TravelingRetninger

By Syzran - hvilket område?

Ved sammenløbet af floden Volga Syzranki, på højre bred, det er byen Syzran. Hvad område er det er let at gætte, hvis du ved, at i en afstand af 200 km fra Syzran Samara placeret. Det grænser op til byen med kommunerne på områder som Ulyanovsk, Samara og Saratov.

Byens befolkning

I 2014 befolkningen i Syzran er 176 000 mennesker, mens der i 2002 var tallet meget højere - 188 000. Men i år, ifølge statistikken, har der været en vis stigning i befolkningen, selvom det er mest sandsynligt på grund udvandring i Syzran. Samara-regionen har på sit område en masse mindre begunstigede bosættelser, med det resultat, at nogle mennesker bevæger sig i Syzran. Og de lokale beboere, især unge, til gengæld overlade til de store byer i håb om bedre at arrangere dit liv.

Den mediane alder i byen er 40 år. Dette tyder på, at befolkningen bliver ældre, og måske endda et par årtier, unge næsten ikke bo her. Med hensyn til udsigterne for indbyggerne i funktionerne i denne by, så er det stadig følte indflydelse af borgerlige livsstil traditioner, der herskede her århundreder siden.

Historie af byen

I 1863 blev det grundlagde byen Syzran. Hvad område, det var i de dage, svært at sige, da den administrative opdeling var signifikant forskellig fra den moderne. Men vi ved, at hans udseende afregning er forpligtet til Prins G. A. Kozlovskomu, der grundlagde en fæstning her, selv om status for byen er landsbyen fik langt senere - i 1796. Siden starten, tjente som en styrkelse af den forpost for at beskytte campingvogne bevæger sig fra vest til øst og tilbage. Men snart blev det den vigtigste funktion Syzran handel, snarere end forsvar. I 1780 ved dekret af Catherine II byen fik et våbenskjold skildrer den sorte tyr i en gylden felt. Syzran denne ære blev tildelt på grund af større succes i handel og brød husdyr.

I perioden af sin eksistens, har byen oplevet to store brand - i 1795 og i 1906. Første gang forliget brændte ned, har ilden ikke nå lige uden floden bosættelser. Anden gang var i stand til at spare kun 954 bygninger. Efter at branden vedtog bystyret en beslutning om forbud mod at bygge videre på de vigtigste gade Syzran trækonstruktioner.

transport

På et højt niveau er de transportforbindelser byens af Syzran. Hvad område er, at mange ikke kender, og på grund af en sådan udviklet transport mener, at det er en selvstændig by. Gennem område af landsbyen jernbane løber i seks retninger og forbinder byen med alle SNG-lande. Det er værd at bemærke, at den lokale togstation kan nemt forveksles med hovedstaden, så på et højt niveau, det er. Det blev bygget omkring 150 år siden og for nylig renoveret. Inde i stationen, ud over alt det nødvendige for rejsende, er der også et lille museum, som omfatter fotografier, originale elementer og andre elementer af det gamle interiør. Før hovedindgangen station, kan du se to statuer - en pige og en ung mand til at vise hende byen.

Hertil kommer, gennem byen den passerer motorveje føderale betydning, som sikrer og gode busforbindelser til forskellige byer i Rusland. Det krydser byen og Volga-floden rute.

Økonomi Syzran

En af de store industricentre - disse er byen Syzran. Hvad område er kender, sandsynligvis, alle direktører i store virksomheder i Rusland. Efter alt, her funktion disse industrier som Syzran Refinery, Syzran TPP, OAO "Tyazhmash", LLC "RosLada" plante "Plastic" plante "Syzranselmash" og så videre.

I Syzran veludviklet disse industrier som energi, træ, kemikalier, fødevarer, petrokemiske og let industri. Også mindre virksomheder trives, byggeri, handel og teknik.

Klima og miljø

For at forstå, hvad klima hersker i byen Syzran, hvilket område - nok til at vide. Det faktum, at de lokale vejrforhold ikke adskiller sig fra resten af bosættelserne er placeret i den tempererede kontinentale midten Volga. Beboere i byen har mulighed for at nyde alle fire årstider. Somrene er varme og vintrene er kolde. Selv om der er mere eksotiske tilfælde - én by dækket med sne i juni, men som noget at bade i oversvømmelserne februar.

Med hensyn til den miljømæssige situation i byen, det er ikke den mest velstående, fordi mange industrivirksomheder har på sit område, Syzran. Hvad område - det gør ikke noget, men det faktum, at byen jævnligt kommer ind på listen over de mest forurenede byer i Rusland, er af stor betydning for de lokale beboere. Arbejdet i mange virksomheder har forårsaget stor skade på landets største arterie - Volga-floden. Atmosfæren i byen er smidt ud hvert år omkring 50.000 tons af forskellige forurenende stoffer.

Uddannelse Syzran

Syzranskaya uddannelsessystem er berømt for sine rige traditioner, der blev etableret i den periode, hvor Zemstvos. Byen har en gymnastiksal, blev bygningen opført i 1914. I disse dage, det var de første kvinders gymnastiksal i byen Syzran. Hvad område - interesseret og dem, der har hørt om den lokale Højere Militære Aviation School, fordi det er den eneste institution i landet, der forbereder piloter til flyvevåbnet helikoptere.

En af de nyeste skoler i Syzran er en College of Arts and Culture. O. Nostsovoy. Det blev åbnet kun 43 år siden. Grunden til dette var behovet for yderligere uddannelse af kandidater af børns musikskoler, som på det tidspunkt var byen 3. Desuden disse skoler var behov for professionelle lærere. Det har været mange bestræbelser på at skabe denne institution, blev dette gjort dels for allokeret fra byens budget penge, og dels for donationer af bekymrede borgere. Og til alles glæde 1 September, 1972 Musikskole åbnede dørene for de første studerende, der ønsker at studere sådanne emner som "Kor ledende", "Piano", "Theory of Music" og "Folk instrumenter". Over tid, har listen udvidet, og de teoretiske og praktiske baser institutioner er blevet rigere. I dag er mange kandidater fra musikskoler interesseret i, hvad området er Syzran, netop for at studere på det lokale college.

By begivenheder

"Silver trompeter i Volga-regionen" - en af de mest berømte begivenheder, der gør byen Syzran. Området er berømt for sine ensembler, orkestre og musikere, der årligt deltager i denne festival. Derudover gæster af begivenheden er ofte de grupper og musikere fra Italien, Frankrig og andre lande.

Taler om begivenhederne i byen, også kan ikke ignorere festival kaldet "Syzranskiy tomat." Indført her denne grøntsag var købmænd flere århundreder siden fra Astrakhan, og takket være det milde klima og frugtbar jord, han slog sig ned her til i dag gartnere indsamle enorme høst og store kødfulde tomater. I Syzran der er endda et monument over tomaterne.

seværdigheder i byen

Rusland, Samara-regionen, Syzran, og mange andre byer og regioner i landet er i sit område mange attraktioner og overalt de forsøger at beskytte. Så Syzran beskyttet omhyggeligt historiske centrum, der præsenteres som en enkelt urbane ensemble. Den antikke by er dekoreret med Spassky Tower Syzran Kreml.

Overalt i byen er der omkring 322 monumenter af kultur, historie og arkitektur, hvilket gør Syzran kan bruge mere end én dag, få kendskab til dens seværdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.