SundhedPræparater

"Salicylsyre alkohol" - har længe været en gennemprøvet værktøj

I mange årtier, "salicylsyre alkohol" forbliver stoffet løsning, der oftest bruges af mennesker til at behandle hudsygdomme. Hvad fortjente stoffet er så populært?

Udbredt lægemiddel "salicylsyre alkohol" var på grund af deres egenskaber. Det anvendes i behandlingen af forskellige hudsygdomme. Brug den på lokale infektioner i hud og subkutane væv af forskellige ætiologier; syndrom stafylokok hudlæsioner af formular ozhogopodobnyh bobler. Han er frigivet fra et apotek uden recept.

Ifølge ATC-klassifikationen "af salicylsyre alkohol" refererer til dermotropic, svampedræbende aktuelt. Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet er syre-ortho-hydroxy benzoesyre - farveløse fine hvide krystaller næsten lugtløse, tungtopløselige i koldt vand, opløselige i varmt vand og letopløselige i ether eller alkohol. Dette stof i store mængder (ca. 75%) er indeholdt i form af glycosid (salicin) i cortex hængepil og poppel. Det er ofte brugt som en antipyretisk. Det er indtil for nylig var den grundlæggende stof, der anvendes til syntese af salicylsyre. En opløsning af salicylsyre i ethanol (1% og 2%) sælges under navnet "salicylalkohol". Det er produceret i en mørk hætteglas af brunt glas 50, 40 og 25 ml. For nylig apotekerne kan du finde stoffet importeres, sælges i plastflasker større mængder.

Som alle eksterne midler alkoholen kun anvendes på det angrebne område af huden af patienten. Når du kan anvende den "salicylsyre alkohol"? Anvisninger vedrørende dets anvendelse anbefales at bruge i acne vulgaris, smitsomme hudlæsioner, ichthyosis, psoriasis, kronisk eksem, pemphigoid, vabler, kontaktdermatitis, vorter. Dets anvendelse og andre hudsygdomme, såsom forbrændinger eller overdreven sveden. På forberedelse hudoverfladen bør anvendes dagligt med en vatpind eller på disk 2-3. Dette værktøj kan anvendes til både monoterapi og som en af komponenterne i den kombinerede behandling.

Dette værktøj kan ikke bruges af patienter med en overfølsomhed over for dens komponenter. Populariteten af dette værktøj skyldes ikke kun dens effektivitet, men også en lille mængde og manglen på begrænsninger i brugen af alder. Drug "salicylsyre alkohol" under graviditet og amning kan også anvendes i praksis uden nogen restriktioner.

Som bivirkninger er meget sjældent observeret lokale reaktioner i form af en lille brændende og kløe. Ekstremt sjældent set hududslæt, der hurtigt forsvinder efter seponering af lægemidlet.

Salicylsyre alkohol ikke mister sine helbredende egenskaber i 3 år, hvis de opbevares i en tæt lukket beholder. Holde det er nødvendigt i mørke ved en temperatur på højst 20 ° C

Den alkoholiske opløsning af salicylsyre giver god peeling effekt. Det blødgør de øvre lag af huden samt fedt stikpropper i porerne og follikler, hvilket forhindrer dannelsen af komedoner.

Ved at bruge denne løsning er det nødvendigt at følge et par forholdsregler. Da hyppig brug af salicylalkohol med andre skrælleindretning (krat, lotioner) indeholdende alkoholer og syrer, kan resultere i overtørring huden og fremkomsten af stærk irritation. Afvises brug salicylalkohol sammen med en topisk retinoider og benzoylperoxid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.