ComputereDatabaser

Som fastsat af SQL-sortering?

Når man arbejder med databaser ofte nødvendige for at udlede forespørgselsresultatet i en bestemt rækkefølge, for eksempel alfabetisk. For at gøre dette, DBMS har en særlig funktion i SQL - Sortering. I dette tilfælde kan programmøren vælge, hvilke felter og i hvilken rækkefølge, det vil være at opnå det ønskede resultat uden brug af alvorlige programmering færdigheder.

Hvad er ordnet i databasen?

Arbejde med databaser det er hele tiden forbundet med en stor mængde information, der er nødvendig for at bestemme rækkefølgen. I øjeblikket er der en række databaser, som har en bred vifte af funktioner, den mest populære af dem er Oracle og MS SQL. Sorter information som en af de vigtigste procedurer i databasen, forsynet med en særlig indbygget i hver af dem.

ranking data til at forenkle søgeprocessen, og i nogle tilfælde, være med til at løse nogle problemer eller optimere driften af programmet. SQL-sortering efter særskilt valgte felt, og hvis det er nødvendigt, kan i tilfælde af de samme værdier i elementerne i dette felt angive yderligere indstillinger, der bestemmer placeringen af strengene.

kommando slags

SQL-sortering i databasen sker gennem brug af ORDER BY funktioner. Således udledningen af oplysninger fra databasen, efter du angive de tabeller og kolonner fra, som vil blive gjort for at læse, anmodningen skal angive den slags kommando og derefter bestemme felt eller felter, der vil blive sorteret.

For eksempel, hvis tabellen Folk har brug for at få data fra felterne Navn og Alder, samtidig vise resultaterne i alfabetisk orden efter kolonnen Navn, vil det bidrage til at gøre følgende forespørgsel: SELECT Navn, Alder fra folk for ved navn.

Sådan indstilles sorteringsrækkefølgen?

Aktuelle forhold udgøre programmører en lang række opgaver, og nogle gange er det nødvendigt at forudbestemme den rækkefølge, som resultaterne vil blive vist - ved stigende eller faldende rækkefølge, alfabetisk eller i omvendt rækkefølge? Og for at i SQL sorteringsrækkefølgen bestemmes ved at tilføje nøgleordet i forespørgslen. Når du har valgt de felter og tabeller, hvorfra der opnås den ønskede information, er det nødvendigt at tilføje en ORDER BY, derefter angive navnet på den kolonne, som du vil sortere.

For den omvendte rækkefølge, skal du angive navnet efter parameteren DESC. Hvis de to strømlinede elementer, der er nødvendige for flere kriterier, så kolonnerne er adskilt af kommaer, og prioriteten rangordning, når feltet er givet ved det faktum, at der kommer først på listen. Det skal bemærkes, at justeringen af elementerne i omvendt rækkefølge parameter DESC giver kun ét felt, hvorefter navnet dette søgeord, så hvis du har brug for, er det nødvendigt at specificere alle de valgte kolonner.

Alternative metoder til sortering

Hvis der ikke er mulighed for at bruge den indbyggede SQL-sortering, kan du skrive en af de kendte algoritmer. Hvis det er nødvendigt, for at opnå den hurtigste bestilling elementer, bør anvende metoden til "hurtig slags", baseret på den halve bryde array. Også besidder stor popularitet placeringer af "boble", hvor to tilstødende elementer er vendt i tilfælde af en forkert arrangement, "HeapSort" sender det største element i slutningen af listen, samt "indsættelsessortering" forudbestemmelse placeringen af hvert element efter tur.

Håndskrevne skrift algoritmen vil ikke tillade at øge hastigheden på sortering, dog vil bidrage til udviklingen af viden om programmering, men vil også gøre det muligt at ændre den proces, ved at justere placeringen ordning for visse database til at forbedre effektiviteten af programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.