SundhedMedicin

Histologi i Gynækologi

Øjeblikket, en stor værdi blandt alle andre diagnosemetoder fjernet til histologisk undersøgelse, som anvendes til at studere funktionen og strukturen af væv og celler både i normale og patologiske tilstande. Histologi i gynækologi er en mikroskopisk undersøgelse af væv, som blev taget til den passende analyse af de reproduktive kvindelige organer.

I dette tilfælde er det forfølges kun ét formål, nemlig anerkendelse af karakteren af den eksisterende på tidspunktet for den patologiske proces. Histologi i gynækologi muliggør præcist bestemme tilstedeværelsen af inflammation eller degeneration, arten og art af tumor, og så videre.

Histologi i gynækologi til formål at præcisere den kliniske diagnose eller bekræftelse af valget af en passende behandling strategi, samt metoder og evaluering af dens effektivitet. Det skal bemærkes, at histologi i gynækologi er en unik mulighed for at identificere en bestemt patologi i de tidlige stadier af dets udvikling.

Denne type af diagnostisk test kræver medarbejdere øget årvågenhed og omsorg laboratorium. Det kan ikke lov til at tage materialet grundet analfabeter teknikker til histologi ført til falske resultater.

Denne procedure udføres i streng rækkefølge. I det første trin vævsprøven opnåede blev anbragt i en særlig fastholdende væske, så dens forseglede struktur. Så producerer paraffin indlejring. Når det er hærdet, pladen skæres forsigtigt det tyndeste testmateriale og anbragt på en glasplade. Det næste skridt - fjernelse af paraffin og farvning af det resulterende materiale med et særligt stof. Først derefter foretage mikroskopisk undersøgelse. Det endelige resultat leveres efter en uge.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage en hurtig analyse af vævet. Derefter procesteknologien noget modificeret, dvs. den resulterende prøve blev frosset og derefter skåret i tynde strimler til yderligere undersøgelse under et mikroskop.

Desværre er denne metode ikke mulighed for præcist at bestemme arten af tumorcellerne. På grund af det er det imidlertid klart tilstedeværelsen af tumor. For en mere præcis diagnose rester af vævsprøver analyseres omhyggeligt.

Histologisk undersøgelse er ofte ordineres til kvinder med henblik på livmoderhalsen. Denne form for diagnose har flere fordele. Således, cervikal histologi tillader mere nøje undersøge vævet i det påvirkede organ, hvilket igen gør det muligt at rettidig levere den passende diagnose.

Fortsat temaet for vores samtale, kan vi konstatere, at i gynækologi histologisk undersøgelse er en ret almindelig procedure. Generelt udføres den efter uterin curettage, især i de tilfælde, hvor processen med "rengøring" fra livmoderen blev fjernet polypper eller enhver anden neoplasme. Det gør det muligt at præcisere karakteren af deres forekomst, samt mulige årsager til at fortsætte med at udføre den mest effektive behandling.

Desuden er indikationen for histologi savnet abort. I dette tilfælde den diagnostiske undersøgelse gør det muligt at fastslå den nøjagtige årsag, som et resultat af, som stoppede den normale udvikling af fosteret, og hans død var forårsaget.

Af alt dette følger kun én konklusion, og med rette: histologisk undersøgelse i gynækologi er en integreret del af den diagnostiske proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.