Sport og FitnessAtletik

Trin platform. Sunde valg

Step aerobics - lektion nyttige og behagelig. Indført i 90'erne, denne form for fitness fik hurtigt popularitet i hele verden. For at udføre særlige øvelser krævede trin-platform, er det også trin-dæk eller trin-bord.

Grundlaget for sådanne aerobic - trins bevægelse, ved hjælp af dæk der er en efterligning af hæve trappen. Osteoporose og arthritis, åndedrætsbesvær, cardiovaskulære system og blodtryk kan forblive i fortiden, takket være godt udvalgt sæt af øvelser. En udholdenhed forbedring, er positive virkninger på nervesystemet og hele kroppen garanteret.

Korrektion danner skinnebenene, styrkelse bagsiden af lårmusklerne - permanent beskæftigelse tilladelse til at være i god form. Og det skridt platformen kan også bruges til udvikling af muskler mavemuskler, arme og ryg, hvilket gør kroppen mere fleksibel.

Det vigtigste kriterium for at vælge denne trædemølle - dens højde. Desuden, jo lavere niveau af motion, den tilsvarende lavere bør være brættet selv. For en nybegynder den optimale højde - 10 cm, og en professionel vil nærme den høje trin-platform - 25 cm eller mere, hvilket giver en væsentlig byrde. Producenter af sportsudstyr tage hensyn til, at regelmæssig motion til sidst slår en nybegynder til en professionel, og er i øjeblikket tilgængelige modeller med højdejustering. Standard anses for at være en bredde på 40 cm, og længden af dine fødder skulder-bredde fra hinanden - ideelt bord uddannelse bør være ca. 10-15 cm at gå ud over denne afstand.

Hvad skal jeg kigge efter, når de vælger? Kvalitativ materiale, høj styrke og modstand, overflade giver ordentlig "kobling" med skoene - de vigtigste egenskaber, der fuldt ud skal have godt skridt platform. Reebok, for eksempel producerer visse modeller med en bølget ribbet overflade. Nogle træk - tyngdepunktet flyttet ned.

Disse foranstaltninger gør det muligt at sikre sikkerheden, når du laver skridt aerobic - tipping og glidning stort set elimineret.

Især populær blandt professionelle sportsfolk er multifunktionelle (kombineret) modeller. Transformeret trin-platform tillader dets anvendelse i en række af magt belastninger. flere konfigurationsmuligheder, kan du slå dækket i sædet med ryggen - det er nok til at hæve vinklen på brættet.

Ud over de sædvanlige platforme på markedet for sportsudstyr kan ses balancere deres overflade - oppustelige silikone halvkugle. Med deres hjælp er det muligt ikke blot at styrke musklerne i benene, ryggen og pressen, men også
udvikle en følelse af balance. Sættet kan tilbydes ekspandere og gymnastik bolde.

Trin angreb på platformen og hoppe over det, holder sig det frie ben, kaster bort, bevæger sig med rotationen af stammen ved 90 grader, push-ups til mavemuskel øvelser udført liggende på ryggen, og inderlår muskler, liggende på siden - øvelser på trin platform kan udføre en lang række. Slip eksperimenter med dansetrin, nyder aktiviteter med din yndlingsmusik. Men husk, at den varme op, hovedenheden og den afsluttende del af forløbet skridt aerobic, er det ønskeligt at udføre en konstant kontrol af pulsen og generelle tilstand. Den effekt belastning, skal tilpasses alder og fysisk træning, og for at få det ønskede resultat, bør tempoet og kompleksiteten af øvelsen øges gradvist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.