SundhedPræparater

Magnesiumstearat: mere gavn eller skade?

Stof "Magnesiumstearat" har flere navne: Latinamerikansk - Stearinsyre eller magnesiumstearat, på russisk - stearinsyre, E-572. Meget giftigt af natur en stof optages i 90% af lægemidler. stof fabrikanter fra hele verden i lang tid inspirere forbrugerne, at stoffet er neutral, betyder det ikke bringe skade på kroppen. Dette er ikke tilfældet. Når i kroppen, magnesiumstearat, begynder næsten øjeblikkeligt dræber celler. På trods af dette, det fortsætter med at blive brugt i medicin, især tabletter.

Magnesiumstearat i tabletterne. Hvad er det for?

Stearinsyre - denne emulgator blanding er hydrogenerede olier. Forbindelse nødvendig til formning af tabletter og hjælper blande de stoffer, som er dårligt forbundet til hinanden (for eksempel vand og fedt). E-572 er med at blive tykkere blandingen og gøre det glat. Stearinsyre anvendes ikke blot i farmakologi, men også i fødevarer og kosmetiske industri. Denne magnesiumsaltet vises som en hvid, let sæbevand at røre pulver. I lang tid betragtet harmløs magnesiumstearat blev tilsat til opnåelse medicinen til den ønskede form kapsler og tabletter. Perfekt opløst i olier og alkoholer, er det ikke er blandbart med vand og opløsninger fremstillet baseret på vand. Emulgator smeltes ved 88 ° C. Det er fra disse karakteristika substans blev sat alt udstyr er involveret i fremstilling af tabletter. I dag, hvor stearinsyre skade bevist, de fleste producenter simpelthen ikke skifte udstyr, så for ikke at pådrage sig yderligere omkostninger.

magnesiumstearat. Harm eller gavn?

Spørgsmålet har ikke noget klart svar. På den ene side, selvfølgelig, det gør ondt. Tilslutning af maven med saltsyre, er stoffet omdannes til sulfat mage Nia. Han, til gengæld reagerer med energidrikke, alkohol og narkotika, bliver det gift. Den formuleringer, kosmetik og fødevarer, der indeholder E-572 for at forårsage:

  • øget risiko for cancer;
  • funktionsfejl i skjoldbruskkirtlen;
  • nekrose på celleniveau.

På den anden side, mange læger siger, at magnesiumstearat har en beroligende virkning. Hvis det ikke blandes med alkohol, energi, produkter, der indeholder syrer, betyder det ikke forårsage meget skade på kroppen. Det menes, at hvis kroppen ind i en dag ikke mere end 2500 mg / kg af stoffet per dag, er acceptabel. Tilføjelsen af E-572 i Rusland er anerkendt som betinget sikkert produkt.

Hvad skal man gøre?

Forskellige eksperter tilbyde deres løsning på situationen. Offentlige personer, der tilbyder at opgive fødevarer, der indeholder stearinsyre konkurs producenterne tog sig af installation af nyt udstyr. Repræsentanter for den alternative medicin opfordring til at nægte at acceptere piller og erstatte dem med urtemedicin. Til dato, kan ingen af produktionen ikke anvendes. Vi kan kun nøje vælge de produkter, ikke at misbruge piller, købe kosmetik kvalitet og overvåge deres kost. Den eneste måde at tage sig af deres eget helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.