TravelingRetninger

Byen Moskva-regionen. Moscow City Moscow Region: foto. By Dzerzhinsky, Moskva-regionen

Den Moskva-regionen er den mest folkerige i Den Russiske Føderation. På sit område er der 77 byer, hvoraf 19 er i antallet af indbyggere mere end 100.000 mennesker, er en bred vifte af industrielle, kultur- og uddannelsesinstitutioner, såvel som der er et stort potentiale for udvikling af indenlandsk turisme.

Udflugt turisme i Moskva-regionen

I Moskva-regionen er der mange attraktioner, der vil interessere dem, der ønsker at komme til at kende historien om deres land. Desuden bør man være opmærksom endda "unge" byen Moskva-regionen er grunden til ture i forstæderne - .. En vidunderlig mulighed for en lang weekend til moskovitter og gæster i hovedstaden til at forberede sig på sådan en tur, turister får brug for et detaljeret kort over Moskva-regionen med byer og placeret der monumenter oplysninger historie, natur og arkitektur. En række bosættelser, som er nødvendig for at medtage i ruten af udflugt tur i Moskva-regionen, det afhænger kun af de personlige præferencer den rejsende.

Byen Pushkino, Moskva-regionen

Det menes, at navnet på den landsby, der ligger på bredden af floden Ucha, kommer fra navnet på sin ejer - Boyar Morhinina, tilnavnet Cannon - forfader A. S. Pushkina. I dag i byen Pushkino er hjemsted for over 106.000 indbyggere, og der er omkring to dusin industrivirksomheder. Hertil kommer, Pushkino er en stor videnskabelig center. De, der ønsker at se seværdighederne i Pushkino, primært for at besøge den sovjetiske område af byen, hvor den store springvand og monumenter belyst Krylov og Alexander Pushkin. Endnu en smuk bygning, der minder om et eventyrslot, kan ses på Station Square. Denne sne-hvid-blå vandtårn blev bygget i begyndelsen af sidste århundrede og betragtes som en af de mest genkendelige symboler i byen Pushkino. Som for monumenter, den vigtigste af disse er templet Iuliana Tarsiyskogo, med 12 klokker, indviet i det 16. århundrede. Og naturelskere vil få stor glæde af at besøge den unikke Museum for skov frø.

Dzerzhinsk i Moskva-regionen

I 1380, Dmitry Donskoy bygger på jorder ligger syd øst fra grænsen til det moderne Moskva, Ugresha Kloster. I 1920 brødre blev fordrevet fra klosteret, og dens vægge huse hjemløse kommune dem. Dzerzhinsky. Bare så med tid og dukkede op i Dzerzhinsk (Moskva-regionen). I dag er den største attraktion i dette sted er en arkitektonisk kompleks restaureret Ugresha Kloster, som skiller sig ud blandt de bygninger af luksus Transfiguration katedralen, Klokketårn, Mariæ Kirke og den såkaldte mur af Jerusalem. Desuden er klostret ligger mindesmærket museum for den myrdede zar Nikolaj II, som præsenterer postkort, fotografier, bøger, portrætter, hverdagsgenstande og personlige ejendele, der er forbundet med familien af den sidste russiske kejser. En anden attraktion i byen Dzerzhinsky - frilandsmuseum, et mindesmærke til ære for missilskjoldet af vort lands grundlæggere. På sit område kan man se en rigtig ballistiske missiler, den berømte "Grad" og S-125.

Jernbane (Moskva-regionen)

De, der ønsker at vide, hvorfor landsbyen fik tilnavnet Sergievka Obiralovka, bør gå til øst for Moskva. Der, omkring 10 km fra hovedstaden, er en by tog (Moskva-regionen), som er opstået omkring den eponyme banegård, ved at kombinere flere bosættelser, herunder den gamle Obiralovki. Af den måde, de verdensberømte værker af Leo Tolstojs Anna Karenina kaster sig under et tog er i platformen Obiralovke. Selv om byens historie Jernbanen har kun lidt mere end seks årtier, er der også flere interessante monumenter. For eksempel kan en bemærkelsesværdig historisk Transfiguration kirke med smukke porcelæn iconostasis, samt boet efter Trinity Kaynardzha med et kapel-mausoleum af den berømte russiske kommandant S. Rumyantsev. En moderne attraktioner Jernbane kan noteres en kæmpe teleskop Astronomisk børnehave "Vega".

Podolsk (Moskva-regionen)

Taler om byen Moskva-regionen, er det umuligt at ignorere Podolsk. Efter alt, bortset fra at det er et af de tættest befolkede områder i Moskva-regionen, hvor turister kan komme i nærkontakt med mange interessante seværdigheder. For eksempel bør du helt sikkert udforske den storslåede tempel livgivende Trinity i et behersket empirestil, bygget i trediverne af det 19. århundrede til ære for Ruslands sejr i krigen med Napoleon. En anden stor monument af russisk arkitektur - Church of the Resurrection - er en af de ældste bygninger i Podolsk. Hertil kommer, at byen og dens omgivelser der er flere gamle herregård. Disse, i særdeleshed, til Ivanovo, som i dag er National History Museum, og Plescheevo hvor der engang boede og arbejdede Tjajkovskij.

By Moscow, Moskva-regionen

Ud over de byer, der har en lang historie, i Moskva-regionen er der en masse meget unge og bygder. Blandt dem er den by i Moskva, Moskva-regionen, et foto af som præsenteres nedenfor. I dag er intensiv boligbyggeri udført der, og mange unge familier at købe bolig drøm, for eksempel i nabolaget "Hil Moskva". Gæster i byen bør absolut se det smukke tempel Patriarch Tikhon, og den krigsmindesmærke og den nærliggende naturreservat "Gorki", hvor han tilbragte sine sidste år og døde V. Lenin.

Chekhov Moscow Region

Den første omtale af forliget under navnet Lopasnya fundet i et dokument går tilbage til 1175 år. Det er, hvad landsbyen har udviklet sig til en by, der i 1954 blev omdøbt til Tjekhov. Det skete så historisk, at i Chekhov district har mange mindeværdige steder er forbundet med efterkommere af A. S. Pushkina og den store dramatiker og forfatter A. P. Chehovym, så en tur til dette sted lover at være meget interessant og informativ. For eksempel bør turister besøger boet efter "undfangelse", hvor bevarede tempel af det 17. århundrede herregård i barokstil. Der, i Zachateisk, kan du se grave General Pushkin - den ældste søn af den store digter og et par andre medlemmer af hans familie. Blandt de andre monumenter i byen Chekhov historier er som Anno-Conception Church og posthus bygning, bygget med bistand A. P. Chehova.

Balashikha

I forstæderne der er en hel del bosættelser i sightseeing, som kan kræves mere end én dag. For eksempel, en utrolig rige historiske og arkitektoniske monumenter gamle Balashikha, som rettelig tilhører titlen på mest folkerige byer i Moskva-regionen. Blandt de vigtigste attraktioner er Balashikha City område palæ fra det 18. århundrede Gorenki med et smukt landskab park og yndefulde kirkens rotunde i Pehra-Yakovlevsky. Hertil kommer, Balashikha opererer interessant lokalhistorisk museum, har til huse i en historisk bygning fra den første halvdel af det 19. århundrede. Der vil turisterne se mange udstillinger relateret til historie og liv for indbyggerne i Moskva-regionen fra oldtiden til i dag. Enorm popularitet af udflugter til Museum of Air Defense, en del af udstillingen, der er placeret direkte under åben himmel.

Som du kan se, kan byen Moskva-regionen bliver et fremragende sted for at gøre interessante ture. Især, at før du bruger en masse penge og gå til fjerne lande, bør først få bekendtskab med de monumenter på det område af sit hjemland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.