Hjem og familieBørn

At barnet skal kunne i 2 måneder?

Det er kendt, at et barns hjerne fra fødslen, indtil barnet er tre eller fire år, har evnen til at arbejde på at genoprette nerveceller, sårede på det tidspunkt, da hans mor fødte ham, eller allerede er i gang med selve fødslen. Foranstaltninger truffet af fagfolk og forældre i denne periode vil være meget effektiv. Men for at hjælpe dit barn, du har brug for at vide om de stadier af fysiske, følelsesmæssige og sproglige udvikling bogstaveligt efter måned. Den første måned efter at være vendt hjem fra hospitalet afholdes normalt i "halv-sover" og jag, er forældre og unge at vænne sig til hinanden, tilpasset, restaureret. Efter denne periode (næppe nogen mener om dette før) alle begynder at være interesseret i, hvad barnet skal være i stand til 2 måneder. Kendt neurolog med omfattende erfaring med at arbejde med børn, har udviklet specielle teknikker til at hjælpe kontrollere udviklingen af dit barn fra fødsel til seks år.

Så hvad skal et barn være i stand til i 2 måneder? Ved slutningen af den anden måned af barnet allerede ved, hvordan man dekomprimere og komprimere tæerne. Leder dybest set direkte ejer, men kan slå den fra side til side. Hvis du sætter ham på hans mave, kan han holde en hævet op til en vinkel på 45 grader hoved, ser rangle, cirka 10 sekunder, så det falder. Hvis fødslen ikke sker med ansigts Previa, og barnet meget tidligt og udtalt holder og kaster tilbage hovedet tilbage når man ligger på maven, og især på ryggen, skal du søge hjælp fra en neurolog for at udelukke muligheden for skader på nervesystemet.

Hvad kan et barn på 2 måneder i en lodret position. Han kan i hænderne på forældrene til at holde "kolonne", og derfor er bekendt med verden omkring ham (hoved stadig brug for ekstra støtte).

At barnet bør være i stand til at gøre håndtagene på 2 måneder. Hans fingre ikke allerede er komprimeret permanent og palmer er ofte afslappet og åben. Babe finder håndterer sin mund og suger sin tommelfinger. At træne koordineringen af bevægelser af hænder og vision, er det muligt at investere i håndtaget rasle når babyen uforvarende at komme på legetøj zagremit, og han vil være på udkig efter hendes øjne. Der kan være en let rysten på hænder eller hage, som i sidste ende forsvinder. Hvis han er stærk og hyppig, kræver høring af neurolog.

Kilde en lang lyd, som er endnu mere end på niveau med hans øre, opmuntrer barnet til at dreje hovedet for at lede efter udseende. Men alt for fjern lydkilden, han selv øje ser. Det er fint, hvis barnet stadig er gyser ved de uventede lyde. Vi er nødt til at slå alarm, når forskrækkelse er ledsaget af skarp spredning af hænderne fremad eller til siden, og denne tendens vil ikke forsvinde.

Ved udgangen af den frist på to måneder begynder at skrige og krumme andet. Nu er han ikke alene fortæller om fysisk ubehag, og kommunikerer på denne måde med sin mor, ved hjælp af forskellige betoninger, læring "agukat".

Hvad skal et barn 2 måneder, hvilket svarer til standarderne for mental udvikling på dette stadie. Han kan fange klarere billede af det på mandens ansigt, som er at kommunikere med ham, og ser der, "øje til øje" ser folk, der bevæger sig rundt. Næsten et halvt minut overvejer interessant legetøj for ham. Det er nyttigt at hænge lyse objekter på en baby krybbe, og, emnet er mindre, jo tættere du har brug for at hænge det (i en afstand af en halv meter), så meget mere, derfor mere - 70 cm. Legetøj må ikke hænge over ham konstant. Hvis du flytter rasle, vil barnet ikke kun se efter hendes overførsel, men også at dreje hovedet.

Forsøger at nå håndtaget til legetøjet, til at røre sit barn starter lidt senere, fra 2,5 måneder. At udvikle denne færdighed, du har brug for at hænge poster lav nok, så i første omgang ved et uheld at røre dem, vil han glæde sig og stræber efter at røre ved igen og igen.

Med selv en sådan grundlæggende viden om, at et barn skal være i stand til 2 måneder, og opmærksom, ville enhver mor følge hans ordentlig udvikling, at lægge mærke til uoverensstemmelsen og at se en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.