Kunst og underholdningFilm

Biografi af Jensen Ackles. Karriere og personlige liv

Dzhensen Eklz blev født på den første af marts 1978 i Dallas (Texas). Forældre til fremtidens skuespiller - Alan Ackles (skuespiller) og Donna Schiffer (husmor). Mor og far til en søn ved navn Jensen, mener, det er et sjældent navn. I Ackles har en bror og søster - Joshua og Mackenzie.

Dzhensen Eklz: biografi

Da far Jensen - skuespiller, drengen var fire år medvirkede i reklamer for varer til børn. Ackles var i folkeskolen i Dartmouth, eksamen fra det i 1990, i 1993 - grundskole og efter Apollo - opkaldt Lloyd V. Berkner højere skole i Richardson i 1996. Da biografi Jensen Ackles, fyr ønskede at undervise sports medicin ved University of TehasskomTehnologicheskom, men en af hans venner havde overtalt Jens at deltage i et seminar om at handle. Der mødte han sin kommende chef Craig Wargo, og agent, og Michael Eynfildom. Nogen tid senere, Ackles flyttede til Los Angeles. Der, han optrådte første gang i episodiske roller i tv-serien "Skolen i Søde Valley", "Cybill", "Mr. Rhodes." Rolle i filmen "Days of Our Lives" i 1997 var et stort skridt i den skuespillerkarriere for ham. Efter at have modtaget prisen "Soap Opera Digest Award", nomineret til "Best Newcomer" i 2000. forlod Ackles skyderiet "dage af vores liv", hovedrollen i mini-serien "Blonde".

Derefter var der "Mørk Engel" rolle i serien. I 2003-2004, Jensen medvirkede i flere tv-serier og film, herunder "Devourer of Souls", hvor han spillede med sin far Alan Eklom. I 2005 Dzhensen Eklz fik hans mest berømte rolle - "Supernatural" jægeren Dean Winchester i en meget populær tv-serie Shooting serien holder den dag i dag. "Supernatural" - mystisk serie, historien om to brødre, Dean (ved Dzhensen Eklz spillet) og Sam (ved Dzhared Padaleki spillet), der rejser til USA på den gamle "Chevrolet Impala" 1967 model år og jagten på forskellige overnaturlige væsner. Det er værd at bemærke, at de vigtigste aktører - Jared og Jensen - er blevet de bedste venner for tidspunktet for skyderiet i serien. De bruger en masse tid på settet og næsten alle deres fritid sammen. I lang tid levede vi i det samme hus i Vancouver. De var på hinandens bryllupper.

Dzhensen Eklz: biografi. Personlige liv

En af hans første officielle kæreste var Liza Rider. Som biografi af Jensen Ackles, har de længe været venner, men så begyndte at date. Ackles introducerede selv pigen med sine forældre og havde til hensigt at gifte sig med hende, men i 2001 parret adskilt af ukendte årsager. I 2001 skuespilleren begyndte at date Eshli Skott - skuespillerinde. I 2003 Jensen havde et forhold til en model Joanna Krupa. I 2005 Ackles begyndte en affære med den partner i en af de episoder, Taney Solne, men, som det fremgår af biografi Jensen Ackles, havde dette forhold ikke længe. Så den skuespiller og model
Daniel Harris annoncerede affære med Ackles i et interview. I 2009 har Jensen annonceret sin forlovelse med Harris, og den femtende maj 2010 par var gift. Daniel tog hendes mands navn. I 2013 havde de en pige, som blev opkaldt Dzhastin Dzhey Ackles. Nu Jensen fortsætter optagelse i "Supernatural" -serien og har allerede underskrevet en kontrakt for det niende og tiende sæsoner. Dette er den grundlæggende biografi Jensen Ackles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.