SundhedSygdomme og betingelser

Osteomyelitis. behandling sygdom

Eventuelle skader på knogler udsat indtrængen af infektion, som forårsager excitation af denne farlige sygdomme såsom osteomyelitis. Behandling af denne sygdom - processen ganske omstændelig og langvarig. Hvad er osteomyelitis? Hvilke metoder af behandling er til rådighed?

Osteomyelitis - en inflammatorisk infektion. Besejre alle udsatte bendele, knoglemarv (myelitis); knogle (osteitis); periosteum (periostitis).

patogener

De vigtigste sygdomspatogener er Staphylococcus eller andre bakterier (svampe, Rickettsia). Bakterierne kan trænge ind i knoglemarven gennem blodkarrene i kroppen placerer purulente infektioner (furunkulose, purulent tonsillitis). Dette kaldes hæmatogen osteomyelitis.

Osteomyelitis behandling, som indtager en vigtig plads i medicin, kan det være et resultat af skader fra skudsår og frakturer, blødt væv efter infektion, når infektionen trænger ind i knoglen gennem åbne sår. Denne form kaldes en traumatisk sår, eller osteomyelitis.

Sygdommen kan være enten akut eller kronisk svær.

Tegn og fremgangsmåder til påvisning af sygdommen

De vigtigste symptomer på sygdommen er: smertende smerte ved stedet for sygdommen, hvilket øger under bevægelsen af lemmerne; rødme og hævelse i de inficerede steder patienten temperaturstigning (temperaturen kan stige til 40 grader, oftest om aftenen).

Hematogene sygdom er den mest snigende. Patienten kan ikke umiddelbart forstå årsagen til hans sygdom, og sygdommen på dette tidspunkt er hastigt fremad. Bare et par dage patientens almene tilstand forværres, huden bliver gul, øjnene mislykkes, hans læber bliver blå, bortfalder i bevidstheden opstår, er der delirium og kramper. Hæmatogen osteomyelitis behandling, som ikke blev produceret i den indledende fase af sygdommen kan føre til tab af menneskeliv.

Traumatisk osteomyelitis ofte af en akut formular (smerte på læsionsstedet, temperaturstigning) bliver kronisk osteomyelitis, behandling, der ofte kræver operation. I den kroniske fase af patienten bliver normale i inficerede område synes fistler, der går gennem pus og nedbrydningsprodukter af interne væv. Skemaet kan føre til blodforgiftning.

Tilstedeværelsen af infektion kan vise blod (forøgede niveauer af ESR og hvide blodlegemer). Symptomer af osteomyelitis ofte sammenfaldende med symptomer på andre smitsomme sygdomme, så en præcis definition, at patienten skal udnævnes til at analysere for tilstedeværelse af bakterier og X-stråler. I nogle tilfælde (meget sjældent) er tildelt knoglen punktering.

Osteomyelitis - behandling

Den akutte form af sygdommen behandles med et antibiotikum. Se antibiotikum vælges individuelt efter at have foretaget test af følsomheden af bakterier over for lægemidlet, og først derefter behandling er ordineret. Hvis der efter flere dage patientens tilstand forbedres, indgives lægemidlet i blodstrømmen intravenøst eller infektionsstedet.

Ved tilstedeværelse af sår og fistler afholdes daglige forbindinger. Såret vaskes, desinficeres antiseptisk opløsning. Så påføres en forbinding. Forbindingen kan være hurtig tørring med natriumchloridopløsning eller 10% furatsilina eller tør under anvendelse salver (levomikol, Wisniewski salve).

Sammenholdt med antibiotikabehandling, den lokale patienten under anvendelse vask sårdrænage eller vask intraossøs natriumchloridopløsning og antibiotisk opløsning kan tildeles. Sådanne procedurer give mere hurtig lindring fra andre produkter og pus indre henfald, der giver en acceleration af restaurering processer.

Den kroniske form af sygdommen kræver ofte kirurgi. Under operationen, er patienten åbnet og rense den inficerede sår, fjerne nekrotisk væv. I alvorlige tilfælde kan foretage knogle resektion del.

Osteomyelitis - behandling af folkemusik retsmidler

Som et supplement til de vigtigste, kan den traditionelle metode til behandling anvende nogle traditionelle medicin. Som et terapeutisk drik er muligt at anvende en alkohol tinktur propolis tinktur af blomster bjerg Arnica.

Som komprimerer - Aloe Vera, propolis, et afkog af halm.

Traditionel medicin er naturligvis ingen erstatning behandling med antibiotika, men det kan påvirke forløbet af sygdommen og fremskynde at komme af med ubehagelige symptomer. Men det er værd at huske, at anvendelsen af enhver national opskrifter kræver obligatorisk høring af den behandlende specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.