Af teknologiMobiltelefoner

Hvad er et opbevaringssted for Cydia

I dag vil vi fortælle i detaljer, hvad det opbevaringssted for Cydia. Først og fremmest bør vi overveje betydningen af dette begreb. Cydia er en væsentlig program til Apple-enheder.

definition

Så lad os se, hvad der er den Cydia repository (iOS 7). Repository - netop denne butik, som huser oplysninger om applikationer - opdateringer og andre data. Bemærk, at indholdet ofte vises som separate filer. Denne information kan frit distribueres takket være de muligheder, internettet.

funktioner

Inden fremlæggelsen af de væsentligste depoter til Cydia, bør beskrive, hvordan programmet virker. Den indsamler forskellige data om anvendelser af alle former for ressourcer. Seneste specielt oprettet til dette formål. Disse ressourcer er kaldt repositories. De skaber Alle kan uploade dit eget udvalg af applikationer.

BigBoss

Repository til Cydia er ret almindelig, da det skaber en masse af dem. I den grundlæggende form af det installerede program har allerede flere af sine egne butikker. Det største projekt af denne art kaldes BigBoss. Det indeholder mere end hundrede forskellige applikationer. For at installere den valgte software på iPhone, bør føjes til Cydia hjælpe- kilder. Med andre ord, websteder, der indeholder og nødvendig tilføjelse.

installation

For at tilføje et opbevaringssted til Cydia, gå til programmet. Vi bruger en funktion, der hedder Administrer. Det er placeret i bunden af skærmen. Vi bruger item Kilder. Klik på Rediger i øverste højre hjørne. Så venstre klik Tilføj. Nyt vindue refererer til den ønskede arkivet. Tryk på Tilføj Source. Overgang til et nyt vindue vises på en ny liste over alle de kilder. Klik på den. Således vil vi se en liste over alle programmer, der er i kilden.

Det anbefales kraftigt ikke at installere ukendte applikationer fra Cydia, da dette kan resultere i tab af alle oplysninger om enheden. Her er nogle af de største kilder: Darvens Repository (kun trådene), Hack & Dev (iCommander, nogle rettelser), iClarified (indstillinger, Volume Boost, ILOG, Pysl), iFoneTec (Video ringetoner).

Bemærk, at Cydia - denne ansøgning til iOS-platformen. Det kræver adgang til enhedens filsystem. Cydia er en grafisk brugerflade til APT og datastyring System dpkg. Hovedparten af de software-pakker i systemet er gratis, men der er også hundredvis af filer, som er beregnet til spredning af kommercielt og sælges gennem en speciel butik.

Cydia er en udvikler Dzhey Frimen og hans selskab kaldet SaurikIT. Projekt navn hentyder til haven skadedyr. Det betyder æblevikler slægten Cydia pomonella. Arkiver indeholder ikke kun programmet, men også interface temaer, samt tilføjelser til proprietære økosystem. Da poserne arbejder på "jailbroken" enheder, kan de sikre, at apparatet fungerer ud over de grundlæggende funktioner. Hovedparten af de løsninger, der er tilgængelige i Cydia, skabt af uafhængige udviklere. Dzhey Frimen selv gav ikke sig selv adgang til teknologi ledelse, så de enkelte programmer i kilderne indeholder virus. Hovedformålet med projektet - oprettelse af en grafisk brugerflade til indehavere af "jailbroken" enheder, der kører iOS. Takket være denne beslutning, kan de installere software, der ikke er i App Store.

Værktøjet fungerer som en aggregator opbevaring at fjerne afhængigheden af en bestemt vært og give den software med en bred vifte af pålidelige kilder. Tilføj nye kilder til programmet kan være hvem som helst. Således kan iOS udviklere være så åben som muligt. Så vi regnet ud hvad man Cydia repositories, og hvad de bruges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.