ComputereDatabaser

Hvilke typer af databaser eksisterer i dag?

Hver mange gange hørt sådan en sætning som "database". Så hvad er de? Databaser - dette er blot informationsmodeller, som du kan spare oplysninger i en strengt systematisk måde. Også med deres hjælp er det muligt at gemme data om objekter, udstyret med lignende egenskaber.

For at oprette en ny database, skal du først afgøre, hvilke typer og datastrukturer anvendes i det (ellers kan du ikke få præcis, hvad der krævedes, fordi oplysningerne i databaserne skal struktureres).

Følgende typer anvendes nu database: netværk, tabelform og hierarkisk. Selvfølgelig, i mange henseender på grund af valget af personlige præferencer og detaljerne i de oplysninger, som arbejdet udføres.

Den mest populære type - tabelform database. De består af en simpel liste af emner af lignende type, med andre ord, genstande, udstyret med identiske egenskaber. Denne type leder også fordi der tillader dig at bruge på at udarbejde databaser meget mindre tid. Databaser af denne art kan formuleres ved hjælp af den samme Excel, hvor hovedvinduet i cellen kan indgives til alle typer af regnearksdata, nemlig tekst, formler og tal.

Yderligere kan tabular database repræsenteres som en simpel todimensional tabel. Hver række af denne tabel successivt fyldt med værdier for et objekt og egenskabsværdier er vist således i separate søjler.

Sig af sådanne kolonner i tabellen kaldes felter. Alle felter markeret med forskellige navne og indeholder data, der viser den ønskede parameterværdi.

I denne henseende, så lad os huske endnu engang, at hvis vi klassificere typer af databaser på den lethed skabe og fylde databasen tabellen vil besætte førstepladsen netop på grund af denne egenskab.

Optagelse af objektet - navngivningen af de enkelte linjer i databasen tabellen. Er disse optegnelser software er opdelt i flere områder ved hjælp af tabelkolonner, så alle poster - det sætter de ønskede værdier, der er indeholdt i felterne.

Hvis vi skulle overveje andre typer af databaser, men nu skulle beskrive de langt mere specifikke vilkår. Af samme, til at beskrive en bordfod, og tre mangler. Det faktum, at sådanne optegnelser og områder af objektet, har vi allerede lært, og nu introducerer definitionen af nøglen felt.

Nøglen felt omtales som et af felterne i tabellen, er værdien angivet i der specifikt karakteriserer enhver rekord indeholdt i tabelceller.

Nøgle felt indeholder ofte en datatype type "tæller". Mindre almindeligt er følgende datatyper anvendes: "tiltrædelse nummer", "produkt kode", etc ...

De typer af felter selv er som regel bestemt af de data, som de indeholder. De vigtigste typer af "tæller", "tekst", "nummer", "dato / tid", "cash", "logisk", "url".

Hver type bruges, baseret på, hvad der kræves resultat. Det er uklogt at blive enige, skal du bruge en slags "url" om nødvendigt indstilling "Date / Time". Hvis du gør sådan substitution, så alt arbejdet vil gå, som de siger, forkert, med det resultat, at de data, kan beregnes forkert.

Det er derfor, vi må skelne mellem de enkelte typer af databaser og felttyper er repræsenteret i dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.