det samme, som overlevede sin familie før hans første virksomhed. Hvis du mener, at åbningen af virksomheden - det er en mærkelig måde at investere penge, så er du højst sandsynligt ikke hører til den kategori af super-rige mennesker. De, der har mindst tredive millioner dollars i aktiver investeret i aktier og obligationer, men også de er nødt til at øge deres kapital ved at opkøbe virksomheder og investere i usædvanlige værdipapirer såsom for eksempel leasing fonde flyselskaber. de får også kunstværker og biler, som ifølge dem, kan i sidste ende stige i værdi.

Alpha risiko

"Dette kaldes alfa-risiko - Coleman sagde. - Der kan være en masse plads til vækst og udvikling ". Men hvis vi taler om den anden side, disse investeringer er langt mere risikabel end de fleste andre traditionelle investeringer. Således er der en større chance for at miste en betydelig sum penge. Hertil kommer, at de er meget mindre væske end aktier, så det kan tage måneder eller endda år at få et afkast af investeringen. Og selv hvis du ikke har millioner, kan du investere, kan du stadig være opmærksom på, hvordan rige mennesker høster fordelene af deres investeringer - og anvende det i din virkelighed.

fly Leasing

Rige mennesker har adgang til en række investeringer, hvis eksistens nogle gør ikke engang mistanke. Lukkede fonde - en langsigtet investering, hvor penge i forbindelse med Fonden i mindst fem år, men som samtidig giver mulighed for ekstremt høje overskud.

leasing af fly, for eksempel, er en af de mest lovende områder inden for investering - rapporteret af Ian Marsh, asset management direktør for London Fleming Family and Partners, en stor virksomhed asset management, som oprindeligt blev skabt for at bevare status af Ian Fleming, skaberen af James Bond. Hans kunder arbejder med et firma kaldet doriske, som bruger de penge af investorer til at erhverve flyet, som derefter udlejet til store luftfartsselskaber, såsom Emirates Airlines i Dubai. Investorer vil modtage som følge af de imponerende overskud, når disse fly vil blive solgt, men uden at det de kan få 9 procent årlige overskud kun med huslejen. Til sammenligning er den gennemsnitlige årlige indkomst fra S & P 500, den største investering afløb kurv Amerika - omkring tre procent. Nogle lukkede fonde kræver hundredtusindvis af dollars til at købe en del i dem, men flyet leasing fond doriske har en langt mere fornuftigt entré. SKY CLOUD Series midler, inden for hvilken den erhvervede fly Airbus A380-800s, som derefter gives til flyselskabet Emirates Airlines i husleje, har en tærskel på ti tusind euro og fem procent engangsbetaling, som afhænger af, hvor mange penge investoren beslutter sig for at investere minimum investering.

Investering i jord

Super-rige investorer i Storbritannien og andre lande også erhverve landbrugsjord. Med væksten i verdens befolkning er stigende behov for mad, og dermed så gør efterspørgslen efter landbrugsprodukter. Og de mennesker, der har den bedste tilgængelige landbrugsjord, kan få fra dem et imponerende overskud. Men det er værd at huske på, at agerjord er en begrænset ressource, og for at få dem i sin besiddelse yderst vanskeligt. Men de mere komplicerede ting får, jo bedre kan det være en gevinst i fremtiden. God jord investor kan medføre fire procent af den årlige indkomst, og i tillæg til at det er konstant stigende i pris.

andre funktioner

Kun få investorer har råd til at investere i fly midler eller købe jorden, men der er mange flere tilgængelige lukkede fonde, som tilbyder forskellige måder at investere i globale infrastruktur - selv på områder som vin og vinfremstilling. Derudover er der også offentlige virksomheder, aktier, hvoraf folk er frie til at købe på børsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.