HjemlighedHavearbejde

Ved hvilken temperatur at dække roser til vinteren: tips og tricks

Der er en opfattelse af, at roser er lunefulde planter. Men det er ikke sådan. Rose kræver pleje, befrugtning og vanding ikke oftere end hendes anden fyr på blomsterbedet. Det er vigtigt for vinteren at dække disse blomster ordentligt, så rødderne og stilkene ikke er for varme eller kolde.

Rosa er ikke så sissy som hun synes. Efter at have læst om temperaturen, hvormed roser kan skjules til vinteren, kan mange blive overrasket. Det ved trods alt ikke alle, at busken med modne stængler vil tåle frost til -8 ° С. Det er langt mere farligt for planten at overophedes og fugt under overvintring, på grund af hvilket de simpelthen kan stude. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt dækker roser.

For det første være ikke bange, hvis på gaden -1 ... -3 °, og planterne er endnu ikke beskyttet. Lad dem således passere hærdet.

For det andet for at sikre, at buskene overvintrer godt, fodres de ikke om efteråret og stopper vanding.

For det tredje, hvis der forventes langvarig regn i oktober, skal jorden under buske være dækket af tæt cellofan. Derefter vil planten under vinteren ikke være bange for overdreven fugtighed.

Let ly til roser

Varm roser til vinteren begynder, når vejret er indstillet til 0 ... -1 ° C. Her ved hvilken temperatur til at dække roser til vinteren anbefaler erfarne producenter. Normalt i mellembåndet svarer dette til begyndelsen af november. Men for at bøje dem til jorden følger frosten ved + 2 + 6 ° C, så er piskene mere bøjelige.

Efter den teoretiske viden om temperaturen, hvormed der høstes roser, skal de være forberedt til vinteren. Først skal du klippe ud alle de uforbrændte skud. Lav plante sorter (floribunda, te-hybrid, grunddæksel) kan skæres på en sådan måde, at stænglerne stiger fra jorden med 10-15 cm. Klatrerne er bøjet til jorden ved hjælp af buer, store kroge, stifter. Det er bedre at lægge grene på bjergene. For at forhindre sygdom sprøjtes pisken med en opløsning af kobbersulfat i et forhold på vand til 1:20. Nu kan du hælde under tønde og omkring den en let tørvemos til 5-7 cm. På toppen af plantedækslet med cellofan. I denne form vil de forblive indtil midten af november.

Det er vigtigt at vide ved hvilken temperatur der skal dække roser til vinteren, hvis deres frøplanter kommer fra varmere områder. For eksempel høstes stængler lidt tidligere uden at vente på alvorlige frostskader. Ca. i slutningen af oktober, når natttemperaturen er sat til +1 ... -1 ° C, fortsæt til isoleringen. På toppen af planten sættes på et særligt hus, lavet af spunbond, lutrasil med høj densitet. Kappen skal være godt sikret, så den ikke blæser væk fra vinden og planten er varm. For at stemple roser bedre vinter, bør de være meget omhyggeligt bøjet til jorden og også sikre med buer og stiletter.

Hoveddæksel af roser

Efter frost blev etableret (ca. i slutningen af november) lægges et lag lapnika oven på planten og dækkes derefter med tarle eller ruberoid. Dette vil hjælpe roserne til at overvintre godt og ikke at opleve indflydelsen fra regner, optøninger, som kan føre til at komme ud.

Taler om den temperatur, hvormed roser skal være skjult for vinteren, bør det opsummeres, at planternes første lysopvarmning udføres ved 0 ... -2 ° С og mere globalt indpakket, når temperaturen overstiger mærket -5 ° С.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.