SundhedPræparater

Fjerner bumser og heler sår værktøj, der med held brugt vores mødre - salve "Liniment sintomitsina '

Meget effektive og tilgængelige midler af forskellige purulent betændelse i huden - salven "Liniment sintomitsina" - selv vores bedstemødre vidste. Denne velkendte, men ufortjent glemt medicin koster blotte øre og solgt i håndkøb på hver apotek, men dens virkning vil overstige ti skønhedssaloner. Han klarer med infektioner i huden, hjælper med til hurtigt og sikkert at slippe af med den forhadte acne, som vises på det mest ubelejlige tidspunkt.

Endvidere er præparatet "Liniment sintomitsina" anvendes til behandling af brandsår, revner i huden, langsomt helende sår. Det er effektivt i omfattende hudafskrabninger, som ofte lider af unge i deres teenageår, karbunkler (betændelse i talgkirtlerne, som ligger i nærheden, og hårsækkene).

Den vigtigste aktive stof er en D, L-chloramphenicol eller sintomitsina. Denne salve er hvid med en let gullig farve, som har en svag lugt. Den henviser til de bredspektrede antibiotika. Trænger gennem membranen af bakterier sintomitsina giver uønsket proteinsyntese i en celle. Denne handling er effektiv mod de fleste stammer af bakterier, grampositive og gramnegative, som er resistente over sulfonamid lægemidler, tetracyclin-antibiotika og penicillin.

Lægemidlet "liniment sintomitsina" instruktion anbefales ikke til anvendelse i sådanne sygdomme: renal (lever) svigt, fungale hudlæsioner, eksem, psoriasis. Kontraindikationer er også graviditet og amning. Meget lille (ca. en måned) spædbørn Salve er ikke indiceret. Det er farligt at bruge sintomitsina med inhibering af knoglemarv hæmatopoiese, akut intermitterende porphyria. Desuden kan en kontraindikation være en individuel intolerance af lægemidlet.

Før du begynder at bruge stoffet "Liniment sintomitsina", anbefales det at teste følsomheden af mikroflora til ham. Hvis det er bare et ønske om at slippe af med acne i hjemmet, kan du anvende en lidt salve på albuen bøjes og se reaktionen af huden. På forsiden af salven påført tyndt. Hvis dette gøres 3 gange om dagen, vil den femte dag i pletter være forbi. Ved behandling af alvorlige sår bandage anvendes på det angrebne sted af produktet, denne behandling er langt mere effektiv, især når topdækslet bandage komprimere papir. Uden adgang af ilt bakterierne dør meget hurtigere under indflydelse af lægemidlet.

Blandt de bivirkninger, der kan have en salve "liniment sintomitsina", hududslæt, hævelse - allergiske reaktioner. Mulige reaktioner hæmopoietisk systemkrav: leukopeni, erythropenia, granulocytopeni, aplastisk anæmi, trombocytopeni, agranulocytose. Anbefales ikke samtidig anvendelse sintomitsina med nogle antibiotika såsom erythromycin, clindamycin, lincomycin. De svækker hinandens handling. Påvirket sintomitsina mindsker også den terapeutiske virkning af penicillin og cephalosporin. Samtidig modtagelse af ethanol med præparatet kan forårsage hud rødmen, takykardi, kvalme, opkastning, hoste refleks, kramper. Sådanne reaktioner kan forventes at forekomme under anvendelse af salve på store områder af hudoverfladen.

Generelt er lægemidlet "liniment sintomitsina" veltolereret, og bivirkninger er sjældne. Og det er meget usandsynligt, at de er i behandling af fokale infektioner pustular hud i ansigtet, ryggen, osv Derfor er stoffet er yderst effektiv med de lave omkostninger, for at slippe af med acne i ungdomsårene. Faktisk vores mødre og bedstemødre, og kun de blev reddet, med fremkomsten af det, vi nymodens redskaber har helt glemt det vidunderlige og enkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.