SundhedSygdomme og betingelser

Akut gigtfeber

Feber defineres af eksperter som den beskyttende adaptiv respons. Således krop reagerer på patogen virkning (skadelige, patogene) faktorer. Disse omfatter bakterier, vira, immunkomplekser osv). De vigtigste manifestationer af feber - omstrukturering varmeregulering. Som følge heraf flere standarder understøttes enthalpi niveau og en høj kropstemperatur.

Akut gigtfeber er en sygdom i systemet. Denne patologi er inflammatoriske og påvirker bindevævet. Akut gigtfeber normalt udvikler sig i mennesker med en genetisk disposition til det efter to eller fire uger efter overdragelsen af en streptokokinfektion (ofte ondt i halsen). Det forårsagende middel i dette tilfælde er den beta-hæmolytiske gruppe A.

Akut gigtfeber og kronisk reumatisk hjertesygdom kombineret under en fælles betegnelse "gigt".

Effekten af genetisk disposition viser klart en høj forekomst af sygdom i nogle familier.

Akut gigtfeber udvikler under indflydelse af flere mekanismer. Vis betydning kan være beskadiget elementer giftige infarkt. Patogene virkninger leverer samtidig cardiotropic enzymer streptococcus (beta-hæmolytiske) En gruppe. Men en særlig rolle for udviklingen af humorale og cellulære immunrespons.

Gigt omfatter fire nuværende fase af den patologiske proces, der involverer bindevævet:

1. mucoid hævelse.

2. fibrinoid ændringer er et skridt i den irreversible ødelæggelse af bindevæv.

3. Den proliferative respons. Som følge af proliferation (neoplasme) celler og vævsnekrose dannet Aschoff krop. De består af store basofile elementære enheder, uregelmæssig form. Også i granulomer omfatter plasma og lymfoide og polycycliske kæmpeceller med eosinofil cytoplasma miotsitarnogo oprindelse. De er placeret, som regel i endokardiet, myocardium, hjerte- perivaskulær bindevæv.

4. sclerose.

Tegn patologi Kurset har et tæt forhold til alder. Akut gigtfeber hos børn mere end halvdelen af tilfældene udvikles efter to til tre uger efter at have lidt ondt i halsen. Det bemærkes en pludselig stigning i legemstemperatur, udvikling af vandrende (asymmetrisk) smerte i store led (sædvanligvis knæet), og der er tegn på carditis (dyspnø, perikardial brystsmerter, hjertebanken, etc.). Andre patienter observeret under monosemeiotic. Således dominerer tegn på gigt eller carditis.

For unge og patienter på en ung alder karakteristik (efter lindring af kliniske manifestationer af angina) gradvist indsættende - med ledsmerter af store led, low-grade temperatur eller moderate symptomer på carditis. Relapse (re-udvikling) af gigtfeber i næsten alle tilfælde er knyttet til en tidligere infektion (STREP) og manifesterer sig hovedsagelig udviklingslande carditis.

Som regel bliver feber årsag klar på baggrund af udbrud af symptomer eller andre infektioner. I mange tilfælde er betingelsen stabiliseret uafhængigt. Imidlertid indebærer en akut feber af ukendt ætiologi øget opmærksomhed til lægen, herunder gentagne undersøgelse af patienten (især børn). Regelmæssig screening vil bidrage til at diagnosticere symptomerne på en alvorlig sygdom eller udvikling truende tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.