SundhedPræparater

"Magne Positiv": anmeldelser, sammensætning guide

Hvad patienterne siger om dette præparat som "Magna Positiv"? Anmeldelser om dette værktøj kan findes i materialerne i denne artikel. Fra det vil du lære om, hvordan man bruger dette stof, hvilke egenskaber har komponenter, der indgår i det, om den har kontraindikationer mv

Sammensætning, pakning Bud og hans formular

Drug "Magne Positiv", af hvilke er positive, det kommer i papæske. Det indeholder to blisterkort med hver 15 tabletter.

Strukturen betragtet indbefatter stoffer, såsom sorbitol, mælkeproteiner, æggephospholipider, magnesium oxid, silicium dioxid, cellulose, magnesiumstearat, vitamin B6, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B9.

Egenskaber biologiske tilsætningsstoffer

drug "Magne Positiv" Hvordan virker det? Forordningerne er knyttet til denne facilitet, sagde, at det er en kompleks biologisk additiv er baseret på naturlige ingredienser. Det er designet til at forbedre sundheden og følelsesmæssige tilstand af normalisering med stress og forskellige lidelser.

egenskaber af lægemidlet

hvorvidt lægemidlet er effektivt, "Magne Positiv"? Sammensætningen af dette medium forårsager sin terapeutiske virkning. Vi betragter egenskaberne for hver af komponenterne i flere detaljer.

  • Magnesium. Dette element er involveret i energistofskiftet og aktiverer og katalyserer mere end tre hundrede enzymer. Det spiller en vigtig rolle i reguleringen af neurale aktivitet.
  • Alfa-lactalbumin. Dette mælkeprotein, som indeholder en enorm mængde af essentielle aminosyrer - tryptophan. Ifølge teknikken, er en forløber for serotonin. Mangel på dette essentielle aminosyre i den menneskelige krop fører til spilde, depression, irritabilitet, overdreven nervøsitet, samt reduceret modstandsdygtighed over for psykisk stress.

  • Fosfolipider. Hvilken rolle komponenten spiller i stoffet "Magne Positiv"? BAD, på grund af elementet, en kilde af polyumættede fedtsyrer som omega-3 og omega-6. Disse materialer kan forbedre metabolismen af neurotransmittere, som giver transmissionen af nerveimpulser i hjernen. Disse komponenter har en direkte indvirkning på produktionen af melatonin, som regulerer den cyklus af vågenhed og søvn. Som følge af en sådan eksponering signifikant nedsætter angst, forbedrer evnen af det centrale nervesystem til at modstå eksterne negative faktorer og signifikant øget opmærksomhed.
  • Vitamin E. Denne komponent har immunmodulerende og antioxiderende virkning. Det forbedrer mikrocirkulationen og hjælper med at genoprette strukturen af nervevæv.
  • Vitaminer af gruppe B. På grund af sådanne inklusioner "Magne B6 Positive" forbedrer hjernefunktion og er involveret i metabolismen og syntese af adskillige neurotransmittere.
  • Som for det specifikke vitamin B6, det øger absorption af magnesiumoxid fra fordøjelsessystemet og holder det i cellerne.

Indikationer

Hvad drug "Magne Positiv" kan tildeles? Anmeldelser fagfolk rapporterer, at det udelukkende bruges som et biologisk aktive kosttilskud. Værktøjet giver en ekstra kilde til flerumættede fedtsyrer, magnesium, aminosyrer (især tryptophan), B-vitaminer (B6, B1, B2, B9) og vitamin E.

Brug af dette stof efter eget skøn som muligt. Men før at eksperter anbefaler at gennemgå en lægeundersøgelse og konsultere en læge.

Kontraindikationer

Før brug skal værktøjet erindres, at stoffet "Magne Positiv" er ikke et lægemiddel. Derfor behøver lægerne ikke ordinere det til behandling af nogen sygdom. Det anbefales at blive brugt til at genopbygge vitaminer og mineraler i kroppen.

Kontraindikationer til anvendelse af biologiske tilsætningsstoffer omfatter følgende tilstande:

  • særhed grundlæggende stoffer produkt;
  • under graviditeten;
  • amning;
  • nyresvigt eller andre problemer med kroppen.

Dosering biologiske tilsætningsstoffer

Vidste du, at i hvilken dosis bør du tage stoffet "Magne Positiv"? Anmeldelser fagfolk rapporterede, at dette middel er ordineret kun til voksne i en mængde på tre tabletter om dagen. Optagelse BUD bør opdeles i to eller tre gange, og så den bliver helt under måltider (for eksempel 2 tabletter på morgenmad og 1 - i løbet af middagen).

Kursus varighed behandling med dette værktøj er en måned. Hvis det er nødvendigt, kan behandlingen fortsættes, men kun efter at have passeret alle krævede test.

bivirkninger

Entré biologiske tilsætningsstoffer "Magne Positive" i den anbefalede dosis instruktioner sjældent bliver en årsag til forekomsten af bivirkninger. Selvom der i nogle tilfælde patienter stadig klager over ubehagelige reaktioner på den del af fordøjelseskanalen. Så mens du tager hensyn af lægemidlet i mennesker sjældent udvikle kvalme, mavesmerter, flatulens, opkastning og diarré.

Desuden kan patienter oplever en allergisk reaktion på de enkelte bestanddele i det biologiske additiv.

lægemiddelinteraktioner

Hvordan påvirkning af andre lægemidler på den biologiske tilsætningsstof "Magne Positiv"? Ifølge de medfølgende instruktioner, kan calciumsalte og phosphater markant reducere magnesium absorption fra mave-tarmkanalen.

Vi kan ikke sige, at stort set alle magnesium produkter reducere absorptionen af tetracykliner. I denne forbindelse bør intervallet mellem doser af disse midler være mindst tre timer.

Ifølge eksperter, magnesium nedsætter absorptionen af jern betydeligt og reducerer den terapeutiske virkning af trombolytiske midler til oral indgivelse.

Det skal også bemærkes, at pyridoxin inhiberer aktiviteten af lægemidlet, som "L-dopa".

Konkrete anbefalinger til modtagelse af kosttilskud

Med særlig forsigtighed administreres anset lægemiddel til mennesker med moderat nyresvigt (risiko for gipermagniemii).

Diabetikere skal forstås, at pillerne "Magne Positive", overtrukne tabletter, kan indeholde saccharose som et yderligere stof.

Når eksisterende mangel på calcium i det menneskelige legeme magnesiummangel skal elimineres inden de modtager den første valgfri.

Pris middel og dets analoger

Omkostningerne af lægemidlet "Magne Positive" (Tab. 700mg 30 stk.) Afhænger af bopæl af patienten, apoteket netværk, og antallet af blærer i en papæske. Den gennemsnitlige pris for tabletterne er 400 rubler.

Som for modparter, de er der ikke meget. De mest populære erstatninger for biologiske additiver omfatter følgende: "Complivit Magnesium", "Magnelis B6", "Doppelgerts Active", "magnesium Plus", "Panangin".

Anmeldelser af kosttilskud

Tabletter "Magne Positiv" er ganske populære stof, har til formål at kompensere for de forskellige elementer og vitaminer i den menneskelige krop. Derfor er de anmeldelser om det der er så mange.

Folk, der tager dette tillæg kurser under måltidet, er der en markant forbedring i deres helbred og generelle sundhed. Ifølge deres rapporter, dette vitamin forbedrer søvn, fjerner spænding og nervøsitet, og normal hjerterytme.

Samt patienter, læger forlader dette præparat kun positive tilbagemeldinger. Trods det faktum, at "Magna Positiv" er ikke et lægemiddel, og er en aktiv biologiske tilsætningsstoffer, specialister ofte ordinere det i kombination med andre lægemidler.

Patienter og læger har rapporteret, at tage disse penge overføres ganske nemt. Det forårsager ikke udtalte bivirkninger og har stort set ingen kontraindikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.