SundhedMedicin

Salicylsyre alkohol acne.

Acne - er den mest populære emne ikke kun blandt den yngre generation, men også blandt voksne. Så det antages, at kvinder er mere fikseret på dette problem, så dybest set de er konstant på jagt efter nye metoder til behandling af acne.

Som regel er den enkleste betyder - det mest effektive. de fleste mennesker tror, at en god medicin at være dyrt. Måske denne regel gælder for de fleste lægemidler, men bestemt ikke til den salicylsyre.

syre En opløsning af 2% salicylsyre alkohol anvendes som et terapeutisk og præventivt middel til korrektion overfladefejl. Salicylsyre - et universalmiddel i bekæmpelsen af acne. Der er mange former for farmaceutiske midler baseret på salicylsyre, der kan anvendes til medicinske formål.

For eksempel, salicylalkohol, er brugen af hvilket begrundes i alvorlige former for acne og fedtet hud. Med dette præparat skal håndteres meget forsigtigt, fordi en del af alkoholen, kan huden tørrer ud, i høj grad forværre sygdommen.

Det er bedst kombineret med alkoholopløsninger pulver eller salver, så er det muligt at undgå uønskede virkninger.

Salicylsyre i form af et tørt pulver eller pulver dag næppe bruges. Dette er ikke kun meget ubehageligt for patienten og lægen, og desuden ineffektiv (pulver drysses og absorberes dårligt). Men muligt at bruge pulver på en almindelig form for acne på ryggen og nedre ekstremiteter.

Pastaer og salver baseret på salicylsyre indeholde en lang række yderligere komponenter, herunder vaseline, kan derfor føre til poretilstopning. Derfor er disse doseringsformer, såsom salicylsyre alkohol fra acne, skal du anvendes med forsigtighed, i en kort periode, og den bedste lokalt (på et bestemt berørte område).

Salicylsyre alkohol fra acne - ikke en "mirakel mikstur", der er i stand til at lede dit ansigt for efter et par behandlinger. For det første resultat, du har brug for at bruge stoffet dagligt i to uger, og det er virkelig synlig forbedring sker først efter 60-70 dages regelmæssig brug. Man skal huske, at lægemidlet har terapeutisk effekt i 10-12 timer, skal hudoverfladen derfor håndtere to til tre gange om dagen.

Den store misforståelse er, at acne kan lokaliseres kun i ansigtet. Lokalisering af acne kan være den mest almindelige. Kvinder oftest - en person décolleté og ryg, mens den for mænd lokalisering af det samme, men i stedet for halsudskæring ofte påvirker benene og taljen.

Salicylalkohol til acne kan anvendes næsten overalt på kroppen undtagen slimhinderne. Det handler ikke kun fjerner meget manifestation af acne, men også er med til at normalisere talgkirtlerne, forhindrer bindingen af døde hudceller, som forhindrer tilstopning af porerne. Salicylsyre fremmer tilpasning af hudfarve, stimulerer vækst og proliferation af nye celler - huden er opdateret og bliver elastisk.

Salicylsyre alkohol acne var temmelig udbredt i moderne dermatologi. Således stigende grad begyndt at inkorporere salicylsyre i præparatet og geler til vask skum, lotioner, krat, masker og skaller.

Den største fordel af disse midler er, at de normalt ikke indeholder alkohol og derfor ikke tør huden. Brugen af sådanne midler er praktisk ved, at midlerne til daglig pleje er allerede på stoffet - det er ikke kun i behandlingen, men også forebyggelse af acne. Imidlertid bør det bemærkes, at syntetiske midler oftere allergisk end til salicylsyre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.