ForretningLandbrug

Søde sorter af tomater: anmeldelser. Søde sorter af tomater til drivhuse

Gartnere plantet forskellige grøntsager. Tomater kan være forskellig smag, størrelse, farve. De er forskellige: Nogle er bedre til konserves, mens andre - for udarbejdelsen af saucer, tomat, og andre - for at spise frisk. tomat søde sorter betragtes som en af de mest populære, fordi de er ideelle til forskellige lejligheder.

Tomater til friland

De fleste landmænd plantet buske på det åbne land. Derfor klasse skal vælges:

 • Tidlig modning;
 • kulde-resistente;
 • frugtbar;
 • lækker.

Da der ikke er nogen begrænsninger for vækst, både på plantning i drivhuse, er det tilrådeligt at vælge en høj, lave planter. Der er et par sorter, der er ideelle til enhver gartner.

lyserød honning

Denne grøntsag er en del af de sødeste sorter af tomat. De vokser på en busk frugt ovale pink. Deres skræl er tynd. Siden Bush determineret, er det begrænset af vækst. Det kan dyrkes i væksthuse. Derefter bush længde kan være 1,5 m. Udendørs stigning vil være lig med 80 cm.

Sorten er kendt for sin søde, syrlig smag, som ikke er sur. Han også frugtbar. Vægt er en vegetabilsk 600g Ulemperne omfatter lav modstandsdygtighed over for sygdomme. Men hvis ordentlig pleje, kan dette undgås.

Kenigsberg guld

Denne grøntsag er inkluderet i søde sorter af tomat. Plantede planter ikke kun i de sydlige dele af vores land. På bushen vokse rige gule tomater. Denne farve skyldes den høje koncentration af caroten. Formen af aflange tomater.

Grow sød frugt med saftig kød. Den gennemsnitlige vægt er 300 g På grund af den kødfulde papirmasse kan lagres en lang periode med tomater, samt at anvende dem i bevaring. Udendørs vokse små buske. Sorten har et højt udbytte.

Zaren Bell

Der er andre søde sorter af tomat. For eksempel zar Bell. Det menes, at et sådant anlæg ville være ideel til små gårde og haver. Sukkerholdige frugter, som tegner sig for deres smag. Farven på skræl og kødet - rød.

På en busk vokser ganske store frugter. Plantehøjde kan være 1 m, så deres slips. Det er resistent over for alle vejrforhold, med udbytter ikke falde.

Grandee

Til hjemmet dyrkning perfekt søde sorter af tomater er egnede. Andre pålydende - Budenovka. Grow hindbær frugt med sukker papirmasse. Gennemsnitsvægten af tomater er omkring 500 vegetabilske formular ligner bovin hjerte.

Hvis du er interesseret i sorter af søde undermålere tomater, kan du vælge en plante. I det åbne felt når en højde på 50 cm. Tomaterne skal være rigeligt vand i bedre udbytte. Planter resistente over for forskellige sygdomme.

sød millioner

Denne sort er ubestemt, så de buske kan vokse op til 1,8-2 meter. Harvest vil synge for 95-100 dage. Få en lille frugt. De har en rund form og en glat rød hud. En gennemsnitsvægt på 15-20 g

De fordele kan nævnes:

 • kompakthed;
 • earliness;
 • smager godt.

Sorten er mere egnet til åbent terræn. Ved korrekt passet ham vil være en stor høst.

Honning dråbe

Mange er interesseret i søde sorter af cherrytomater. Det er til denne form omfatter honning drop. Selv den lille størrelse frugt, de har en sød smag og farven på huden honning. Formular tomat - dråbeformet. På busk kan vokse op til 15 frugter.

Vi kvalitet følgende fordele:

 • tidlig modenhed;
 • smager godt;
 • fremragende udbytter;
 • varigheden af oplagring.

Udendørs buske op til 50 cm, og i drivhuset - op til 2 meter.

gåde

Sorten modnes tidligt. Frugt røde med en sølvskinnende skær. De buske kan vokse op til 40 cm i højden. I et aspekt danner et antal stikledninger. Riddle bringe en rig høst. Grøntsager kan nemt tåle lange transporter.

Tomater er fremragende til salater, konserves og frisk forbrug. Frugterne har en kødfuld, tæt tekstur. Der er andre søde sorter af tomat. Anmeldelser tyder på, at de typer af det bedste i dyrkningen præsenteres her. Lad det være nok korrekt at tage sig af dem, at de bringer en rig høst.

drivhus sorter

Der er søde sorter af tomater til drivhuse, som er designet specielt til dyrkning i overdækkede strukturer. De kræver særlig pleje sammenlignet med de grøntsager, der vokser på åben mark.

Vokser i drivhuse, det giver dig mulighed for at opbygge en tidlig høst, der vil ankomme i tide til foråret og sommeren salater. Afledt søde tomater med en behagelig smag og aroma.

blæksprutte F1

Denne hybrid kaldes "tomat træ". Planten breder og høj. Eksternt er det som et træ. Højden kan være op til 5 meter. Når voksende hydroponiske teknologi skal anvendes. En bistade kan producere op til 1500 kg udbytte.

Masha dukke

For drivhuse er store sorter af tomater Doll Masha. Anlægget producerer en tidlig afgrøde. Busk vokser til 1 meter. Frugt opnåede lyserøde, runde. På den ene dannet busk 4-6 frugter. Grøntsager er elastisk og tyk hud, fordi, som de er godt tåle transport.

Sorten lider ikke af mange lidelser. Det bruges til kommercielle formål. Tomater smager godt, så de er uundværlige for ketchup, adzhika, tomatpuré, saft.

lykke russisk

Denne sort har store frugter. Bøsningen kan være op til 2 meter. Den har en lille fodaftryk, så det er perfekt til dyrkning i væksthuse. Modning forekommer i omkring 130 timer. Sorten er populær blandt gartnere, fordi det er modstandsdygtige over for sygdomme.

Tomater anvendes frisk, samt bevaring. Frugterne har en lyserød farve. De er flade-runde, med en tæt tekstur. På den ene side den producerer omkring 5 tomater.

Det var en god høst, skal du rettidig hakning, vanding, gødskning. Det er vigtigt at forebygge sygdomme. Hvis sengene zamulchirovat, så lempelsen ikke er nødvendig, bør du kun slette de sjældne ukrudt. For høj afgrøde brug for vand. Vand planterne hver 5-7 dage. Jorden skal være fugtig. Det er vigtigt at overvåge, at vanding var ensartet. Vi har brug for pleje kvalitet for planterne, og så vil de bringe en rig høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.