Mad og drikkevarerOpskrifter

Velsmagende snacks til ferie: opskrifter

På tærsklen til nytårsfesten jeg ønsker at tale om, hvad der snacks til at holde ferie kan fremstilles. Hver af os kender en masse opskrifter, men nogle gange er de sikkert glemt. Lad os huske de mest populære opskrifter.

liver kage

Går gennem opskrifter på forretter til en ferie, bør du helt sikkert tænke på en favorit af mange hepatisk kage. Først skal du lave mad kager. For dem, vi har brug for følgende produkter:

 1. Mælk - 145 ml.
 2. Kylling liver - 650 g
 3. Solsikkeolie.
 4. Salt.
 5. Ground peber.
 6. Et æg.

Forberedelse lækre måltider til ferien, kan du eksperimentere lidt med de gamle gennemprøvede opskrifter. For eksempel kan du koge en kage lever med svampe. Fadet er forberedt ikke kun med de forskellige typer af leveren, men også med forskellige fyld. Vi tilbyder en opskrift baseret på anvendelse af kylling lever, og som et lag anbefale brugen af hård ost og svampe. Denne kombination er meget god og giver en helt ny smag berømte retter.

Trinvis madlavning

Madlavning måltider for ferien start med kagerne. I en foodprocessor, blandes mælken, hakkede lever, mel, salt, peber. Til dette anvender vi en dyse "metal kniv." Som et resultat, bør vi få en homogen masse. På pande smurt med olie, steger tynde kiks, hver obzharivaya fra to sider.

Påfyldning Cake

Derefter kan du gå videre til udarbejdelsen af fyld til vores kage. Til dette har vi brug for at tage:

 1. hård ost - 230 g
 2. Løg - 2 stk.
 3. Olie, hvidløg, salt og peber.
 4. Svampe - 430 g
 5. Mayonnaise - artikel 8. l.

Hak løg og steges i solsikkeolie. Dernæst Hak svampe og tilføje dem i gryden. Sammen stegte svampe og løg anden 8-9 minutter. Mayonnaise forbinde med hvidløg (hvidløg passeret løgfrø). Alle ingredienserne til en velsmagende appetitvækker til ferien er klar, kan du nu hente vores kage. Den første kage smører mayonnaise hvidløg og løg og masse champignon. På den anden plot kagen mayonnaise og revet ost. Således skiftevis fyldningerne indsamle hele kagen.

Sild rogn

Picking up snacks til ferien, bør du helt sikkert sprede table fiskeretter. Og hjælpe os i denne sild, der er en konstant egenskab ved enhver ferie bord. Det bør dog udvise fantasi og anvende det i sin oprindelige form.

Til fremstilling af usædvanlige retter, vi har brug for:

 1. En sild.
 2. Bunch af grønne løg.
 3. Mayonnaise.
 4. Æg - 3 stk.
 5. salat.

Sild skal renses for hud og indre organer, og derefter at skære ind fileter. Dernæst satte fiskene i marinaden, kogt i krydderier, eddike og olie, og lad det stå i flere timer. Færdig sild trækkes ud af marinaden, og give hende en lidt tør. I mellemtiden kan du koge æg, køle dem og rist, blandes med løg. Denne tilføjelse også mayonnaise og bland grundigt alle. Dernæst danner en rulle sild. For at gøre dette, vi lægge æg udstopning og wrap fileten. På en plade sætte salat, og de nedbrydes fisk, udsmykning det på toppen af den røde kaviar.

Mimosa salat

Salater, snacks til en ferie - den perfekte mad til bordet. En af dem kan være kendt af alle Mimosa. For sin forberedelse skal bruge følgende produkter:

 1. Æg - 6 stk.
 2. Ost - 170 g
 3. Dåse fisk (fx sardinolie) - 220
 4. Et løg.
 5. Smør (bedre at tage frosne) - 120 g
 6. Dill.
 7. Mayonnaise.

Fiskene har brug for at komme fra banker og mos med en gaffel. En kogt æg opdelt i æggeblommer og hvide. Æggeblommer kan mos med en gaffel, for at få en lille baby. Proteiner bør være fint rist. Urter og løg også nødt til at male. Når alle ingredienserne er klar, kan du begynde at salater. På en plade lagt lag skiftevis, den første - proteinerne og derefter revet ost, fisk følgende. Oven i alle lagene er belagt med mayonnaise. Fisk sætte løg, så igen proteiner, greens. Endvidere alle smurt med mayonnaise. En af de øverste lag skal kløves revet smør. Det skal spredes jævnt over overfladen, top til at dekorere salat æggeblommer. Det færdige fad er nødvendig for et par timer i køleskabet.

Disse opskrifter på ferie måltider er forberedt hurtigt nok og enkel i design, er det vigtigt for værterne.

Mimosa er godt, at den klassiske salat - den perfekte base for eksperimenter. Ikke dårligt kombineres i majs snack med friske agurker. Du kan også bruge kogte kartofler, peberfrugt, hav grønkål. Hver ny komponent vil give ny smag kendt fad.

lækre kanapéer

Simple snacks til ferien - en perfekt og hurtig mulighed for de husmødre, der ikke har meget tid. Som en af disse retter kan tjene kanapeer. De er forberedt hurtigt, med velsmagende og er en stor dekoration af bordet.

Kanapeer - det er små sandwich, som hurtigt kan spise. For deres forberedelse, har de en tendens til at bruge meget små stykker af stegte brød (som base) med tilføjelse af en række forskellige produkter.

Meget ofte, for bekvemmelighed kanapeer farvet snor på spyd. Sådanne sandwich er festlig fad. Til fremstilling deraf anvendte delikatesser. Der er en utrolig mængde af variationer over temaet kanapeer. De er meget nemme at tilberede og vise fantasi, du kan altid komme op med noget originalt. Den væsentligste betingelse er evnen til korrekt kombinere fødevarer.

Udarbejdelse af snacks bør starte med det faktum, at for at gøre knipler af kiks eller brød. Sandwiches kan være på enhver form (trekantet, firkantet, oval). Skiver af brød stegt indtil den er gylden. Men i kødet ikke bliver forældet. Dernæst spredt lag af ingredienser, og derefter alle trukket på spyd. Her er klar og et udvalg af lækre snacks til ferien. Opskrifterne nedenfor er enkle og kan tjene som grundlag for yderligere eksperimenter:

 1. En skive brød spredes med mayonnaise og sennep, og derefter sætte ægget skive, en skive syltede agurker, skinke, brød igen og pynt med sorte oliven.
 2. Brød sætte svinekød, pickles, skinke, brød, en skive sød peber.
 3. Strung på spyd oliven, en skive salt pølse, terninger af ost.
 4. For at sætte på spyd sorte oliven, tomat skiver, tern af ost.
 5. Strung på spyd skive ananas, derefter oliven, skinke, ost terning.
 6. Ost kebab: trukket på spyd skiftevis tern af ost og oliven.

Med kanapeer kan roligt eksperimentere. De er ulige. På den ene parabol kan du sprede en række sandwich, dekorere dem med grønt.

"Marseille"

For at forberede salat "Marseille" Vi har brug for disse komponenter:

 1. Kylling - 320 g
 2. Seks æg.
 3. Hård ost - 320 g
 4. Et godt glas søde svesker.
 5. En fed hvidløg.
 6. Korean gulerod - 350 g
 7. ½ kop knuste nødder (valnødder).
 8. Salt, mayonnaise, persille, sort peber.

Kyllingefilet bør koges i letsaltet vand, hvorefter der afkøles og skæres i terninger. Svesker vaske og fylde med kogende vand i femten minutter, da han grundigt dampede ud, du har brug for at få det, tør på en serviet og skæres i skiver.

Kogte æg deler sig i æggeblommer og hvide separat rist. Ost og knust, tilsæt hvidløg. Valnødder skal være lidt yngel i en gryde og bland med gulerødderne. Når alle komponenter er klar, kan du begynde processen med at forberede en salat. Spredes på en flad plade svesker, bestemt det smører mayonnaise, derefter nedbrydes lag kylling (det skal peber og salt). Glem ikke hvert lag omhyggeligt smurt med mayonnaise. Kød bør lægge et lag revet ost og proteiner. Alle salat uden skal igen smurt med mayonnaise på toppen og pynt med revet æggeblommer. Klar snacks bør sidde i timevis på et køligt sted, hvorefter den kan bringe til bordet. Som du kan se, at forberede en snack til ferien (Opskrifter med billeder, se artiklen) ikke kræver en masse tid, men resultatet vil helt sikkert behage.

snack kage

En god mulighed for sektionen er en snack kage Lavash. For at gøre det, kan du bruge ost og svampe som fyld. Kage skal bruge disse ingredienser:

 1. Tynd pita - 2 stk.
 2. Løg - 0,4 kg.
 3. Champignon - 0,5 kg.
 4. Creme fraiche - 100 g
 5. Solsikkeolie.
 6. hård ost - 120 g
 7. Peber og salt.

Fremstilling af kagen bør starte med påfyldning. Løg skal skæres i skiver, og hakkede svampe. Bow lidt stegt i olie og derefter tilføje til det svampe, salt, peber. Forbered masserne brug for at køle og derefter hakkekød. Pita bør opdeles i otte lag.

Dernæst indsamler vi kagen, spreder lag på bagning folie. Hvert ark Lavash fedt påfyldning løg og svampe. Det øverste lag og sidefladen kan smøres med fløde og drys derefter alle revet ost. Klar kage kan sættes i en forvarmet 180 grader ovn at smelte ost, bagt snack er ikke nødvendig.

Børns måltider

Et særligt tema for alle mødre - en snack i børnenes ferie. Som vi ved, er børn lunefuld og ikke alle spist. Det er derfor nødvendigt at forberede en smuk og sjove dekorerede retter for dem, hvorfra de simpelthen ikke kan modstå. På den festlige bordet skal helt sikkert være tapas-både. De er forberedt meget nemt og hurtigt. De kan være fremstillet af halvdele af æg proppet med revet ost. For at gøre dette, skæres i halve og fjern de fem æg fra deres æggeblommer. Bland dem med ost og creme fraiche. Den resulterende masse af fylde halvdelen af proteinet. Og oven af buede indsats sejl chips. Hver båd kan sættes på et stykke blå klud til at simulere bølger. Så fik vi båden løber gennem bølgerne.

mariehøns

Sandwiches "Mariehøns" - en god idé til en børns ferie. For at forberede sådanne måltider brug for nogen ikke-søde kiks (eller kiks). Cookies skal smøres med en hvilken som helst egnet børn isse. Canapes sat på hvert blad salat. Så kan de cherrytomater og skær dem i halve. På hver halvdel gøre et dybt snit, efterligne insekt vinger. Heads mariehøns gør oliven.

Øjne og hvide pletter på tomater gøre mayonnaise dråber ved hjælp af tandstikkere. Sådanne vidunderlige insekter helt sikkert vil appellere til børn.

Kylling ruller med ananas

For et barns ferie en god kylling ruller proppet med ananas. For at forberede maden, vi har brug for et kilo kylling. Skær kød plader, derefter kæmpet, peber, salt, tilsættes lidt sennep. På hvert stykke sætte den revne ost, skiver af dåse ananas og svampe. Rul stramt og slukke tilbagespoling tråd (du kan hugge tandstikkere). De resulterende kokoner overlakeres krydderier og olie og derefter bages i omkring fyrre minutter i ovnen. Før servering med duftende ruller, fjerne tråden.

i stedet for en epilog

Snacks på ferie (med billeder kan du finde i teksten), hvis opskrifter er givet os i denne artikel er let at tilberede og god smag. De kan være nyttigt for de husmødre, der ikke er i stand til at bruge meget tid til at forberede et smukt bord. Selvfølgelig opskrifter på ferie måltider der er så mange, vi kun bragt nogle af dem, på grundlag af hvilke det er muligt at skabe en festlig menu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.