Selv-dyrkningPsykologi

Kerolayn Lif: tænde din hjerne og ændre dit liv

Mange forskere mener, at eventuelle begivenheder i livet er direkte forbundet med vores tanker. I dagens verden så meget vrede og vold. Kaotisk og uorganiseret tankegang strømme fanget hovedet på folk. Kerolayn Lif var en af dem, der ønsker at ændre verden. Hendes arbejde er designet til at hjælpe folk til at forstå deres liv, helbrede og realisere sig selv.

Hvem er Kerolayn Lif?

Hun blev født i 1963 i Zimbabwe. Han studerede i Cape Town (Sydafrika). Siden 1985 arbejder hun på otolaryngology. Dr. afsætte meget tid til en traumatisk hjerneskade og specifikke indlæringsvanskeligheder. Kerolayn Lif har brugt en stor indsats for at studere hjernens aktivitet. Hun mener, at videnskaben blev skabt af Gud i sine taler så meget som muligt forsøge at fortælle mere om alle stadier af mental aktivitet og de processer, der ledsager den. Desuden beskriver detaljeret forskellene i tænkning kvinder af samme mandlige proces.

Alle dens anbefalinger er baseret på mange års erfaring studerer menneskelige hjerne og tænkning processer. I sine værker, Caroline viser, hvordan man tænker, at gøre dig selv gladere og kære, at berige livet for glade følelser. Det er nemt og tilgængeligt for hvert sprog forklarer, hvordan hjernens aktivitet er forbundet med forskellige aspekter af menneskelivet, hvordan det påvirker verden og menneskets evne.

"Tænd din hjerne"

En af de bedste værker var bogen Kerolayn Lif "Tænd din hjerne." I det giver Dr. Leaf en 21-dages plan at arbejde på sig selv, styre deres tanker. Med denne plan, kan du lære at erstatte destruktive tanker i dit hoved for en lys og godgørende, heale kroppen indefra. Dette er en hands-on erfaring, fordi alle beslutninger, der træffes af den person, videnskabeligt underbygget. Det beviser Dr. Blad, der forbinder videnskab og religion i sine værker.

"Sådan opdaterer tænkning"

I denne bog, Kerolayn Lif taler om , hvordan man kan håndtere stress og gøre det arbejde for dig selv. Hvordan styrer dine tanker? Intet under, de siger, at tanker er materiale, derefter med den rette tankegang, du kan ændre dit liv dramatisk. Negative tanker ikke tillader folk at leve fuldt og harmonisk udvikle sig.

Kerolayn Lif bog "Sådan opdaterer tænkning 'vil hjælpe med at identificere hver unik gave at afsløre potentiale og gøre det arbejde på fuld kapacitet. Et andet vigtigt aspekt, som afslører den læge i hans arbejde er selve undersøgelsen. Den fortæller, hvordan man korrekt at lytte til dig selv og dine ønsker. Denne enkle ordning, der virker for deres gennemførelse. Dette er en slags genstart af hjernen, dens opdatering, der forårsager en person større muligheder for viden om verden og grundlaget for videnskaben.

workshops

I stigende grad på store billboards over hele verden kan se navnet på Kerolayn Lif. Bøger Dr. Leaf solgt enorme antal. I sine værker har hun formået at kombinere videnskab og religion. Viser sig for første gang på tv i 2007, hun straks vandt opmærksomhed og kærlighed til offentligheden. Nu Kerolayn Lif fastholder sit eget program kaldet "Tænd din hjerne."

Hundredvis af foredrag og seminarer i haller af forskellige lande har tilladt tusindvis af fans, Caroline taknemmelig for hendes arbejde, at åbne så mange funktioner og muligheder, at der i sig selv, hvoraf mange ikke engang kender. Lægen forsøger at hjælpe alle til at se forholdet mellem videnskab og Gud, til at udvikle ikke kun din hjerne, men også kraften i ånden, fordi de instruktioner, Kerolayn Lif giver i sine værker, der tager sigte på at kende dig selv først og din indre verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.